- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
SeniorTilla #43888 üzenetére
szuper, köszi!
-
StLui
veterán
Gondolom nagyon alap kérdés: mi a jobb ha általában konnektor közelben vagyok, és naponta egyszer biztos lemeríteném az aksit, konnektorrol hazsnáljam, vagy aksiról, és töltögessem ha lemerült? (új HP Pavilion)
-
StLui
veterán
válasz
SeniorTilla #43857 üzenetére
Igen, köszi!
Szoknom kell, minden pici, nem nagyon használtam notit az elmút 30 évben, csak elvétve, ezt meg most aktívebban szeretném, ahogy mondtam olgoznék, könyvelnék is rajta.
Érdekes módon ma pl a hangja lepett meg, nagyon jó. Nagyon ismerkedünk csak, ahogy most itt ki is derültTapi paddal bénázok, de nem is erőltettem már, kötöttem rá egeret.
-
StLui
veterán
válasz
SeniorTilla #43849 üzenetére
-
StLui
veterán
válasz
SeniorTilla #43847 üzenetére
ezt nem engedi, mert úgy csinál mintha csak egy képernyő lenne, de valójában látja pedig mindkettőt, hiszen duplikálva kirakja, és írtam is ezt is:
Pedig megtaláltam a beállitások között is a külső monitort, felismeri, és mégsem. Ott azt mutatja, hogy a belső az mx450-en van a külső az intel-en (prociba integrálton) -
StLui
veterán
válasz
SeniorTilla #43845 üzenetére
Úgy jelenik meg amikor rádugom hogy egy képernyőt rajzol ki, és azon belül az azonosítás számok így jelennek meg: 1I2, ha ráklikkelek az azonosításra, akkor mindkét képernyőre ugyanezt írja ki.
Most nézem viszont az NVIDIA vzérlőpult nagyon hiányos, a főoldalon csak a 3D beállítások vannak, a Megjelenítő, és a Videó beállítások nincsenek (irodai asztali gépen nézem most ezeket) Na majd driverekkel próbálkozom még este
Pyttawrx: sajna linux nem a barátom -
StLui
veterán
válasz
SeniorTilla #43836 üzenetére
Kéne egy kis segtség, (mástól is kérdezném itt , hátha)
Új HP Pavilion mx450-es video-val, hdmi-re rádugom a külső monitort, meg is jelenik a kép, ugyanaz mint a laptopon, és beállitásoknál azt irja azonoitásra, hogy nincs másik monitor, igy nem tudom beállitani, hogy kiterjesztett képernyő legyen. Pedig megtaláltam a beállitások között is a külső monitort, felismeri, és mégsem. Ott azt mutatja, hogy a belső az mx450-en van a külső az intel-en (prociba integrálton)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED monitor topik
- Háztartási gépek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest