- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Bluetooth hangszórók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e? Nem hiszem hogy vga hiba, de hátha tudjátok az okot. Van nekem egy Samsung g7 32” Monitorom. Ami ha elindítom a gépet, nem kapcsol be magától csak ha megnyomom az alján a gombot. Mi lehet a gond? Ha bekapcsol utána leállítom a gépet, majd vissza akkor már bekapcsol. Viszont hosszabb leállítás után már nem. Pl tegnap este kikapcs, most be így már nem jó. A gépet most raktam össze egy asus x670e plus wifi lap és egy 4070ti vga. A monitor 4 hónapos eddig szinte csak hdmi-n használtam ps5 el nem tűnt fel hogy nem kapcsolna be. Lehet a gépen kell valamit állítani?Vagy a vga val kapcsolatban? Járt már így valaki? Az a fura, hogy hosszabb leállításnál van ez. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest