- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoboBlack
csendes tag
válasz prabhu #71403 üzenetére
Értem és köszönöm Mindenki hozzászólását. Egy apró szösszenet: Képzeljetek el egy ( ebben a témában ) teljesen járatlan, laikus, mondhatni naiv usert ( ez vagyok én ), akinek erre a konfigra futotta a pénzéből és a tudásából vagy inkább tudatlanságából, akinek anno, amikor megvette és össze állíttatta a gépet, azt mondták, hogy ez bőven ki fog tudni szolgálni ( ezzel a tápegységgel ) egy PCI-E VGA-t, ha majd komolyabb játékokkal is játszani szeretnék. Akkor ezt a tápegységet igen csak vehemensen ajánlgatták abban a PC bolt/szervíz-ben, ahol ezt újonnan összerakták nekem, én balga ( ez mostanra már kiderült ) pedig rábólintottam, gondolván biztos igaza van, mert hát mégiscsak akkoriban már több, mint 10 éve működő PC bolt volt. Jelenleg van kölcsönbe ( ami talán eladó lehet ) egy HIPRO HP - D4802RWB2 tápegység ( állítólag 480W ). Mit gondoltok, ezzel használhatóbb lenne a konfig? Igen, tudom, ha már a másik tönkre tette a VGA-t, ez a tápegység sem fog segíteni rajta, de ezzel használható( bb ) lenne a konfig? Legalább is addig amíg a VGA teljesen be nem hal, használjam ezzel? Csak azért kérdezem, mert akkor megvenném ezt a tápegységet. Jelenleg nem tudok beruházni másik komolyabb tápegység/VGA párosra. Az erre szánt és összekuporgatott pénzem elment az R9-re.
[ Szerkesztve ]
-
vakrepulo2
csendes tag
válasz prabhu #71568 üzenetére
természetesen nem bírtam ki, hogy ne basztassam tovább....
kiszedtem belőle a vga-t és visszaraktam, hogy az esetleges elmozdulást megszüntessem
reményeim szerint leszedtem minden régi drivert és rátöltöttem a legfrissebb drivert amit itt találtam: https://www.geforce.com/drivers/results/141169
ezek után
elsőként az egyik játék betöltése közben indult újra. másodszorra pedig szimpla böngészés közben (pont ide akartam hozzászólást írni)nincs kecmec jön a hardver cserélgetés, szerzek másik tápot meg hasonló videókártyát, vagy ezt elviszem más gépébe
eseménynapló (windowz naplók - rendszer) ezt mondja az újraindulás környékén elég nagy számosságban:
"A(z) nvlddmkm forrásból származó eseményazonosító 13 leírása nem található................
\Device\Video3
Graphics Exception: ESR 0x404490=0x80000002.....""A(z) nvlddmkm forrásból származó eseményazonosító 13 leírása nem található...........
\Device\Video3
Graphics Exception: EXTRA_MACRO_DATA.............."és továbbra is ha be van kapcsolva a gtx1050-nel random szerűen újra indítja magát, akkor is ha nincs terhelve (pl böngészés), míg a alaplapi beépített kártyával elketyeg
-
v2
senior tag
-
Stokiii
csendes tag
válasz prabhu #72472 üzenetére
Ezt jó lett volna kipróbálni. Már vissza küldtem, így még 14 napon belül visszaveszik. Viszont érkezik helyette egy ugyanilyen, azzal remélhetőleg nem jön elő a gond, ha mégis, akkor kipróbálom.
Én teszteket nem futtattam le, de rendelésnél tesztelést is kértem... hát nem tudom ott milyeneket végeztek el, de akkor nem tálaltak semmit.
Ugye alaplaphoz/procihoz nem lehet köze?! -
gcheat
újonc
válasz prabhu #72932 üzenetére
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, jobb videókártyát szeretnék venni a gépembe, viszont elég gyenge tápom van, a kérdés az hogy hol a plafon?
i5-4590
8gb Ram
Jelenleg egy Asus geforce gtx 1050 2gb videókártyám van
A tápom pedig Fujitsu D12-250P1A, 250W
Próbáltam utána nézni neten, de hát ez a táp még a mostani videókártyához is kevés lenne, mégis boldogan üzemel, nincs semmi probléma. Egy GTX 1060 3Gb lenne a vágyam, de azt olvastam hogy annak már nagyobb a fogyasztása mint a mostaninak, viszont a Gtx 1050 TI 4gb-nek elvileg ugyanannyi, mint a sima 2Gb-nak, szóval ha már a gtx 1050 simán működik, akkor a TI is fog, ugye? Köszönöm a segítséget. -
-
DonToni
aktív tag
-
Tequila86
tag
válasz prabhu #73059 üzenetére
700as Chieftec, elvileg igen.
i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Még egy Redmi Watch 5 befutott
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest