-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Üdv!
Adott egy ilyen VGA. Már vagy egy éve a szekrényben van, fater netezős gépéből szedtem ki, mert csak feleslegesen ment benne. Én meg szűk egy év (meg a rendes VGA eladása) után megint játszogatnék kicsit, persze semmi komoly, de felötlött a gondolat, hogy beteszem ez ezt a masinát, i3 8100 sajátjánál csak jobb lehet.Viszont az egyik ventije gyaníthatóan csapágyas, kézzel megpörgetve is elég nehezen forog, gyorsan megáll és morog masszívan. Hogy működik ennek a cseréje, az egész venti-párost cserélni kell, vagy lehet találni bele egy darabot is? Csináljam magamnak, vagy van aki párezerért megcsinál ilyet, esetleg van olyan akinél még "anyag" is van és csak be kell sétáljak kezemben ezzel az őserővel?
Bocs a láma kérdésekért, sose csináltam még ilyet.
szerk.: ez volna az? Lol, több a leves mint a hús.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest