- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy asus x555la x0646d notebook, ami bekapcsolás után azt csinálja, mintha belenne ragadva a felfele nyíl. Ha az asztalon az ikonokra kattintok, látszik hogy mindig felugrik a legfelső ikonra, és ha egyszer megnyomom a felfele nyilat, elmúlik ez a dolog. Mitől lehet ez, van valami ötletetek? Kuka a billentyűzet?
-
Shadowduet
tag
-
Shadowduet
tag
válasz
Pyttawrx #43870 üzenetére
A donor lap töltést veszi, viszont nem ad képet az sem, lehet annak is pont ez a baja, nem tudom. Az is egy teljes laptop volt, vegülis a kettőből raktam össze egyet. Nem igazán teszteltem, úgy voltam vele, hogy biztos alaplapi baja van. Most még az a tervem, hogy holnap arra a lapra átpakolok mindent, proci ram stb., és megnézem csinál-e valamit úgy. Mivel írtátok, hogy nincs nagyon opció arra, hogy teszteljem a chipet, jobb ötletem nem nagyon van...
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude D830-as notebook nálam, ami a következő dolgot produkálja:
Bekapcsolás után teljesen sötét kép. Az a furcsa, hogy nem mindig csinálja, amikor épp olyan kedve van, akkor van kép, betölt a windows, minden fasza. Az egész úgy kezdődött, hogy win 10 alatt kék halállal újraindult, sötét kép, ezután az x edik próbálkozás után bejött a windows, de 800x600-as felbontással, és a feladatkezelőbe írta, hogy az nvidia quadro nvs 140m-el hiba történt, ezért leállította a rendszer. Drivert újraraktam, és ismét ment a windows, de legközelebb ha bekapcsoltam, megint sötét kép. Jól sejtem, hogy az alaplap videókártyának annyi? Az a fura, amikor betölt, akkor meg megy "normálisan", csak mire eljutsz odáig hogy ténylegesen adjon képet...külső monitorra dugva is akkor van kép, ha a noti kijelzőjén is, egyébként amikor fekete a képernyő, kiírja a monitoron, hogy out of range, több monitoron is próbáltam, kb. mindegyiken ezt jelezte.
Újrapasztáztam, gondoltam hátha túlmelegszik, de nem oldotta meg a problémát.
Az nvidia chip a kuka igaz? Van egy másik ugyanilyen D830-as darabokba nálam, ha arról átlenne téve a chip, az megoldást jelenthet? Vagy ennyire nem "egyszerű" a történet?
Tudom hogy nem mai darab, de szeretném mindenképp életre kelteni a masinát.
Köszi előre is a megtisztelő választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- BOMBA ÁR CSAK MA!! - Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD - 2 ÉV GARI
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest