- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
McJoker
tag
Sziasztok!
ThinkPad L15 billentyűzet kompatibilis az L580 szériával? Képekről megítélve méretre, kiosztásra jó lehet, de a csati gondolom nem biztos, hogy stimmel.Csak az elszántság számít...a küzdeni akarás!
-
Angel2014
addikt
válasz Cimbee #47490 üzenetére
Gamer topicban sokat tudnak segíteni.
Pl én is ott tudtam meg hogy nem csak a CPU vagy a GPU tud melegedni hanem az ssd is tud fagyást okozni.
Erre javasoltak egy hűtőbordát 92 fokról 62 re hozta.
ű
Ha erre is kíváncsi vagy a nevemre keress rá és megtalálod a teszt programot hozzá hogy a tide milyen hőfokon megy.
De itt is van..
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Cimbee
aktív tag
válasz Pyttawrx #47495 üzenetére
Lenne még egy kérdésem
Van értelme lecserélni egy 6800m 12gb 145w videokártyás laptopot egy rtx 3080 16gb 150w kártyás laptopra? Kerestem teszteket de nem találtam,hogy mekkora különbség van most a két kártya között. Még ami fontos,hogy az DDR5 memóriával szerelt.
Cimbee
-
bandi0000
nagyúr
Na minden megoldódott
Találtam nem messze, m.2 adaptert illetve zsanérokat, szerencsére a srác mondta, hogy nem csat pattentos a képernyő, hanem ragasztott is, mert a videók, amiket találtam, mind csak lepattintották...Illeve a 2.5 ssd dolgot is megoldottam, szétkaptam a házat, láttam, hogy kb 1/3-át foglalja az elektronika, szóval 2/3-nál szétvágtam, szigszallaggal összefogadtam a házat, és a gyár dell dokkoló szerű cuccot is elvágtam, szóval így már bőven van hely..
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget!
Xbox One: bandymnc
-
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz leweegee #47485 üzenetére
Ahham, itt van : https://drive.google.com/file/d/17SYJLYmBc0z__8JmDqPWRdwqcqVTFsG1/view?usp=drivesdk
Am làttam videót, amibe ragasztót nyomtak pont ilyen hibára, szóval csak van valamilyen zsanér hiba néhol
M.2:
Erre meg 2 oldali ragasztót használtak.. na ez màr tényleg kókány megoldás lenne
[ Szerkesztve ]
-
leweegee
aktív tag
-
bandi0000
nagyúr
válasz ricsi99 #47480 üzenetére
Köszi, sajnos elég türelmetlen vagyok, így nekiálltam, igazából nem annyira vészes mit gondoltam, csak a zsanérokat akartam kiszabadítani, + cpu újrapasztázás, szóval ezek valszeg meglesznek
Amúgy jó ár érte, én is 10k körül gondoltam, hogyha nem akarok vele foglalkozni, ennyit megérne nekem, tekintve, hogy olcsón szereztem a laptopot
leweegee: Ilyen az SSD elvben, szóval elég kicsike https://www.youtube.com/watch?v=QWG3w4yyNCY
Amit észrevettem hogy egy 970 m.2 ssd-t raknék bele, de ahova esnek a csavar helye, ott nincs semmi, jól emlékszek, hogy kellene lennie valami extra cuccnak/case-nek amibe bele kellene rakni az m.2-őt?
Pyttawrx: Mx4 van asszem itthon, de az ha jól emlékszek azért megmarja kicsit a felületet nem? Elég egy kis pötty a CPU/GPU-ra?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Köszi mindenkinek, majd váladzolgatok, egyenlöre a zsanér témàt nézem...
Leszedtem mindent, nem értek hozzá, de sztem zsanér szar, itt egy kép, ahol a.nyilak vannak, ott fel le elég nagy a holtjátéka, a másiknàl is vna egy kicsi de ott nem nagy, vagy a csavaron kellene csavarni? Egyenlőre nem találtam ekkora kulcsot
-
HARDVERAPRÓD
válasz bandi0000 #47479 üzenetére
Szia. Előbb nézz át minden csavart, ami a zsanért tartja, még az lcd-nél is. Lati 5580 zsanért ritkán kell cserélni, ellenben soknál kis lazulás ezeknél a csavaroknál. Ezeket feltétlen nézd meg. Melóhelyen van több ilyen lati.
paszta: mx-4, noctua nt-h2, mx-5, mx-6, cpu-ra, gpu-ra mx-4 vagy noctua nt-h2.
Mikyen pasztád van? -
leweegee
aktív tag
Akkor ne bántsd az anyákat, sőt lehet megvan szorulva és lazítani kellene rajtuk. Ha alul lötyög az gond, az a 3-3 apró csavar meg van húzva ami rögzíti a zsanért a házban? Ha megvan húzva akkor valószínűleg már ki vannak szakadva a kis rézanyák...
Az ssd-t ne vágd szét, inkább szerezz olyat amit szét lehet szedni, sokban maga az elektronika negyed akkora mint maga a 2.5-ös háza. Lásd a képet.
[ Szerkesztve ]
Ne nőj fel! Csapda!
-
ricsi99
addikt
Ha alul mozog akkor a rögzitő ágyban mozog ,lehet azokat a csavarokat kellene ellenőrízni.
Paszta elméletileg ugyan az ,csak tényleg jó minőség legyen.UI:"Igen, úgy értem,.hogy megnéztem 1-2 szétszedős vidót, nem tűnik bonyolultnak, meg nyilvàn foglalkoztam már hasonló dolgokkal, csak én kicsit türelmetlen vagyok, és ilyenkor hajlamos vagyok szétbarmolni csatikat"
Noti szerelés is egy szakma ,csak úgye mivel a noti szétszedhető így mindenki 1-2 videó után szaki... kérdéseid alapján úgy tűnik nem nagyon van tapasztalod e téren.
Egy normál szervízben szerintem 5-10 ből megúsznád a problémáid megoldását..
Ha viszont a zsanér javítás miatt eltöröd a csavarágyakat/zsanérokat ...esetleg egyébb házi barkács miatt megfektetetd a notit ,akkor a javítási költség a duplája is simán lehet.
Ezen felül a notik gyártói is mindent megtesznek apró trükökkel ,hogy házilag ne lehessen javítani/ szerelgetni a notikat.Én is vállalok ilyen szintő karbantartást, de ha visszább olvasol a hsz-ek közt akkor láthatod ,hogy több "szervízes" is van fent a csoportban... náluk is érdeklődhetsz privátban a hibák /problémáid megoldásainak árairól...
Vagy nekiesel lesz ami lesz alapon
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
bandi0000
nagyúr
Közben szétkaptam, nekem úgy tűnik, mintha nem a csavaroknál mozogna, hanem alul lenne a holtjátéka, bár ettől lehet a csavar megoldja ?!?
Gondolom sima paszta, ami asztalihoz jó, azt rakhatom a CPU/GPU-ra?
-
bandi0000
nagyúr
-
leweegee
aktív tag
válasz bandi0000 #47476 üzenetére
Azért nem kell cserélni mert könnyen nyílik, és nem is törik el miatta semmi. A zsanérok egy-egy oldalán van egy kis csavar, azzal lehet feszességet állítani egyébként, csak nem érdemes túltolni, mert ha nagyon feszes, nyitáskor kitépheti a zsanérokat tartó anyákat a házból. Annyit húzzál rajtuk, hogy ne lógjanak a zsanérok, legyen tartásuk.
Ne nőj fel! Csapda!
-
bandi0000
nagyúr
válasz ricsi99 #47475 üzenetére
Igen, úgy értem,.hogy megnéztem 1-2 szétszedős vidót, nem tűnik bonyolultnak, meg nyilvàn foglalkoztam már hasonló dolgokkal, csak én kicsit türelmetlen vagyok, és ilyenkor hajlamos vagyok szétbarmolni csatikat
Zsanérra azért gondolok, mert túl könnyen nyílik, és van egy holtjàtéka a dolognak, annyira nem zavar, viszont nem akarom,.hogy egyszer eltörjön emiatt valamit
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Mennyit kérnek manapsàg egy laptop tisztítás/pasztázásért, illetve zsanér cseréért? Egy Dell latitude 5580 ról lenne szó, csak agyalok rajta, hogy nekiálljak-e...
-
tserrof77
őstag
válasz I02S3F #47469 üzenetére
Boltosként rendszeresen hoznak ilyeneket. Néha a "vanazapénz" elven vesszük csak át javításra. Kedvenceim a zsanérsérült laptopok. Lassan esküszöm blogot indítok róluk, a házi javítási praktikáikkal együtt...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
tserrof77
őstag
-
ricsi99
addikt
válasz tserrof77 #47465 üzenetére
Én nem én csak javítok... tulaj ujrapasztázta aztán játszottak rajta és előjött utánna ez a hiba... ami biztos ,hogy még 5 videot is megnézhetett volna a hűtő helyes visszahelyezéséről....
Pyttawrx: köszi... eddig még nem futottam bele ilyenbeEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
tserrof77
őstag
válasz ricsi99 #47464 üzenetére
Murphy óta tudjuk, hogy ami elromolhat, elromlik. Simán benne van, hogy tényleg behalt. Tudom, hülye kérdés, de gondolom, ramot cseréltél. Hiába a memtest, nem minden hibát mutat ki.
És akkor már én is hadd kérdezzek. Adott egy Asus S15 S530UN-BQ025T laptop 8.gen i5 procival. Amit produkál, hogy iszonyat gyorsan bemelegszik, már bekapcs után biosban is 85-86fok pár másodperc alatt. Windows alatt dettó. Ha nekiállok kicsit hajtani, 95-96 fokig megy, de érdekes módon, NEM megy tovább és a gép sem kapcsol ki. Hőcső rendben, kivezeti a hőt, friss paszta. Bios frissítve, sőt, újra is lett írva külső íróval. Két panelszinten is javító nézte, (egyik cég, másik műszerész, akik javítottak már ilyeneket nekem) de egyik sem jött rá a hibára... Valamiken 5let esetleg? Előre is köszönöm
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
ricsi99
addikt
Látot e már valaki olyat ,hogy egy egy ryzen-es notiban meghal az igp?
Tisztára ugyan azok tümetele mintha egy dedikált vga halódna...
Széteső/lefagyó kép/biosban maszatóló kép.....
SW hiba kizárva, friww winnel/linux alatt is ugyan ez.... memtest is lefutott , letiltott vga driverrel friss windows alatt is orákig fut a prime....Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
takkert
tag
Sziasztok
hogy tudok netet csinálni egy frissen telepítet asus tuf-ra win11pro? -
lionshamlet
senior tag
Sziasztok, mennyit érhet ez a gép?
200.000 ft körül érdemes még megvenni? -
Angel2014
addikt
Bootolható Usb pendrive készítése!
Dugjuk be a pendrivot és nyissuk meg a parancssort rendszergazdaként majd írd be ezeket:, és mindegyik után nyomj entert.
1 diskpart
2 list disk
3 select disk " itt nyiván azt választjuk ahol a pendrivunk van" Pl: select disk 1
4 clean
5 create partition primary
6 select partition 1
7 active
8 format fs= ntfs quick "ez PL windows7-hez kell" / windows 10-11 hez ha uefi boot ban fat 32 kell! format quick fs=fat32
9 assign
10 exitMajd Bios beállítás Uefire.
Sata mód AHCI
Boot UEFI
Secure boot enable.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Adott egy Lenovo E570. Szeretnék pendrive-ról Windows-t telepíteni, de az istennek sem akar működni. BIOS-ban beállítva, hogy USB-ről is bootolhat. Bekapcsolás után a pendrive-ot látja, ki is tudom jelölni, viszont ez a kép már nem jön be. [videó 3:19]Esetleg ötlet, hogy mit kéne kipróbálnom? Emlékeim szerint korábban már telepítettem erről a pendrive-ról rendszert.
üdv.
.
-
takkert
tag
Sziasztok!
Van az ASUS-nak olyan programja ami leszedi a drivereket egy ASUS TUF GAMING Fx506He típushoz?
Köszönöm -
vendingo
veterán
válasz tboy93 #47447 üzenetére
Apukám is gen1 ipad air-t használ, még működik.
Funkciókban a macbook jobb, praktikumban meg az ipad, több helyen tudnám használni. Asztalhoz nem igazán tervezek ülni, részben a pc is ezért áll kihasználatlanul.
Nem tudom mennyire lehet kényelmes ölben, ágyban egy mac. Torrent az egyedüli program, ami hiányozna az ipad-en.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Üdv
Remélem jó helyen kérdezek.
Van egy 10+ éves asztali gépem (win), ami mellé/helyett szeretnék egy kompakt eszközt (notit/tabletet), ami remélhetőleg hasonló ideig kiszolgálna. Netezni, filmezni használnám. Mivel alap dolgokra kellene, csak mobilisan (ágy, fotel, asztal, utazás), ezért dilemmázok, hogy mi lenne megfelelőbb. Egy ultrabook pl. zenbook, matepad, esetleg mac vagy valami tablet ipad, surface? Androidos tab kétlem, hogy hosszabb távon kapna támogatást, vagy egyáltalán tudna létezni még akár 7-10 évesen is, pedig a lenovo p11 pro tetszene. Apple cuccok sokáig vannak támogatva, illetve tartósak is, csak kicsit tartok a felhasználói felülettől, mac-et még soha nem használtam, ellenben szimpatikus a kialakítása. Több apple cuccunk is van 3gs-ig bezárólag, még mindegyik működik, ezért is került képbe az apple. Másik opció 3-4 évente cserélgetni az androidos tableteket.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Garsza
veterán
Helló! Van egy HP 250 G5 notebookom. Az volna a kérdésem, hogy a CPU esetleg cserélhető e benne vagy forrasztott? Jelenleg i3 5005 van benne. Jó volna valami I5 -re cserélni. Minimális befektetéssel szeretnék egy kicsit nagyobb teljesítményt. Csak netezésre van használva.
-
ricsi99
addikt
válasz tomrRRR #47428 üzenetére
SeniorTilla jól írta ,forditva lessz az...
Van egy gpu-z nevű ingyenes kis programocska
Letöltöd /elinditod
közepe /jobb széle ott van egy kérdöjel... oda kattintasz és a felnyíló ablakban elinditod a "render test"-et
Utánna felül kiválasztod a "Sensor" fület
ott láthatod ,hogy jól működik e a kártyád.
Felmegy e az órajel /tartja e stabilan stb....Alul ahol nekem a gtx 1070ti felirat van ott tudod átváltani hogy melyik videokártyát mutassa.
Ha játékot akarsz így tesztelni akkor ne indisd el a "render-test"-et ,hanem a kedvenc játékod/tesztprogramodat ablakaban/nem teljes képernyős modban indisd el kis felbontáson és akkor ott láthatod melyik videokari megy[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
veterán
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok, Segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Asus Rog Strix laptop amelybe integràlt Ryzen 7 4800H, és egy dedikàlt Geforce RTX 3050Ti található. Hogyan tudom bemérni h jól működik-e, vagy már nem működik a dedikált geforce videókártya? Játék közbe 60 fps szolgál és akadozik dedikáltal, míg az integráltal 140 fps+ mutatkozik (ugyanazon a felbontáson). Köszönöm válaszaitokat
The easy day was yesterday!
-
Armagedown
őstag
-
Angel2014
addikt
válasz ricsi99 #47422 üzenetére
Szia!
Feltettem a win 8.1 et 64 bittel ahogy mondtad egy ssd-vel lényegesebben jobb lett.
Viszont a 8.1-et letöltöttem a microsoft oldaláról a hivatalost és az utolsót gondolom.
Most a frissítések miatt tekeri a procit.
Megnéztem vagy 500 darab frisítést fel akar tenni. 2014-től amit kiadtak.
Ezt ki lehet kapcsolni a win 8.1 alatt?
Ezért szerettem volna a win 7 et felrakni , mert az már nem frissít a háttérben lehet a 64 bites win 7 Home Jobb lenne?
-
ricsi99
addikt
válasz SeniorTilla #47421 üzenetére
Köszi.. nem vagyok okos csak tudok olvasni/szöveget értelmezni...idézek a posztból
" Csak is kizárólag játékra "
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ricsi99 #47407 üzenetére
Sokan használnak gamer notit grafikára is, nem csak játszani lehet velük. De látom megint kezdesz nagyon okos lenni, úgyhogy elengedem a témát, használj azt amit akarsz, nekem jó a hardveres RAID
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
abdulka1
őstag
válasz Armagedown #47413 üzenetére
Sajnos nem működik a procedúra, mert nem ad ideiglenes jelszót, de ettől függetlenül, meg tudtam oldani a telepítést.
Köszönöm a leírást, és a program ötletet!Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
ricsi99
addikt
válasz Angel2014 #47416 üzenetére
Legrégebbi op-rendszer a win 8.1 amit fel tudsz tenni. Ami nem nyüszög állandóan.
Azt lehet mókolni ,hogy win7 felülete legyen.
Én win11x64-et ajánlok ,ha ssd is van a gépben... kis mókolással (Rufus) felmegy...
Ha nincs ssd ,akkor a "linux-mint" -et próbáld meg... (pen drive röl is elinditható telepítés nélkül ,ki tudod próbélni hogy megy a net rajta..)
