- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Köszi akkor fogok rendelni egy ilyet. Közben még egy dologba beleütköztünk amire nem is gondoltam, bár én nem használok 144Hz-es monitort de tesóm igen. A fő gond hogy neki DVI illetve HDMI csatija van a monitoron, és a monitor 144Hz-es. Na most DVI csati ugyebár az RTX2070-en nincsen.
Ebből adódik hogy HDMI.vel lehet összekötni ami nem támogatja a 144Hz-t.Valami úton módon össze lehetne kötni szerintetek a monitorból jövő DVI porton a 2070 DP portját hogy menjen a 144Hz? Vagy ez teljességgel kizárt, új monitor kell amin van DP port?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Motion_Blur
félisten
Ebből indultam ki, 68 vs 83 fok azért elég nagy difi.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
veterán
-
SP4C3
veterán
Ejjj, hibás driver, régit vissza, majd a következő _taláán_ jó lesz.
Microlagg ellen segíthet a Vsync. 60 vagy 144Hz?-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Csupingo
veterán
Ha közvetlenül az alaplapba dugod, akkor is így csinál? Másik pcie nincs a lapon, mindegyikben direktbe kipróbálni? A lapot pcie 3.0 módban használod? A kártya topikjába is bekérdeztél már? Rosszabb esetben hibás valamelyik ventilátor (érzékelő), vagy a ventilátor vezérlő a kártyán.
Másik driver változatokkal próbálkoztál már, akár DDU-s törlés után? Esetleg törölj le minden kártya babráló progit, pl. msi ab és csak egy drivert telepíts.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
Lehet, hogy a fordító, mert a riser-ek is gyakran okoznak furcsaságokat. Azt hiszem, ezeknél a lapoknál biosban választható, hogy milye pcie verziót preferálsz. Már írták, hogy valakinél az kavart be. Valakinél valami pcie-re vonatkozó energiatakarékos beállítás.
-
Csupingo
veterán
Sajnos nem értek ezekhez. Van sok házépítős, modding topik is a PH-n, ott kéne kifaggatni a srácokat, hogy melyik a típus megbízható. Talán ez is jó lehet, hirtelen nem találtam mást.
75854 Mankó:igen, már működik nvidia kártyákkal is. Ha jól emlékszem, a gtx 1xxx kártyáktól felfelé, de csak DP-on keresztül. Itt van egy régi lista a tesztelt monitorokról. Itt a PH cikkben is említenek párat. Azt kell megnézned, hogy a te monitoroddal tesztelték e már.
[ Szerkesztve ]
-
Apokalipszis
tag
Tudnál screenshotot csinálni az oc beállításokról és a fan control beállításokról? Ott van a temp limit. Elvileg ha azt eléri, akkor szokott maxon pörögni a venti, beállításoktól függetlenül.
core voltage - +70
core clock - +190
memory clock - +800
Én ekkor jártam úgy, elkezdett maxon pörögni minden. visszavettem 40-150-700 ra és minden fasza. -
Csupingo
veterán
Én egyszer azt is kipróbálnám, hogy mindent leszedve: msi ab, kártyához való programok, stb, aztán DDU és csak a vga drivert tenném vissza. Megnézném akkor hogy viselkedik, meddig melegszik, mennyire pörög. Esetleg a topikjában érdeklődni, hogy melyik a megbízhatóbb driver ehhez a kártyához.
A proci topikjában nem említenek ilyen gondokat x570-es lapoknál?
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Így talán normális az 1440p és a 144Hz miatt. Amúgy egy átlagos házban, pl. fhd 60-75Hz esetén álló vga ventikkel illene 38-43 °C körül tanyáznia.
Talán nálad az alap 300 és 101 lenne. A memória órajelet megemeli kicsit, valószínűleg azért melegszik.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
Amúgy pl. ezekkel lehet bányászvírust keresni: HitmanPro, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes.
Már félve javaslom őket, mert volt akinek megkergült tőle a win. (Nekem még nem okoztak gondot.)Nálad inkább a monitor miatt lehet magasabb az órajel, talán nincs vírusod.
-
Bajgunar
aktív tag
-
Bajgunar
aktív tag
Nem topic, de hogy tisztán láss...
Attól, hogy van egy számlád (felesleges +5-10k kiadással), nem lesz jogtiszta a kulcsod... Matricád sincs pl. Jogtisztaságot nem fizetted meg. Ennyiért nem kapsz jogtisztát sehol.
DE attól lehet, s tudod is aktiválni.
Oem-et (már!) hardware változás után is. (Anno hw változásnál letiltotta. Mamár újraaktiválható. Aktivalási segéddel, vagy telefonálással.)
Digitális retail licenc-el ahogy belépsz Ms accountodba, aktiválja is magát. Vagy netre csatlakozik.
Ezért van az, hogy neked is aktivál.
Teljesen jó az.
Szoftverkommandó meg asva nem fog bekopogni, hogy hol a blokk...
B*sszus... Kutya szétrágta. :/
Akkor most vegyek egy új win-t (jogtisztát ~70k-ért!???), mert kutya megette a számlát? Ugyan már!
Vagy akinek (kicsit durva példa), de ha pl leég a háza? Pc mondjuk megmenekül. Vegyen új wint, mert bennégett a számla, blokk, s nem tudja bizonyítani?
Lesz elég baja, nemhogy vegyen új kulcsot, hogy legyen róla számlája...
Ha meg netán ms letiltja, mert lopott, kummantott kulcs, nem akkora összeget buksz.
A többi csak matek.
Marad zseton akár egy nagyobb ssd-re. Vagy jobb vga-ra.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Bajgunar
aktív tag
Röviden azért, mert Digitális Licenc Kulcs, s hozzá van rendelve accountodhoz.
Ezért lesz aktív, ha belépsz ms fiókodba.
Asva meg nem mezei userekre utazik.
Cégekre, vállalatokra, több pc-s üzemeknél, stb. Ott kérheti igazolást, hogy eredeti, jogtiszta kulcs.
Téma off.
Vissza agp-re.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest