-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy asus x555la x0646d notebook, ami bekapcsolás után azt csinálja, mintha belenne ragadva a felfele nyíl. Ha az asztalon az ikonokra kattintok, látszik hogy mindig felugrik a legfelső ikonra, és ha egyszer megnyomom a felfele nyilat, elmúlik ez a dolog. Mitől lehet ez, van valami ötletetek? Kuka a billentyűzet?
[ Szerkesztve ]
-
Shadowduet
tag
-
Shadowduet
tag
válasz
Pyttawrx #43870 üzenetére
A donor lap töltést veszi, viszont nem ad képet az sem, lehet annak is pont ez a baja, nem tudom. Az is egy teljes laptop volt, vegülis a kettőből raktam össze egyet. Nem igazán teszteltem, úgy voltam vele, hogy biztos alaplapi baja van. Most még az a tervem, hogy holnap arra a lapra átpakolok mindent, proci ram stb., és megnézem csinál-e valamit úgy. Mivel írtátok, hogy nincs nagyon opció arra, hogy teszteljem a chipet, jobb ötletem nem nagyon van...
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude D830-as notebook nálam, ami a következő dolgot produkálja:
Bekapcsolás után teljesen sötét kép. Az a furcsa, hogy nem mindig csinálja, amikor épp olyan kedve van, akkor van kép, betölt a windows, minden fasza. Az egész úgy kezdődött, hogy win 10 alatt kék halállal újraindult, sötét kép, ezután az x edik próbálkozás után bejött a windows, de 800x600-as felbontással, és a feladatkezelőbe írta, hogy az nvidia quadro nvs 140m-el hiba történt, ezért leállította a rendszer. Drivert újraraktam, és ismét ment a windows, de legközelebb ha bekapcsoltam, megint sötét kép. Jól sejtem, hogy az alaplap videókártyának annyi? Az a fura, amikor betölt, akkor meg megy "normálisan", csak mire eljutsz odáig hogy ténylegesen adjon képet...külső monitorra dugva is akkor van kép, ha a noti kijelzőjén is, egyébként amikor fekete a képernyő, kiírja a monitoron, hogy out of range, több monitoron is próbáltam, kb. mindegyiken ezt jelezte.
Újrapasztáztam, gondoltam hátha túlmelegszik, de nem oldotta meg a problémát.
Az nvidia chip a kuka igaz? Van egy másik ugyanilyen D830-as darabokba nálam, ha arról átlenne téve a chip, az megoldást jelenthet? Vagy ennyire nem "egyszerű" a történet?
Tudom hogy nem mai darab, de szeretném mindenképp életre kelteni a masinát.
Köszi előre is a megtisztelő választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest