Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz DuracellKari #4699 üzenetére
A hibaüzenet pedig erre vonatkozik.
A programok eltávolítása résznél törölted a vezérlőpultból?https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
The DJ
addikt
válasz DuracellKari #4697 üzenetére
Töröld a régit, mielőtt telepítenéd az újat, ez kb. a lényeg.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
DuracellKari
csendes tag
Az a problémám ha fel akarom telepiteni a Viprét ez a hiba üzenet jelenik
''You are trying to install a product in the Vipre family
this has fewer features than you currently installed
version. To preform this migration succesfully, you will need to manually
uninstall current Vipre product using Add/Remove Programs.''Volt mán fen a Viprének egy régebbi változata.
[ Szerkesztve ]
-
duduati
aktív tag
Memtesztet érdemes csinálni azért? Csak mert a memória csere megvolt. Igaz hogy nem 1333 hanem 1600MHz-s mem volt a cserepéldány, a lap pedig 1333-ig támogat. Ez lehet gond? Vagy ha a többi hülyeséget nézzük akkor ez nem számít.
-
duduati
aktív tag
FEjlemény:
Kicseréltem a ramot egy másikra. Semmi változás. Win telepítő bejövetelekor újraindul. Utána vga ki, alaplapi be, és bejön a telepítő, és megy. Ezután újraindítottam, és megy. Vga vissza, és nem megy. Vga ki és megint nem megy. Vissza a saját ramja- és megint megy .
Tápot kicseréltem, akkor is ugyan ez. Ezután produkált win betöltés közben 3x kb kékhalált. Telepítő ismét újraindul mindig. Ezután vga ki, és megint bekapcsolt.
Azaz: vga-val nem megy, másik táp se segít., de viszont egyikrammal megy utána nem, majd a másikkal megy, és megint nem.Kezdi meghaladni az agyamat
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Adott egy gép ami egy 24" monitoron 1920*1200 felbotáson üzemelt, a gép el lett szállítva és egy 19" monitorra lett kötve aminek a felbontása 1280*1024, boot után nem ad képet a monitor (gondolom a felbontás különbség miatt).
Hogyan lehet ilyenkor az új felbontásra beállítani?Előre is köszönöm!
Jumbo
-
XP NINJA
őstag
ha revoltec fénycsövet nem inverterre kötök hanem ventilátor csatlakozóra az alaplapon akkor működni?
-
renzo79
tag
Sziasztok
Van egy idegesítő problémám, és nem tudom hova írhatnám le...
Így elnézést ha rossz helyre sikerült..Adott egy
-win7 ult. x64 op.
-P8z68-m pro
-i5 2500 3.3
-8g kingston KHX 1600
-samsung 830 ssd
-TP LINK TL-WN751ND 150Mbps PCIA probléma annyi, hogy a gép kikapcsolás után rögtön elindul...
A probléma leszűkítve a Tp linkes hálókártyára, mivel ha kiveszem vagy uninstallálom akkor megszűnik a gondjavítási kísérletek:
-biosban az eszköz nem ébresztheti fel a számítógépet
-win7 alatt is ez beállítva
-legújabb bios és legújabb tp linkes driverami még érdekes, ha uninstallálom vagy re instalállom akkor első leállításig jó, utána már 10/10 -nél újra elindul leállítás után pár másodpercre. valakinek valami ötlet?
Regeditben kutaokodni vagy valami ....
Köszönet[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Vettem egy 30 Gb-os Kingston SSD-t rendszernek.
Egy Silicon RAID karin üldögél és boldog, a Sentinel szerint tökéletes.
Hát szerintem nem...nem tudom leformázni. Se a FelügyeletiEszközök/Rendszerkezelés/Tárolásból - itt csak kiíírja, h formázás és így marad, se az ikonjára kattintva, ott végigmegy a csík, de a végén elakad. Formázás közben a gép fél percekre lemerevedik.
Próbáltam NTFSsel és FAT32vel is.Kártyához a legújabb driver van fenn.
Mitévő legyek?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
duduati
aktív tag
Igen op-t akarok tenni. Röviden írtam csak mert telón voltam csak.
Win 7 menne fel, de bejön az hogy telepítés, rákatt, bejön a kék háttér, és ott kb 5 másodpercig bírja, majd újraindul. Bootolásnál az ide, sata izét iz álligattam, de mindig ugyan ez. Megpróbáltam eszemhez méltan a biost is átnézni, de nem volt semmi olyan ami feltűnt volna. Load default is megvolt, ramot át másik foglalatba, de ugyan ez.Most jön a memteszt, holnap meg mem modul csere és próba, csak havernál voltam és gondoltam hátha van gyors orvosság, de elhoztam a gépet, így már ráérek játszogatni vele.
Addig is köszönöm mindenkinek!
Üdv
-
-
duduati
aktív tag
van egy uj konfig. i3, gigabyte 1155 lap, 6770. egy satas 250- es vinyo, ami mar megvolt. bekapcsolom, indul rendeseb, boot cd-rol, elkezd menni a csik, utana bejon az betolto kepernyo, es ujraindul a gep. valakinek van valami tippje igy hirtelen?
-
sittes79
addikt
Leállít a win 7 javítás áramszünet miatt, most azt írja, hogy megsérült a boot és rakja be a win lemezt és javítsam, de folyamatos hibaüzenet jön, hogy hiányzik a c:\boot
nagyon kellene a windows lehet ezt újra install nélkül javítani?
Köszi
-
Joker_5x
tag
Nem magamtol vettem ezt az .iso tömöritése dolgot mert már szedtem le olyat hogy 4,5gb volt a játék becsomagolva meg még 2 gb-se volt.Ennél fogva csak lehetséges a dolog.
Azért köszi a válaszod erre a kérdésemre is !
[ Szerkesztve ]
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
Melack
veterán
válasz Joker_5x #4678 üzenetére
Javaslom neked a ninite oldalát. Egyszerű, gyors, és mindig frissek a driverek. Nagyban megkönnyíti a dolgodat.
Az oldalak kapcsán meg a Chrome-ot javaslom. Ott mailcímmel szinkronizálsz. 1 perc alatt a megszokott oldalak fogadnak a megszokott beállításokkal.
Már nyertem neked 20 percetC0d3r: Ok, warez off.
MagicIsoMaker-t tudom javasolni, de azzal nem tudsz zsugorítani, csak ki vagy hozzáadni fájlokat. DL lemez kell neked oda, én már érzem
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Joker_5x
tag
Mire gondolsz a "mindennel együtt alatt" a programokra? A win 7-et felrakni még lemezröl is max 15-20perc.A sok idő a programok felrakásával van no meg az internetes oldalakkal amire regizve vagyok oszt beirkálni neki a sok jelszot.
Még egy olyan kérdésem lenne hogy mivel lehet azt megoldani hogy pl.:egy 8gb-os iso-bol csinálni egy 4.4gb-os vagy még kevesebb területü fájlt csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Fórumon tilos a warez, így ez a téma le is zárható.
-
Joker_5x
tag
Már ujra raktam win 7-el ! Régen mondjuk volt 1 király xp-m ami buherált volt aszem BLADE volt a kodneve vagy mi azt sokáig használtam.Amugy ezzel a buherált win 7-el se volt semmi bajom csak az ikonok zavartak amiket nem tudtam eltakaritani mivel rainmetert használok és azzal csicsázom a win-t igy ikonokat nem használok max a tálcán.
Na mindegy probléma megoldva
Mégegyszer köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
üdv
átdobom ide is a témát, talán picit jobban pörög ez a topic. ez lenne az: csak sima fsb meg szorzó meg ram állítgatás, de nekem kicsit magas : )))
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Joker_5x
tag
Köszi megnézem ha nem találom akkor ujrarakom a gépet megint nem sok idő ugyse max 10-15 perc ezért nem fogok kinlodni órákat.A buheráltat meg hanyagolom.Felrakom az origináltat oszt kész.
Köszi mégegyszer a rámszánt időt !!
-
nagyúr
válasz kabanka #4667 üzenetére
Nem játék miatt. Ha már van 64 bit programok + 4 g ram, akkor igen, kell a 64 bit. Elég sokat csomagolok winrarrar és van különbség 32/64 között.
Nem csak a ps használja fel a ramot. Nekem 3 napja 1 szabad kb-om nem volt, mert előtőltőtt a rendszer. Amiket meg indítok, azok meg gyorsabban indultak el.
Ja és 8 gigánál sem kell kikapcsolni a lapozófájlt, elég levenni 1 gigára, mert kitudja melyik program nyavíkol majd érte. De igen, 4 gigánál érdemes váltanod, mert ha nem, akkor csak üresen áll, a pénzed meg benne van és semmire nem mész vele, mert a windows nem tudja kezelni, a 32 bit miatt. De mondtam, nekem mindegy. De lehetne ragozni, meg a saját igazunkat ide böfögni, úgy hogy nekem tök8 hogy mit használnsz, meg mire váltasz. Nem akarom szét offolni a topikot ez miatt.
Peace"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Melack
veterán
válasz beszter1991 #4666 üzenetére
Egyszerűen kiírod mint bootolható lemez, és ennyi. Vagy ha tudsz bootloni USBről, akkor arra teszed fel, és voila. Sokkal gyorsabb, mint DVDről
-
kabanka
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #4664 üzenetére
csak mi miatt éri meg váltani 4 giga ramnál? Játék? Ugyan Photoshop ha be van állítva egyáltalán. Videóvágás, effektelés, grafika...zeneszerkesztés... na itt kell. Ha ezekre nincs igény feleslegessé válik a dolog. 8Gbnél és kikapcsolt lapozófájlnál már van értelme a 64bitnek, de általános célokra semmiképpen.
kabankaWorks - Esküvők és rendezvények filmezése!
-
beszter1991
tag
meg van a 64bites win7 hogy tudok csinálni boot lemezt?
Elvileg kell iso kép file, és neroval kiírom.
-
nagyúr
válasz kabanka #4662 üzenetére
De 4 gigánál már igen. Pont ez miatt. Amúgy meg már elég sok programnak van 64 bites változata, vagy alternatívája, amit lehet használni.
Az meg hogy lassabb, nem veszed észre."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
Semmi köze a vga-hoz. Amint látod 32 bites win + 4 giga ram + vga. Szóval a 32 bit miatt nem tudja használni a 4 giga ramot. Cserélnie kell 64-re.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kenwood3
addikt
válasz beszter1991 #4643 üzenetére
Azért van, mert 32 bites az op rendszered. 64 bites win fogja látni mindet
Mi az az ekezet dragasag??
-
Joker_5x
tag
Erre valaki [link]
-
Melack
veterán
válasz Realradical #4656 üzenetére
Mindig tanul valamit az ember
-
C0d3r
addikt
válasz beszter1991 #4649 üzenetére
Mint a képen is látható, 32 bites rendszerrel rendelkezel. 4 GB-ig tudja megcímezni a memóriát (beleértve a gépben található összes RAM-ot, videokártyáét is), 64 bites rendszerre lesz szükséged.
-
kabanka
aktív tag
válasz beszter1991 #4649 üzenetére
Nekem 1 Gb-s vramom van és 3,5 Gb-t ismer fel a 32 bites win.
-
Joker_5x
tag
Sziasztok ismét !
Ezt a 2 ikont hogy tom eltűntetni az asztalrol ? [link]
Az asztali ikonok modositásával nem lehet .
Tőrőlni sem lehet.Ujratelepitettem a gépet valami buherált win 7-el oszt ezek alapbol az asztalon voltak és nem tom letörölni sehogyse !
Előre is köszi !
[ Szerkesztve ]
-
kabanka
aktív tag
Nyomd meg a Windows és R gombot a billentyűázeteden, oda írd be hogy msconfig
válaszd az indítási beállítások fület. Ott speciális beállítások gomb. Majd az balkban vedd ki a Memória használat mellől a pipát, ha bent van. Oké és restart.kabankaWorks - Esküvők és rendezvények filmezése!
-
Melack
veterán
Feladatkezelőről is tudsz lőni pár képet? Konkrétan a diagramos rész kellene.
Mert ez alapján olyan, mintha a videókártyán felül több RAMot foglalna le vmi. De azt nem tudom, hogy mi.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
kabanka
aktív tag
Tud valaki mondani arról pár szót hogy egy Corsair Vengeance ram mennyivel tud többet egy Kingston Value ramtól? Gyorsabb lesz valami?
-
beszter1991
tag
Heló valaki tudja hogy mit jelent a ram-nál hogy a 4,00Gb -ból 2,93GB használható?
Kép:
kép -
maxika2004
őstag
-
nagyúr
Ie9-internet beállítások, advanced (nem tudom hogy van magyarul ) Ott visszaállítás.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Nincs. Mert ha a 9 fent van, akkor települ vele. De szerintem csinálj egy resetet a 9-en. Hátha. Ha meg nem jó, akkor szokd meg.
-
Joker_5x
tag
Hát a formázás az nem franko mivel akkor minden eltűnik.
Már törlöm simán ráér vele szenvedni a gép.
Csak azért kérdeztem mert aszthittem hogy van valami trükk amivel fel lehet gyorsitani a törlési folyamat idejét.Na mindegy maradok a megszokotnál !
Azért köszi mindent !Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
pro70
senior tag
-
-
pro70
senior tag
válasz Sub-ZeRo #4627 üzenetére
Nem nyertünk sajnos [link]..ATI kártya van a gépbe, de ez a mostani már nem az első eset..nvidiaval is megcsinálta párszor és nem tudtam visszaállítani! Megfigyeltem, felhúztam a rendszert, IE8-cal beállítottam mindent és csak azután frissítettem be 9-re, akkor minden rendbe volt...most legutóbb annyira használtam a 8-at hogy letöltsem a 9-et..nem állítottam be semmit, ráhúztam és azóta ez van
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egy update változtatta meg a betűkészletet. [link]Nem erre gondoltam, de lehet ez is segít.
Esetleg ha ati kártyád van ott is van valami élsimítási beállítás, lehet annak is köze van.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
anonymus89
addikt
Egy kérdés, xp alatt miért megy pio módban a satas winyóm?
Idegesítően lassú míg leellenőrzöm egy adat meglétét .........Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Csabee.
nagyúr
Hello!
Van egy gamepad aminek megvan törve a kábele.. (haveré), Állítása szerint elment több szervizes-műszerész boltba és nem csinálták meg neki..
Hol kéne keresnie? Tudtok Bp-en ajánlani valami boltot? Vagy PH-n valakit aki megcsinálja?
Üdv: Csabee.
-
Rico45
őstag
Helló!!
Van egy notebook ami vodás!
Olyan kérdésem lenne ,hogy mobilnetet csak vodást tudok vele használni??Ha a vodás telómon van ingyenes net akkor ha beleteszem az usv sztikkbe a sim kártyát tudnék netezni a notin??
Választ előre is köszönöm!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Melack
veterán
Ha két külön telepítővel is akadt gond, akkor javasolt az itt leírtat megcsinálni. Gyakorlatilag a vinyót kell újraformázni, mert előzőleg valami nem sikerült rendesen.
-
Smyth
tag
Szép jó estét mindenkinek!
Van egy XP install errorom, 2 particióra is próbáltam már felrakni, 2 külön XP-t is próbáltam, mindkét particióra! Az egyik partición WIN7 van a másik üres, miután már a Fájlokat átmásolta, és ujraindul és elkezdi tölteni a fájlokat, "39p múlva..." és mielőtt feldobná az ablakot, kidobja a hibát! I386 errorElőre is köszönöm, a hozzászólásokat!
-
Melack
veterán
válasz Joker_5x #4607 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor a rendszerpartíció lett újrarakva, de a feltelepített játékok fájljai egy másik partíción voltak? Mert így az uninstall fájl hiányzik, a CCleaner sem lesz feltétlenül használható. Marad a manuális törlés, TC alatt még tűrhető is a tempó. Javaslom, hogy ugyan szöszölősebb, de (al)mappánként töröld le a megmaradt fájlokat.
-
Joker_5x
tag
Az uninstal nem mükszik mivel újratelepitetem a gépet és ezek a gamek még azelöt lettek felrakva és nem 100mb-os játékok igy hát nem kevés idő még letakaritja őket a win 7. Régen xp volt fen de ot sec-perc allatt letakaritott akármit ezért nemértem mivan a win 7-el.Mondjuk már régota a 7-et használom de eddig nem tünt fel.
Megnézem azt a CCleaner-t !
Azért köszi !
-
Melack
veterán
válasz Truckdriver #4605 üzenetére
Helló! Ennek örülök, hogy gyorsabban megy a géped. Ha lesz még vmi,csak bátran ide vele
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Olyan probléma lészen, hogy van egy 8gb-os adata pendrive-om.
Ha az én gépemhez csatlakoztatom akkor egyszerűen lefagy a gép.
de ha ezt a pendrivit más géphez csatlakoztatok akkor no problem.
Más pendriveval nem csinálja ezt a gépem.
Kérdésem az lenne, hogy mitől van ez? -
veterán
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy a hálókártyám meghalt a gépembe, és egy ideje már külön hálókártyával használom. Viszont mostmár szeretném garanciáztatást elintézni. Viszont ugye ez 1-2 hét kiesés lenne nekem.
A kérdésem ehhez kapcsolódna hogy van aki tud segíteni abban hogy a garanciáztatás idejére béreljek 1155ös alaplapot?
köszönöm előre is.
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest