- Fujifilm X
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
-
Petya2900XT
aktív tag
A Kecskeméti 576-ban L-es pólót kaptak csak és e-mailben küldik a DLC-ket,DE a csávó azt mondta,h csak a Dogtag DLC-t kapja a nép majd mail-be,mert a Phisical Warfare DLC-t úgyis megkapja mindenki és ezt az 576 nem tartotta fontosnak...
...elég érdekesen néztem rá,mikor ezt így benyögte,h úgyis megkapod "majd"...10K kipengettem érte és egy majd-ot kaptam
-
-
Petya2900XT
aktív tag
Emberek azon kívül,h rájuk borítom az asztalt tudok tenni valamit,ha nem kapok 576-ból e-mailt majd a DLC-kkel?..a rendelésbe nem írtak DLC-ket csak annyit,h LE...ezen felül mi a bánatért nem tudják belerakni a DLC-ket egyből?
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Oppenheimer #15799 üzenetére
Egy filmet végignézel,semmit nem te irányítasz benne...ellenben ha te irányítasz egy karakteret egy 24fps-es videóban olyan szintű lagg van,h borzalmas...látom,h oldalt az enemy rántok az egérek 30fps-el és lelőtt mire odanéztem ugyanezt 100fps-el még lehet,h én nyírom ki a server lagg és hitbox hibája miatt(lásd bc2)....nagyban függ a grafikai motortól ez tény,de a legtöbb motor meghálálja a +fps-t.....A Crysis volt ez egyetlen példa amit 30fps-el is tudtam élvezni,de azóta egy motor se tudta ugyanezt
Szerk:Akik már játszanak és az "új" Ultra beállítás több Vramot kér,mint eddig...esetleg meg tudnák nézni nekem? -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
nanorambo #15578 üzenetére
Lendületből hívtam a Kecskeméti 576-ot,DE nagy meglepetésemre az ott dolgozó fószer megköszönte az infót,mert még nem tudott róla,h 576.hu-n már kint van,h holnap lehet osonni érte
..szóval azt mondta lehet..de ez nem biztos majd hív...érzem,h előbb hívom én őt,mint ő engem
-
Petya2900XT
aktív tag
-
-
Petya2900XT
aktív tag
Ő lenne egy "kis" problémám srácok...
Előrendeltem a BF3-at az 576-ba PC-re...a megrendeléseim közt ott is van..ez oké,de ma néztem a listába ha rákeresek a BF3-ra csak Boxos meg Ps3-as verziót árulnak...wtf....akkor most 576 nem árul majd egyáltalán PC-s BF3-at...nem hinném,hogy a naprakész oldalukra pont ezt a játékot felejtenék el felrakni
-
Petya2900XT
aktív tag
Egyre jobban kezdem azt hinni,h jó döntés volt az a "fene drága" 576-os pólós előrendelést leadnom anno....mondjuk sehol nincs leírva a rendelésembe a póló szó....sőt a DLC-ket sem tűntetik fel a LE-s rendelésben,h járna
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Cybertrone #7126 üzenetére
Most lestem egy kis Afterburnert....80-85%-os procihasználat meg folyamat 100%-os vga...hümmm...akkor lehet egy másik 6870-kéne ide...csak rettegek,h szívni fogok a CF-el..meg a tápomat is el kéne passzolni akkor,mert a 520 Corsair harmat lenne egy CF-re
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Cybertrone #7100 üzenetére
Én is a földön járok..tudom
...csak azt se tudom mit kéne fejlesszek,h jól fusson tényleg...proci se ártana más,de akkor meg ram meg lap is kell,de a vga-se túl erős így FullHD-re...de mindre nincs pénz,szóval nem tudom melyik ujjam harapjam meg
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
sittes79 #7016 üzenetére
Nah a kis 9550-em és 6870-em egész szépen állja a sarat...FullHD-be teljesen fullon a min fps 26..mondjuk ezt még a régi 10.9-el toltam...mindjárt dobok egy previewet..nem tudjátok mennyit gyorsít átlagosan?
A játék egyébként durva....a hangoktól ámulok pedig csak egy kis Sennheiser fülesem van alaplapi integrálttal.A szerverkeresőbe a 2. szerverre már fel tudtam lépni és nem is volt dc....van aki már 29-es....omg én meg most kezdem,mint nagy early accesses
Neró,mint klántárs csak tolnunk kéne egy kört -
Petya2900XT
aktív tag
I eligible for that, because I bought Moha 2010 and I register it on Origin. I didnt get any email with the code.My Origin name is XYZZS i hope you see Moha in this account and I finally get my code....ezután megkérdezte,h pc-s vagyok..mondom ja...aztán már írta a kódot
...kb ennyi
..az angoltudásom már igenigen kopottas már egy éve nem írtam angolul egy szót se
-
Petya2900XT
aktív tag
Én végigvártam 1894embert live chaten...egy órába telt,DE segítőkész csávónak csak az origin acc nevemet mondtam...azt mondta,h megnézi a Moha-t az accon..és egy perc mva már küldte a kódot...nem értem,mért nem lehetett ezt hamarabb
...most tölt a gamma szerencse,h megyek focizni,mert nem tudnám kivárni,h lejöjjön
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Scholes9 #6414 üzenetére
Ősömnek belőttem egy fél éve egy gmail fiókot megy flottul soha semmi baja nem volt vele...Freemaillel nem az első eset,h szívok...elküdtek egy hivatalos mail-t és napokkal később jött meg ilyen lehetetlen időpontba,mint pl hajnali 3...nem hiszem,h a p.hivatalba dolgoznak akkor
meg amúgy is egy sima mélt küldtem magamnak és kellett neki 4óra míg elment egy 4betűs szöveg...vicc
-
Petya2900XT
aktív tag
Nem teszik belém az ideget
...várhatom az kódomat még meg se tom nézni,h megjött-e,mert az a gyökér freemail "Adatelérési hiba" címszóval elküld a búsba....mondták már,h nem kéne a fmail-el szenvedni,de most telt be a pohár...lehet ott csücsül a key-em és du. 4 óta nem tok belépni
Laraxior: Én már egy 750-es Corsair tápnak is összetenném a kezem...egy 750-es BMW-hez meg még elég rutinom se lenne
-
Petya2900XT
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
Olyan rövid,h a nyálamat se tudom csorgatni,mert addigra vége
-
Petya2900XT
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
Hát nem tudom,hogy vagy ezzel a monitorozós résszel,de én is utána jártam...volt egy 768-as 460-a havernak...monitoroztam nála FullHD-ba L4D2-t 71*mega ramot evett meg...ezzel megnyugodtam én vettem egy gigás 6870-et 2gigás 6950 helyett...otthon ugyanolyan beállítások mellett nem hagyott a kiváncsiság és kipróbáltam megint a 6870-el és ott meg megevett 940mega ramot...nem tudom ez,hogy van többször is megnéztem,h ne mondjak hülyeséget,de erre még okosat nem tudott mondani senki
...most ha egy 2gigás 6950-el néztem vna akkor ott meg bezabál 1.8giga vramot?
-
Petya2900XT
aktív tag
Battlefield Battlefield
@
@d7gbh The open beta is available to everyone ^CT
3 hours ago
»Battlefield Battlefield
@
@merdovic Both! If you pre-order on Origins or own MoH:LE you have a 48 hr early access. Then an open beta can be downloaded after then ^CT
3 hours agoEzek mit akarnak jelenteni?
-
Petya2900XT
aktív tag
Voltam bent az 576-ba egy Tier1-es Moha-ért és ha már bent voltam rákérdeztem erre a DLC-s dologra....azt mondta a csávó,h az előrendelők biztos megkapnak minden DLC-t,de arra nem venne mérget,h akik megjelenés után veszik ugyazt kapják,mint a pólós előrendelők
..remélem nem lesz rinya,h leírtam
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Cybertrone #2543 üzenetére
Ezért mondtam,h pletyózni kezdtek róla
....valaki tudja,h a Dice a Bf3 után mibe fog bele?...BC3,Moh "2" esetleg valami más-t?
-
Petya2900XT
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Illusion1010 #1122 üzenetére
Ha meg annyira reklámot szeretnének akkor ne üldözzék a tyubos felhasználókat,mert fel merték tölteni a vidiket...ha reklám legyen az...és lehessen szabadon feltölteni
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
polonic #1120 üzenetére
Itt most akkor mit tesztelnek végülis?....nem a rombolhatóság a lényeg...nem a 64fő tesztelése,nem a recoil beállítása..mit optimalizálnak?
mod:ha házon belül dől el a nagy beállítások sorsa akkor az a pár szerencsés aki tyubos videókat csinál nagyrészt az kinek hasznos ? -
-
Petya2900XT
aktív tag
9percnyi Alpha BF3 Multi Gameplay
Rush Mode,Defender
Battlefield 3 Another 5 Minutes Gameplay
Itt már lehet látni,h milyen a kör vége és a pontozás meg az új map betöltése...Lehetséges,h a rombolhatóság nincs a maximumon még az Alphaban?..4:37-nél elég gáz,h belelő aknavetővel a falba és semmi változás a falon...
-
Petya2900XT
aktív tag
Gondolj bele,h minimumon lenne 30fps mondjuk...MLAA nékül,de ezt a csuda MLAA-t nem lehet akkor állítani,ha ez a minimum graf...azaz csinálnak nekünk egy kis beépített AA-t ami kis gépeken mégjobban legyilkolja az fps-eket...szóval ezzel a nem állítható MLAA-val meg lesz szegény kölköknek 15-20fps-e...szerinted ha lenne egy minimumra közeli géped a recéket néznéd inkább,vagy a diavetítést?
-
Petya2900XT
aktív tag
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Politika
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest