Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...hát köszi mindenkinek...kicsit le voltam maradva...én még abban a hitben voltam hogy a hibrid crossfire él és virul...anno olvastam hogy ez a rendszer 270 vgaig hozhat előrelépést...álmomban sem gondoltam volna hogy mára ez egy elfeledett holtág lesz...
...egyenlőre marad a régi bevált konfig......azt talán majd a raisen-t kipróbálom...
...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Külpolitika
- BestBuy topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows XP
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest