- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
lakisoft #36224 üzenetére
Persze létezik. A HP elitebook W szériás laptopjai 32 GB-ot kezelnek már. Itt van róla infó.
-
eketomy
senior tag
válasz
lakisoft #36137 üzenetére
Biztos hogy valamelyik program csinálja!
Msconfig-ba lépj be és tiltsd le az automatikus indításnál az alkalmazásokat, majd ha újraindítás után beléptél a windows-ba akkor egyesével indítsd el őket és amelyiknél a hiba jön, azzal lesz a gond, sajnos ezt csak így egyesével tudod kipróbálni. -
Laszmen
aktív tag
válasz
lakisoft #36137 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám, és akkor a CCC volt a ludas(Catalyst Control Center) rossz verzió volt fent, letöltöttem az AMD honlapjáról egy friss drivert, és megoldódott a probléma,figyelj arra is oda, hogy 64bites verziót rakj fel..
Elképzelhető hogy nálad nem ez a megoldás, de egy próbát megér... -
-
david11
csendes tag
válasz
lakisoft #14595 üzenetére
Az nem probléma, hogy ez nem mobility atikhoz való, hanem PCre?
Egyébként köszi a linket, mindjárt megpróbálom letölteni a Full ATI Catalyst™ Suite-t hátha fog menni itt notin is.
Szerk: a gépben egy hd4650-nek kellene lennie, de bárhol nézem mindenhol csak azt írja, hogy ati mobility radeon hd 4600 series. Még rivatunert is fölraktam, de az sem látja meg 4650-nek, az is csak 4600 seriest ír ki. -
-
_ak_
addikt
válasz
lakisoft #10916 üzenetére
Most próbálkozok az RMClock progival, mintha telepített volna 64bites drivert is. A használata meg nem éppen kézre eső, de sikerült limitálni a cpu használatot.
kali: rendszer telepítés után pár hétig jól szokott működni, de késöbb egyszerűen nem foglalkozik, azzal, h mit állítok be a power saveing profilnak. Szinte ugyan úgy viselkedik, mintha a balanced lenne kiválasztva.
-
_ak_
addikt
válasz
lakisoft #10914 üzenetére
Engem is érdekelne vmi jó energiatakarékossági progi, mert úgy tűnik a vista egyszerűen figyelmen kívül hagyja a beállításaimat. Konkrétan a cpu sebességére vonatkozót, hiába állítom be, h max 5%ot használjon, ugyan úgy felugrik 800ról 1900ra.
Bár az NHC úgy ahogy működött, de nem volt szimpatikus.
-
golyani
őstag
válasz
lakisoft #9106 üzenetére
amióta nálam van. 1 hete. semmi probléma nincs csak a notival csak ez így szemet szúrt. viszont a global CPU hőm az 50fok körül van ha megy a venti állandóan (pl töltéskor), amikro nem megy akkor 60 fok fölé megy akkor felpördül a venti és le is esik 60 alá. amúgy P8600 2.4GHz és 9600M GT van a notiban ami egy HP dv5-1080eh.
-
spyduck
nagyúr
-
Boxer001
veterán
válasz
lakisoft #5792 üzenetére
Nekem épp ma jött meg egy utángyártott akksi rendelésre. Úgy volt, hogy felújíttatom a gyárit, de annyi a dolgom mostanság, hogy abszolút nem volt kedvem rohangálni vele Pestre, így a kényelmet választottam, persze drágább volt így, de sebaj.
Remélem, hogy csak annyi a különbség, hogy nincs ráírva a noti márkajelzése, de egyébként meg nem izgat, tegye a dolgát, aztán ennyi.(Tudom nem adtam sok információt, de legalább tudod, hogy nekem olyan van.
)
Rick4
Akkor száll fel a gépünk, kipróbáljuk milyen az élet Angliában, ha már csa egy picit többre megyünk, mint ebben a @&><*_ országban, akkor nem próbálkoztunk hiába. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
lakisoft #5482 üzenetére
hát énsem...Partition magic asszem teljesnek látta a 150Gb és ntfs-nek, de semmit nem tudott csinálni a particióval.
ha beraktam asztali gépembe keretbe, ott csak 10mb-os FAT12-es táblát látott, aztán rámentem R-Studio-val, ami elvileg ilyen visszaállító cuccos, nah az már látott vmit, de az 5-6 külön részt látott több darabokban, és egyik sem volt NTFS...mind mind FAT volt és amikor bármilyen műveletet akartam végrehajtani ami particióval szerettem volna, visszadobta, hogy FAT12-es táblát nem tud kezelni. Aztán nagy nehezen vmi visszaállítással sikerült lementeni a fájlokat róla.
Vinyót még a Scandisk sem tudta megnézni, mert az sem tudott hozzáférni, vmi kijavíthatattlna hibát észlelt...
Elég misztikus volt egész.
Végül teljes format és winreinstall...
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
lakisoft #5477 üzenetére
az úgy nem gáz, ha memtest elött kiveszem vinyót? nem akarom, hogy bármi akár csak véletlenül és belepiszkáljon...
Gondoltam, van hirens boot cd-m, azon van memtest...gondoltam míg futtatom kiszedem vinyót, vagy ez így hülyeség? még esélyét sem akarom megdani, h vmi elkefélje vinyót..
-
spyduck
nagyúr
-
-
válasz
lakisoft #4623 üzenetére
A legjobb, ha megnézed a DEPO-n. Szerintem egy árban vannak, de inkább 800-ast vegyél, 915-ös vagy 945-ös chipseteknél nincsen sok értelme, a 965-ösök meg az új nemtudom milyenek tudják csak a 800-at, de ha a régi ramjaid megtartod akkor eladásnál vissza tudod majd rakni őket, és akkor az új gépbe majd jól jönnek a 800-asok!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest