- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz pn4hvq #117202 üzenetére
Nem tudom, hogy jól értem e a problémát de ez sokkal inkább szoftveres kérdés mint hardveres és rengeteg megoldás létezik a problémára, elég csak ha beírod a keresőbe, hogy PDF merge. Van egy csomó online lehetőség is és offline is. Egyszer nekem is szükségem volt ilyen műveletre, amikor az asszony megbombázott vagy 50 db. tétellel amik külön PDF fájlban voltak elmentve és ezt kellett volna kinyomtatnom a melóhelyen
Én akkor hirtelen ezt a programot találtam PDF Stapler rendkívül kicsi és puritán de működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest