- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Egy PH-s cikkben ez áll: "Mondhatnánk, hogy csak egy érintkező a különbség az előző generációhoz képest, amiből biztosra vehető, hogy az Intel megint le akarja húzni a népet, de fogalmunk sincs arról, hogy az egyes érintkezőknek milyen feladata van, tehát szinte biztos, hogy ez az 1155 érintkező és az LGA1156-os CPU-k 1156 darab érintkezője más-más feladatot lát el, ergo könnyen lehet, hogy még így jártunk a legjobban, mert a CPU-hűtőket legalább nem kell lecserélni."
Vagyis, akkor az 1156-os LGA-ra illő hűtők átalakító nélkül jók az LGA1155-ös lapokra is? Nagyon fontos tudnom...Köszi!
-
fatal`
titán
válasz
Dark-Bandi #42497 üzenetére
Igen az alaplap tartozéka.
-
Dark-Bandi
csendes tag
Hello! Kérlek gyorsan segitsetek fontos lenne! Nos 1 óra múlva eladom az alaplapom és kiszereltem a gépből, minden kábelével, lemezeivel becsomagoltam, egy fehér dolog kivételével minden megvan, az a kérdés amit linkelek lejjeb, fehér műanyag az az alaplaphoz tartozik ? oda kell adnom? nem szeretném akkor odaadni, ha a ház tartozéka nekem meg nem lesz utána, ha igen, pakolom is neki, nekem úgy is lesz új , az új alapban dobozában, az előlapi panelek bekötésénél lehet szerepe.!!
http://kepfeltoltes.hu/110726/IMAG0033_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
csak azért kérdezem mert ez a kábel a gépházból jön ki, de a fehér részét letudom szedni!
Kösznöm előre is a válaszokat, de kérlek gyorsan
-
MontyCrew
senior tag
válasz
csongi #42495 üzenetére
igazából uj lap mindenképp kell, csak microatx játszik sajna, és 900csipből nincs sajna microatx,, valahogy megfeledkeztek a gyártók..
meg igazából nem kellene 8magos bull, modnjuk egy 4 minimum, de egy 6magos lenne jó, persze ha siekrül csiszolni a fogyasztáson, melegedés és tuning terén
-
csongi
veterán
válasz
MontyCrew #42494 üzenetére
Egyes gyártók kiadtak egy biost hogy alkalmas legyen az AM3+ tokozású processzorok fogadására. De az AMD semmilyen felelősséget nem vállal, ha ilyen lapban meghibásodik a processzor. Tulajdonképpen ráterhelte a felelősséget az alaplap gyártókra. Mindenki eldöntheti mit szeretne.Érdemes megvárni a tapasztalatokat, vagy látni végre milyen is ez a Bul.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
MontyCrew #42487 üzenetére
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-880gma-usb3rev_31/overview/
PL erre gondoltam, itt írja is hogy "Get Ready for New Generation of 32nm AMD AM3+ CPU
GIGABYTE's AMD motherboards are ready to support new generation of 32nm AMD AM3+ multi-core processors, delivering the very best platform for multitasking, multimedia and high performance gaming.
Note: Due to AM3 motherboard hardware design, CPU smart fan & temperature sense feature may not support when using AM3+ CPU."Ez biztos vagy majd kiderül ha belerakom alapon megy?
-
jani-wan
tag
válasz
EmperorDraco #42396 üzenetére
Nézz meg más alaplapokat is mert sokba nem tettek csatit.
Én is most nézek lapot INTEL Core i3 procihoz és a csatik hiánya rendesen csökkenti a választékot.
Eleve a P67- P61-en nincs. Csak a H chipesen. De az ASUS H61-en sincs pedig az is 1155-ös. Az ASROCK-nak van csatis H61-es lapja.
Sőt van olyan ASUS H-67-es is ahol nincs csati.
Egy vicc.
Ráadásul ha van is csati, nem biztos hogy van mindegyik. Van ahol csak a HDMI hiányzik, van ahol nincs VGA vagy DVI.
Egy agyrém.
Szóval keresgélni kell.
Én végignéztem az összes (ASUS, GIGA, MSI, ASROCK) lapot, míg megtaláltam amit kerestem.AMD-t nem néztem de vszínű ott is rendesen keresgélni kell.
Sok sikert -
Gézengúz
addikt
-
djculture
félisten
bull kiskereskedelemben szerintem idén nem lesz kapható ahogy halad a helyzet.Maximum majd valami egybe épitett gépekbe lesz kapható.Jövőre meg már jön az új fm2 foglalat.am3+ zsákucca,a mostani hírek szerint.Nagyon hamar kifog halni ez a vonal már jövőre.
-
-
MontyCrew
senior tag
ASUS M5A78L-M LE nevezetű alaplap teljeskörű am3+ támogatással bír? nem lesz bugos, ha egy 4magos 32nanós amd lesz benne?
-
csongi
veterán
válasz
tejeskifly #42482 üzenetére
Próbáld ki 2db mudulal, lehet a lap nem kezeli rendesen a 4 db ramot.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Akadt egy kis probléma, amit nem értek, ebben kérném a segítségetek.
Adott: GA-EP35C-DS3R alaplap F4 bios, E5500 proci, 2Gb kingmax DDR3 1333Mhz RAM modul.
Az a konkrét gondom, hogy a RAM csak 800Mhz-en megy.
Mit és hogyan kell állítanom? -
csongi
veterán
válasz
tejeskifly #42474 üzenetére
A ramok benne vannak a támogatott listába? Bios fress? Vagy másik két soltba tedd a ramokat.
-
csongi
veterán
válasz
Xantor #42471 üzenetére
Akkor még egyszer
.
Nforce Asus sAM2+ M3N-HT Deluxe / HDMI. Sosem fog Két ATI kártya menni benne egyszerre.
ASROCK sAM2+ A770DE+
ASROCK sAM2+ A780GXH/128M
Gigabyte sAM2+ GA-MA78G-DS3H
Mindhárom lap SB710-es híd csücsül, ezért a két kártyás megoldásnál,..
2 x PCI Express 2.0 x16 slots (green @ x16 mode, orange @ x4 mode)
Ezért csak Cross firécskének lehet nevezni. Ha a második PCIE csatolás(Sárga) legalább 8x akkor van értelme CF-be gondolkozni. -
Chainsaw
tag
Sandy alá,melyik lenne jó Asrock Z68Extreme4,vagy az Asus P8Z68-V Pro?
Köszi a választ!
-
Lenry
félisten
válasz
Dagobert07 #42476 üzenetére
eladod az alaplapot és a 10k-val kipótolva veszel egy másikat.
-
Lenry
félisten
válasz
Dagobert07 #42473 üzenetére
ha ez kérdés, akkor a válasz nem, és tegyél egy nyamvadt kérdőjelet a mondatod végére, hidd el, nem fáj
ha nem kérdés, akkor nem értem.a baj az, hogy nForce4es lapod van, az meg rohadtul válogatós.
legközelebb legyél szíves használni a hozzászólások tetején látható Válasz gombot, hogy áttekinthető legyen a beszélgetés. kösz.
-
tejeskifly
aktív tag
Szevasztok, adott egy gép, giga H55 lap, i7 870, és 1600-as ramok (EZ A RAM)
Belépek a biosba, majd a ram beállításokhoz, mivel a ram alapból 1333-on megy. van 2 profil, az egyik az alap, amásik pedig 1600-ra rakja a ramot, és 1.65v feszt ad neki. Reboot és semmi gond.
Egy idő után kifagy a gép, ha pedig újraindítom, kiírja, hogy nem sikerült bootolni oc miatt, így visszaállítja alapra a dolgokat.
A kérdésem az lenne, hogy mit felejthettem ki? Ileltve mit tudnék tenni annak érdekében, hogy 1600-on menjenek a ramjaim stabilan?
-
peels
csendes tag
Sziasztok. MSI MS 7022-es alaplaphoz tudtok drivereket linkelni nekem? Köszönöm szpen
-
Xantor
tag
Változtak a dolgok:
-ASROCK sAM2+ A770DE+
-ASROCK sAM2+ A780GXH/128M
-Asus sAM2+ M3N-HT Deluxe / HDMI
-Gigabyte sAM2+ GA-MA78G-DS3HEzek közül kellene választani egyet. 5000+ BE lenne benne. 3870x2 lenne a VGA. Az Asus felé hajlok nagyon. Szerintetek?
-
Dagobert07
tag
válasz
Dagobert07 #42469 üzenetére
nemtudnál vmire gyanakodni?
-
csongi
veterán
válasz
Xantor #42465 üzenetére
Mivel NV chippes nem fogja kezelni a két Radeont. Ehhez ATI Chipes lapot keress. És ne AM2 hanem AM2+ lapot. Kezeli az AM3 és az AM procikat is, 7xx chipseteket keress. Gyártó terén ami neked jobban tetszik. A 790-es lapok tudják a CF PCIE16*+PCIE2-8* sávot 750Chippel . A 770 általában csak 4*-en kezeli a második VGA csatolót 710chippel.
invasio: Kapcsold ki és, azalatt a kis idő alatt húzd le a kapcsoló csatalakozóját a lapról, ha elindul a lappal lehet a bibi.
-
invasio
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy elég jó irodai gépünk (HP Compaq Elite 8000 SFF - C2D E8400, 4GB DDR3, 500GB HDD, Ati 5570).
Pár napja azt csinálja, hogy ha kikapcsoljuk, mindegy hogy Start menü - Leállítás vagy a főkapcsoló megnyomásával, leáll szépen, majd 2-8 másodpercen belül bekapcsolja magát. Ha ekkor hosszan lenyomva tartom a bekapcsológombot, akkor leáll, de megint újra magától bekapcsol. Mitől lehet ez?
- volt már vírus és adware keresés, a gép tiszta
- a BIOS-ban mindenféle Wake up lehetőség le van tiltva
- az eszközkezelőben USB-s egérnél és hálózati kártyánál ki van véve a pipa, hogy az eszköz felébresztheti a számítógépet
- az energiagazdálkodásnál a készenléti mód és hibernálási lehetőség le lett tiltva
- sőt volt egy memtest is, a RAMok is jókValakinek valami ötlet ?
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi. Van itthon egy AM2-es 5000+-os BE processzorom és szeretnék hozzá lapot venni. A VGA egy 3870x2 lesz. A két alábbi lap közül szeretnék választani:
-Asus sAM2 M2N-SLI
-MSI sAM2 K9N SLI PlatinumTi melyiket ajánljátok jobban is miért? Valakinek esetleg valamilyen személyes tapasztalata az alaplapokról? Ezeket az alaplapokat tudnám Crossfire-ben is használni?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! -
kmisi99
addikt
Már máshol is mondogatták nekem hogy költesk rá még lapra és sokkal jobbat kapok? Ez a csatlakozók miatt van vagy mi miatt? Mert nem értem minek kell olyan drága lap.
-
csongi
veterán
válasz
Dagobert07 #42455 üzenetére
A 350W rendben lenne, de milyen márka? Mert lehet egy merkury nem fog tudni kellő ampert leadni a 12v ágon, és akkor már nem is indul el a vga.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
kungzi #42457 üzenetére
cd-rw, dvd-rw, pendrive, arról is bootoltathatsz
szerk.: oprendszeres lemezt írtál már ki ? ezt ugyan úgy. adatcd-re ki kell írni. file-ra rámész és kiírod. a lemezen, pen-en úgy lesz már rajta, ahogy a gépnek kell.
pl.: .iso-nál katt írás, és kitömörítve lesz a lemezen. tömörítésnél, max kitömöríted és úgy adatként. -
Dagobert07
tag
válasz
Dagobert07 #42454 üzenetére
bbocsi 370w
-
kungzi
veterán
sziasztok
ilyen alaplapom van! ez lenne a kérdésem, hogy itt ezt a sata raid-ot letöltöm, akkor azt hogy tudom felrakni?
-
csongi
veterán
válasz
Dagobert07 #42447 üzenetére
Két esélyes, vagy megy vagy nem
. Milyen táp van benne?
-
csongi
veterán
válasz
Dagobert07 #42445 üzenetére
Hogy érted hogy így? Jelenleg még nem működik ha jól értelmezem.
-
djculture
félisten
Ha elszáll az a bizonyos zener dióda ami védi azt a részt a zárlattól a ps2 és usb tápellátása is megszünik.Magyarán ezt már csak egy műszerész kolléga tudja rendbehozni.Elég gyakori móka ,ha zárlatos lesz egy billentyűzet vagy egér illetve usb-n logó egyéb eszköz hogy viszi magával azt a zénert.
-
kmisi99
addikt
Mi a véleményetek erről a lapról?
asus M4N68T V2
Semmi különleges dologra kell csak hogy működjön sokáig -
piadex2
senior tag
hello!
mitől lehet az, hogy amikor le akarom tiltani a hangkártyát, akkor a rendszernek az a része lefagy?
kösz:piadex2
-
Dagobert07
tag
Úgy tuti jólessz?
-
Dagobert07
tag
Hello , próbálgattam egy gépet vettem egy procit egy alaplapot, összeraktam minden passzolt utánna mikor indítom nemvolt kép nagyon belemerültem próbálgattam, a VGA és az alaplap nem illik össze a VGA megy másik alaplapban, az alaplap meg megy más VGA val
VGA: Nvidia Geforce 9600GT 512mb
ALAPLAP: Asus K8N4-E Deluxe
PLS HELP!!Minden táp csati müxikés bevan kötve
-
goodboy007
senior tag
Köszi a segítséget!
Én is Kingston HyperX-et tervezek venni, mert a tuningramok maximum a benchmarkokra jók és a kompatibilitási problémákról olvastam már (pl. a giga néha szívózik a GEIL-lel), hibás Kingston RAM-ról pedig még nem is láttam panaszt.
Az órajelet meg majd akkor meglátom. Valamelyik topicban linkelt valaki egy táblázatot pár hete, amin emlékeim szerint bőven volt különbség a kétféle memóriával, Bulldozert használva, de nyílván ezt a megjelenésig fenntartásokkal kell kezelni, mert a marketinggépezet is biztos rendesen dolgozik. -
Martina26
csendes tag
Hát senki nem találkozott még ilyen problémával?
-
csongi
veterán
válasz
Dagobert07 #42431 üzenetére
Érdekes. CMOS reset volt? Biosba minden jól van beállítva? PCIE frekvencia stb. Bár én továbbra is áram ellátásra tippelek. Azzal a táppal ki tudod próbálni a mivel a másik lapban működött ? (Egy kicsit túlzásnak találom a 9600Gt-t ezekhez a procikhoz ), bár semmi köze a működéséhez.
-
zimi1991
aktív tag
válasz
goodboy007 #42429 üzenetére
Biztos tudod használni a régi hűtőd
Arról hogy meg giga vagy asrock hát szerintem már jobb az asrock (de nála is van probléma) én speciel ezt fogom venni hamarosan: [link] ezt tartom jelenleg a legjobb ár\érték arányban hogy mennyire jó az kifog derülni hamarosan.
Ramokkal vigyázz nagyott lehet vele szívni a kompatibilitás miatt lehet jobban jársz emiatt vmi hyperx kit-et venni ami 1600mhz-es mert a komolyabbakat válogatják a lapok és nem tudnak annyival többet nem beszélve arról hogy egy kis időzítés állítással utol is lehet érni őket.A procit meg szerintem érdemes lesz megvárni a második generácót mint a phenomoknál is volt. -
Dagobert07
tag
Kap minden rendben
-
csongi
veterán
válasz
Dagobert07 #42428 üzenetére
Külső Táp csatlakozás rendben van? Rendesen kap 12V-ot a kártya?
goodboy007:
Az Asrock lapokkal minden rendben van, merem ajánlani.
A hűtő passzolni fog rá. Az hogy a Bul mennyi kamatozik a magasabb ram órajelekből nem tudom. Tesztet még nem láttunk -
goodboy007
senior tag
Egyszerű a kérdés: GIGABYTE 970A-UD3 vagy GIGABYTE GA-990XA-UD3 vagy ASROCK 970 Extreme4 ?
Most Gigabyte EP35C-DS3R lapom van (3 éves), ezelőtt is Gigabyte volt (2 évig), de olvastam, hogy újabban nem túl jó a BIOS-uk és mivel nem zárkózom el más márkáktól sem, az Asrock nagyon szimpatikusnak tűnik mostanában és jó áron is van.
A megbízhatóság a legfontosabb, mivel kb. 3 évre venném, illetve, hogy az 1x-es PCI-E slot használható legyen duplahűtős VGA mellett is, mivel majd szeretnék venni egy komolyabb hangkártyát még idén ősszel.Eddig azért halogattam a vásárlást, mert olvastam, hogy az AMD chipsetes lapokkal nem működnek tökéletesen az SSD-k és bár ez novemberben volt, azóta nem követtem, hogy történt-e változás ezügyben. Valaki tud erről infóval szolgálni?
Egyelőre egy 4GHz körülire rángatott 965 BE menne a lapba, aztán később, ha már kevés lesz, akkor egy hat vagy nyolcmagos Bulldozer.
Ezért még nem tudom, hogy 4GB 1866MHz-es vagy 8GB 1600MHz-es memóriát vegyek a gépbe? Előny lehet Bulldozer procit használva az órajelkülönbség?
A processzorhűtő furatainak távolsága megegyezik a sima AM3-as foglalatos lapoknak a furattávolságával? A mostani CM Hyper 212-t használnám továbbra is, ha lehet.
-
Dagobert07
tag
Hello , próbálgattam egy gépet vettem egy procit egy alaplapot, összeraktam minden passzolt utánna mikor indítom nemvolt kép nagyon belemerültem próbálgattam, a VGA és az alaplap nem illik össze a VGA megy másik alaplapban, az alaplap meg megy más VGA val
VGA: Nvidia Geforce 9600GT 512mb
ALAPLAP: Asus K8N4-E DeluxePLS HELP!!
-
Martina26
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy problémám,légyszi segítsetek!
Bekapcsolom a gépet és nem működik a ps/2billentyűzet.Ezt írja: Keyboard interface errror
Press F1 ,de mivel nem tudok F1-et nyomni így nem indul a gépem.A Biosba sem tudok belépni.Az egeret sem kapcsolja be.Három billentyűzetet próbáltam,köztük egy USB-s,de az sem megy.Tudtok segíteni? -
Lenry
félisten
válasz
eladopcelado #42422 üzenetére
a csavarokat, alaplapi távtartókat, stb a házhoz fogod kapni
-
eladopcelado
csendes tag
és még egy útolsó kérdés mára.
ha meg vettem mindent procit ramot házat minden ló..szt
akkor pl még vennem kell csavarokat meg ilyesmiket? vagy azt tartalmaz az alaplap dobozban?
-
eladopcelado
csendes tag
ahha értem köszi
-
Lenry
félisten
válasz
eladopcelado #42418 üzenetére
igen, azzal járnál a legjobban, főleg mert ez egy fullATX méretű alaplap, az nem fér el egy microATX méretű házban.
(fordítva természetesen működik a dolog)(ha több dolog is eszedbe jut, azt vond egy hozzászólásba össze, amíg tudod szerkeszteni azt, mert a moderátorok nem szeretik, ha valaki floodol
és ha valakinek válaszolsz, használd az adott hozzászólás fejlécében lévő Válasz gombot, hogy pontosan láthassuk, hogy kinek írtad az adott hsz-t. )(#42421) eladopcelado innen bármelyiket, amihez az van írva, hogy Támogatott alaplap méretek: ATX
-
eladopcelado
csendes tag
bocs ha sok kérdésem van csak jó h ti már jártassak vagytok ebben és nem akarok az össze szerelésnél pokoli csalódásokat át élni
-
eladopcelado
csendes tag
magyarul akkor azt ajánlja mindenki hogy vegyek atx házat sima atx táppal és akkor örülhetek a fejemnek?
-
Lenry
félisten
válasz
eladopcelado #42416 üzenetére
elég necces, mert sokszor az ilyen gépek lapjain speciális, és nem szabvány csatlakozású a táp...
-
eladopcelado
csendes tag
Micro atx házat szeretnék venni abba bele megy ez az alaplap+sima atx táp?
Már most sokat segítettetek kösz mindent
-
djculture
félisten
válasz
eladopcelado #42414 üzenetére
Bármilyen atx szabványú házba beleépitheted,táp is jó bele bármilyen atx táp.Speckó tápok csak a "gyári ház"akba szoktak lenni
-
eladopcelado
csendes tag
akkor ebből épülne kb
http://www.pcx.hu/termek/asus-m4n68t-m-le-v2-alaplap-69435
http://pcx.hu/termek/amd-athlon-ii-x2-255-processzor-48221
a kérdésem az lenne most hogy ez a lap milyen házba megy bele? microatx?
és még annyi hogy ha micro atx akkor abba sima atx táp jó?
kösz h segítetek
-
djculture
félisten
válasz
eladopcelado #42409 üzenetére
kis pénzböl amd böl jobbat tudsz összerakni.
-
sgergi
veterán
válasz
eladopcelado #42408 üzenetére
Normálisabb pc boltokban az összeszerelés ingyenes, vagy nagyon olcsó, ha ott veszel minden alkatrészt. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor rakasd össze velük a gépet.
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
ha az alaplapom egy blue screen of death hibát produkál, akkor meg lehet-e javítani? (kondi csere stb-vel)
kösz:piadex2
-
eladopcelado
csendes tag
prociból ki mit ajánl? intel vs amd?
-
eladopcelado
csendes tag
akkor nincs más választásom össze rakok egy gépet. itt tud majd nekem valaki segíteni bővebben vagy van erre más topic? nagyon hálás lennék nagyon ki vagyok már az őskori gépemtől viszont nem akarom feleslegesen sem el verni a kis lotyim.
-
eladopcelado
csendes tag
azért gondolkozom barebone-ban mert nem merek bele vágni hogy szószerint darabokban tegyek össze egy gépet.
-
eladopcelado
csendes tag
köszi a választ basszus ez nagy gáz..
-
djculture
félisten
válasz
eladopcelado #42404 üzenetére
És miért pont barebonba gondolkozol?Ezekbe normális méretű kártyákat/vga stb/ se lehet belerakni sokszor.Meg speckó biosuk van,elég válogatósak mindenben.Amúgy a memória menni fog benne de csak a proci fsb frekvencián, viszont a celeron d nem,450 core celerontól felefele kezeli aprocikat.
-
eladopcelado
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Most szeretnék venni egy ilyen típusú számítógépet:
http://www.asus.com/Barebone_PC/V_Series_2530L/V7P5G41E/#specifications
A kérdésem az lenne hogy ez be fogadja 1 az 1333mhzes 4gb os ddr3 ramot.
És hogy be fogadja e ezt a típusú processzort:
http://ark.intel.com/products/27115/Intel-Celeron-D-Processor-331-(256K-Cache-2_66-GHz-533-MHz-FSB)
Tudom hogy gagyi a cpu de sajna még nem tellik újra tehát addig ezzel használnám.
Köszi előre is ha valaki segít nekem.
Ja és még egy kérdés. Ezt a gépet érdemes meg venni hogy fel tuningolgassam? 25ezer ftom van valamilyen barabone pcre. ha szerintetek van jobb megoldás irjatok légyszi.
Na sziasztok
-
joe2005
senior tag
válasz
EmperorDraco #42396 üzenetére
Valahol erre olvassál, akkor megtalálod, de ezekbe való procik nem valami olcsók. De te tudod!
-
pirate29
tag
Köszi szépen srácok a segítséget!
Szétnézek
Aktív témák
Hirdetés
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Laptop ramok 2x4Gb DDR4 2133/2400/2666Mhz 2x16Gb 3200Mhz és 2x32GB 2666Mhz párban!
- Puskill Fuse 16GB-os modulok DDR5-4800 Új! Több is van! 2x16GB 25eFT
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest