-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
Csupingo #90984 üzenetére
Na haladás van. Újból visszaraktam a kártyát, és a hdmi csatlakozón kötöttem a monitorra. Azon keresztül bebootolt, majd tudtam telepíteni a drivert. De egyáltalán nem akar se képet adni, se bootolni, ha DP kimenetre váltok. Ha az igp-be dugom a DP kábelt, akkor van kép, van boot. Használja is a játék a 2070-et. Ha a dvga hdmi kimenetén vagyok, akkor is van minden. De ha a dvga DP bármelyik csatlakozójára dugom a monitort, nincs semmi.
És muszáj lenne a monitort a 2070 DP csatlakozójára tennem, mert különben nincs g-sync... Próbáltam monitort áramtalanítani, DP kábelt megforgattam, gépet áramtalanítottam, de továbbra sem működik együtt a 2070 a monitorommal DP porton.
Nincs másik DP kébelem, de ugye a 4080S-el jól működött, és az igp-vel is jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest