-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fastleslie
senior tag
válasz
Den Hadnagy #11107 üzenetére
Igazad lehet a táppal kapcsolatban! Nekem Chieftech 400W-os tápom van, tehát én is a minőségi híve vagyok!
Még az egyes ágak terhelhetőségére kell odafigyelni, és akkor vélhetően nem lesz baj! (Bár én magasabb TDP-re emlékszem, olyan 125W körülire...)
Túlméretezni természetesen szerintem sem szabad! Az SSD meg sokat segít takarékoskodni, és a több memória is kíméli a winyókat! (bár én személy szerint sokallom a három winyót! Netán RAID tömb lesz belőle? az meg az SSD mellett felesleges...)
A tuning viszont eléggé ingoványos talaj, igencsak igénybe veszi a tápot is! (amit Te kinéztél procikat, azokat nem is kell, így is lesz benne szufla rendesen!)
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest