Aktív témák
-
djculture
félisten
Nem böszmeség,épp egy lappal szopok a melóhelyen amihez nincs bios unkown processor.Ugyanolyan asrockba meg simán megy.Hasraütésre én is tudok irni hülyeségeket de ez a jellemző az asusra bármennyire is isteníted.Ez kb olyan mint a gigabyte elég sok lapján meg a különbőző memóriákkal van inkompatibilitás.Saját lapoknál még én is csúsztam bele ebbe szerencsére de a szervizbe folyton előjön.
-
Süni 1985 F
senior tag
Vegyél újabbat minél hamarabb elven van mind a 2 cég vagy is az összes...
1-2év múlva kuka.
Egyik se jobb a másiknál sokszor a kinézet alapján dönt az ember csak nem vallja be magának de eget verő különbség nincs ezt csak felnagyítják a pártot fogott emberek
"HÚÚÚ a Gigabyte a legjobb" -
hBR
tag
Nem az én gépemről van szó, és most mondta a srác, hogy volt egy áramszünet is... Akkor talán hardware is lehet.. Viszont, ami remek ebben a csodálatos windowsban, hogy nem tudtuk letiltani, hogy akkor legalább ne foglalkozzon ezzel a részével a dolognak. A portok természetesen mindegyik működik.
-
-
Chainsaw
tag
Megy sima 4-pin CPU power tápcsatlakozóval is a lap,akinek régebbi tápja van,aki meg megakarja egy kicsit döngetni benne a procit ,javalott 8-pin CPU tápcsatit rákötni! Persze ezek már csak jórészt az újabb tápoknál van!
A molex 4-pin tápcsatit meg akkor kell megtápolnod,ha 3-Way SLI-t, vagy Crossfire-t akarsz 2-3 ATI kártyából!
-
joe2005
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.