Tegnap róbáltam egy ilyen platformon a 11-et... megy rajta ha van türelmed kivárni még ssd-röl is a betöltést. Drivereket is felszedi. Hd video ment a youtube-on de az fhd már sok volt neki kicsit.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
I02S3F
addikt
válasz Angel2014 #47416 üzenetére
Ha az angol megy, chrome banner disable.
Ubuntuval, vagy Linux Mint el jársz a legjobban! Ha Windows szerű uit akarsz, akkor Mint! Kezdőbarát nagyon!
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Armagedown #47410 üzenetére
Köszönöm írtam is a srácnak hogy nem lesz jó nekem.
Még abban tudnátok segíteni, hogy most win 7 home 32-bitet tettem fel.
Most a processor rádióval google böngészéssel olyan 60% fut.
A ramm 1200 gb lehet max a 4 gigából. De azt hiszem a 32 bit nem kezel annyit.
Na most ha megnyitom a google böngészőt, akkor fent egyből értesítés hogy nem kapok frissítést már.
Ezt el tudom tüntetni? vagy folyamatosan ki kell ikszelnem?
A másik folyamatosan MANÓZIK a chrome ez micsoda?
Vagy a ramm hibát ír.
Vagy access violation hibát ír.
Ezek az összeomlások mitől lehetnek?
Próbáljak egy 64 bites win 7 et rátenni?
Vagy egy 64 bites linuxot vagy ubuntut rátenni és azt használni a chrommal?
-
Forestgreen
aktív tag
Sziasztok,
Egy laptopba vásároltam új akkumulátort. Az új akksival a laptop a következőket produkálja:
Egyszer csak úgy gondolja, hogy 0%-on van az akkumulátor. Töltő megy, de az akksi töltöttséget 0%-nak írja. Ilyenkor töltő ki, vissza és lám, írja a valós töltöttséget. 0%-nál nem is indul úgy, hogy nincs hálózaton a gép.
Valakinek hasonló tapasztalat? Ilyen hibával visszaküldhető az akkumulátor?
A válaszokat köszönöm!
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
Armagedown
őstag
válasz abdulka1 #47411 üzenetére
A kód beírása nélkül rontsd el háromszor, ki fog írni egy kódot.
Ezt írd be ide, és generál egy ideiglesen jelszót, amivel be tudsz lépni.
A jelszó megváltoztatásához régi jelszónak szintén ezt a kódot írd be.
Ha nem ír ki egy kódot három elrontott kód után, akkor a Sergei Strelec WinPE segíteni fog, vannak BIOS jelszó törlő programok is benne.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
ASUS X55A az alany, lejelszavazták a BIOST de jelszót nem tudják.
Fel lehet oldani valahogy?Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Armagedown
őstag
válasz Angel2014 #47408 üzenetére
Nem jó bele az új alaplap és drága is.
Én ennyi pénzért egy működő N2940 procis Acer laptopot adtam el.
Szerintem engedd el ezt a laptopot és vedd tanulópénznek a rá költött összeget.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
ricsi99
addikt
válasz SeniorTilla #47405 üzenetére
Gamer noti-ról volt szó ...ahol nem másolgatsz ide-oda nagy dolgokat... fps-en se dob
Az meg hogy bios-ból állitgatsz valamit az még messze nem azt jelenti hogy hardware-s...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
veterán
Ez olyan mint egy CPU, GPU vagy egy jó BMW. Sosem elég a teljesítmény, bármilyen nagy is: mindig több és több kell
Én megnéztem, kipróbáltam, évek óta így haszálom. Ezért nem cseréltem AMD-re, pedig prociban az jóval erősebb lett volna, mint a mostani inteles. De a rendszer maga érezhetően lassabb volt még hétköznapi office feladatoknál is. Aki nem hiszi, próbálja ki.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz ricsi99 #47394 üzenetére
Sokat dob, tapasztalatból mondom. Az egész rendszer sebessége észrevehetően megnő, ha pedig már nagyobb fájméretekkel dolgozol, akkor pláne. A raid hardveres, biosból állítható.
-
ricsi99
addikt
válasz Angel2014 #47397 üzenetére
AMD-E ..."E" =extra lassú
Ezzel húzhatod a csillagos égig
Akármilyen "Tiny" oprendszert rá tehetsz... lehet még a boot gyorsan fog menni , de egy facebook videó már letérdelteti.
Online rádió halgatáson kívűl másra ne használdEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500