- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
- eGPU tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Milyen processzort vegyek?
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nem találtam jobb témát, ezért ide írok, hátha. Mentségemre legyen, nem vagyok nagy játékos, ezért bocsánat előre a balga kérdésért. Barátnőm Angliában van, én itthon, keresnék valami online játszható, vagy esetleg mindkét gépre telepítős játékot, (nem ilyen cd-s változat, hanem ami pár mega és egy hozzá nem értő is egyszerűen felteszi ) amit interneten együtt, vagy egymás ellen tudunk játszani. Semmi nagy dologra nem gondolok, leginkább a logikai játékokat szeretjük. Van valakinek ötlete esetleg? Köszönöm előre is!
-
Babetta-X
senior tag
Tud valaki esetleg olyan kamionos játékot, amivel viszonylag élethűen lehet forgózsámolyos pótkocsival tolatni? Holnapután vizsgázom rutinból, de nagyon nem akar ráállni a kezem, és sajnos néhány szituációt nem is nagyon látok be. Az sem baj ha 2d-s felülnézetes, régi akármilyen lehet, csak jól szimuláljon.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy iskolában van egy internet nélküli gép, cd-t se nagyon viszi, kéne nekem valami olyan játék, ami egész jó, de telepítés nélkül is lehet játszani és elfér olyan 300-400megán. Régebbi p4-es gépek, de azért valamennyire bírják az iramot.
Régebben a Colin Mcrae 1 volt ilyen, amit ha feltelepítettem itthon és kimásoltam ment ott is, de nem tudom manapság mik vannak, mivel én már régóta nem játszom. -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nem vagyok nagy játékos, de most lenne egy nagy kérdésem. Barátnőm szerzett nemrég kölcsönbe egy PS1-et és tök jól elszórakoztunk vele, mert a legtöbb játékkal lehetett egymás ellen, vagy együtt játszani.
Léteznek ilyen együtt játszható játékok számítógépen is? Az egyetlen amit ismerek az a colin mcrae 2, amit így osztott képernyőn lehet, nomeg a Terep kettő
Tudtok még esetleg mondani? Tudok csatolni a gépemhez usb-s billt meg ps2-es billt is szóval a vezérlés sem gond
Köszönöm előre is!
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nem vagyok nagy játékos, de most lenne egy nagy kérdésem. Barátnőm szerzett nemrég kölcsönbe egy PS1-et és tök jól elszórakoztunk vele, mert a legtöbb játékkal lehetett egymás ellen, vagy együtt játszani.
Léteznek ilyen együtt játszható játékok számítógépen is? Az egyetlen amit ismerek az a colin mcrae 2, amit így osztott képernyőn lehet, nomeg a Terep kettő
Tudtok még esetleg mondani? Tudok csatolni a gépemhez usb-s billt meg ps2-es billt is szóval a vezérlés sem gond
Köszönöm előre is!
-
Babetta-X
senior tag
Ide tennék még egy kérdést, nem tudjátok BP-n hol lehet még PS1 játékokat kapni? Szombatig kellene egy szülinapra így elég sürgős
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Tudtok mondani olyan játékokat főleg pc-re (mivel se ps-em se xboxom semmim) amivel lehet valahogy egymás ellen játszani vagy egymással? Ha kell vennék két ilyen gamepadot is, de szeretnék barátnőmmel együtt vagy egymás ellen játszani valami jó játékban. Tudtok ilyeneket mondani??
Köszi előre is
-
Babetta-X
senior tag
Szevasztok! Van egy Nokia 9210-es telefonom rajta Flash playerrel
keresek rá játékokat szigorúan SFW kiterjesztésűt szóval az exe az sajnos nem jó (mármint ami flash letölthető de exe) aki ilyenekről tud az pls küldje már át nekem!!!! vagy ide válaszoljon!!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest