-
PROHARDVER!
Kezdetleges téma összefoglaló v0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flex Wheeler
tag
válasz
Flex Wheeler #27068 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, elnézést de rosszul fogalmaztam! A fotót el tudom nagyjából készíteni vakuval és némi állítgatással, a videó felvétellel van problémám.
-
Rapid136
őstag
válasz
Az a baj hogy a fotózás egy szakma, elég sokmindent kellene tudni róla hogy elképzelésed legyen arról hogy lehet kivitelezni egy ilyet és mennyi munka van benne...
Két szóban elmondani lehetetlen, ráadásul a helyszín és a napszak ismerete nélkül.
Próbálkozhatsz több expoval, bracketingelve egy-két fényértéket ide-oda, kimérheted a fényérték eltérést és rákereshetsz a géped dinamika tartományára.
De lehet hogy egy baromi nagy szoftbox kellene ami bevilágitja a szobát, akkor a fehéregyensúllyal kell majd játszani, mert a vaku és a nap fénye sem változtatható...
Vagy telerakod a szobát hungarocellel, kérdés jön-e be annyi fény hogy ennyire kideríthető legyen a beltér.
És meg az is előfordulhat hogy ezen a képen kintről is mesterséges fénnyel világítottak -
copass
veterán
válasz
rossz helyen mérsz fényt.
az árnyékos részen mérsz fényt.
alul expózod kicsit. azért mert utómunkában az ablakos rész kiéghet menthetetlenül.
csúcsfényt visszahúzod, árnyékot meg feltolod picit.
persze lehet vakuzni, meg deríteni egy bazi nagy nikecell lappal akár.
vagy AEB ha fix a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest