Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Hello szakik!
Van egy ilyen nyomorult memóriakártyám, mutatom ni:
Emellett van egy laptopom, benne ezzel a microsd kártyával. Na múltkor erre töltögettem le linux disztrókat torrentel, és amikor vlcvel játszottam le a sokadik disztrót, akkor egyszer csak nem játszotta le a sokadik disztrót. Ekkor formázással próbálkoztam, ami sikerült, aztán egy programmal végigírtam mind a 128GB-ot, majd a program visszaolvasva a kiírt adatokat 0 hibával lefutott. Tudom valahogy megmurdálás nélkül torrentezésre használni linux disztró leszedésre és azok nézésére, úgy hogy ne murdeljon meg mégegyszer? Köszönöm ha segítetek, remélem tudtok.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Frissítsd PC-det most Akciós gamer alaplap!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest