- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radir01
tag
Üdv lenne egy alaplappal kapcsolatos gondom! Gyorsan leírom,próbálok tömör lenni és érthető!
Adott egy ABIT IC7-MAX3 socket 478-as lapok királya! Egyik napról a másikra megadta magát! Tünete: NEM AD KÉPET!
Következőek történtek:
-adott volt egy működő gép,átpakoltam mindent majd próba,eredmény nincs
-táp csere volt,eredmény nincs
-bios elem,másik gépből szedtem ki,nem mértem de jó,eredmény semmi
-gép bekapcsol,ledeg világítanai,proci vga ram melegszik,speaker nem jelez semmit
-ha kiveszem a ramot majd indítok,speaker jelzi a ram hiányát,amúgy bekapcsoláskor halgat
-kondik,diódák,ic-k bemérve,működnekEgy érdekes dolgot viszont megfigyeltem,az integrált abit firewire chip (tsb43ab23) szabályosan izzik a bekapcsolás után már 10mp-el! Jelenség oka? mi produkálhatja? vagy valakinek valami más ötlet hol keresendő a hiba?
Hirtelen ennyi jut eszembe!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor 400 Pro - gép a képben
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Plazma TV topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Gyúrósok ide!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Garanciás,MSI gamer laptop 15,6 Full HD,144Hz,Core i5 12450H/RTX 2050/8GB DDR4/512GB SSD beszámolok
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest