-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
válasz
JSHammer #75508 üzenetére
Megnéztem a tápot, látszólag minden rendben van vele. Egy nem túl sokat használt Delta van benne, szerintem nem azzal van a gond. Elemet kivettem, majd 10 perc múlva visszatettem, az nem segített.
Közben beraktam egy másik gépből a videókártyát, azzal elindult rendesen. Beraktam az én kártyámat a másik gépbe, hogy ott elindul-e, s ment is minden gond nélkül. Erre visszaraktam az én kártyámat a saját gépembe, s most megy rendesen. Csak azt nem tudom mi lehetett a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amatőr csillagászat
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged