Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #7945 üzenetére
na pont ez az ami miatt nekem nem éri meg
Hangjelzést egyébként ad ha nem tud rögzíteni, vagy valami baja van? Mert úgy azért már vállalható. A mio állandóan dilingelt mikor baja volt: (mikor az elején egy vacak kínai 4 gigás kártyával teszteltem, mert nem jött meg a 64-es)
G szenzor mennyire érzékeny, illetve állítható az érzékenysége?
Az lenne a fontos, hogy megbízhatóan, folyamatosan rögzítsen, és ha esemény van akkor rögzítse, ne nekem kelljen gombot nyomogatni, hogy biztosan történjen valami. Baleset esetén nem biztos hogy marad az embernek annyi lélekjelenléte hogy ezzel foglalkozzon.
Visszanézegetni a videókat meg csak úgy nem nagyon akarom, max az elején párat, hogy lássam milyen felvételeket csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Társasjáték topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest