- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
general #46601 üzenetére
Hello
Sztem ugy van a kártya kell tudja meg a monitor és minimum display port 1.2 kell hozzá hd ban
Nálam egy 290x meg egy lg 34uc97 a monitorhoz irták valami elveszett oldalon hogy tudja a kártyához sehol sem találtam sztem játék alatt is müködik
Nekem is van vele problémám ha monitoron beállitom hogy display port 1.2 legyen utánna beállitom a 10bit es szinmélységet és ujrainditás után visszaáll 8 ra, és 10 re nem lehet állitani csak ha megin ki be kapcsolom a monitoron a display port 1.2 -öt vagy ki be a monitort Ráadásul ha az energiatakarékoskodo kikapcsolja a monitort ,akkor a 10 bit es szinmélységet az is kikapcsolja és be se lehet kapcsolni a ccc be ,amig ki majd be nem kapcsolom a monitort vagy az 1.2 display port -ot Ha csak leállitom utánna bekapcsolom akkor megmarad.
Remélem valaki tud nekem majd segiteni elölre is köszönöm
Üdv. János
Új hozzászólás Aktív témák
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest