-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duggoo
csendes tag
Hello Srácok!
Valaki segítsen nekem legyen olyan kedves. Vettem ma egy Asus Radeon HD 6970 2Gb-os vga-t és az a problémám vele, hogy a gyári bios ami rajta van nem szabályozza a ventillátor sebességét...na már most ez úgy néz ki, hogy 90 fokos hőmérsékletnél ez a szerencsétlen 35%-on járatja a ventillátorát. Mi lehet erre a megoldás? Esetle hogyan tudok BIOS-t frissíteni rajta? Milyen BIOS-t rakjak rá? Esetleg az is megoldhatja a problémámat ha átkapcsolom a BIOS kapcsolót 2-re?
Előre is Köszönöm a segítségeteket.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest