Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• agaron

tag

Sziasztok!

Megjott a De'Longhi gep amit rendeltem. Mivel este jutottam oda, igy mar csak beuzemeltem, lefoztem par ures kv-t, amit irtak elso hasznalatnal, aztan meglatjuk mit foz, kell-e finomhangolni, stb... Viszont 1-2 kerdes:
    - a tesztcsik epp hogy eltert a zold szintol az elso negyzet, szoval valoban eleg lagy a vizunk, de egyebkent izre nem tul jo, szoval eddig LAICA Coffee & Tea szurot hasznaltam, viszont ahogy latom, adtak egy vizszurot is. Ki hogy hasznalja egyebkent? Ha van jobb otlet mint a Laica-s szuro, akkor nyitott vagyok ha elfogy, illetve a sajat szurot igy mennyire eroltessem?
    - a fentiek alapjan azt hiszem sikerult a vizkemenyseget is beloni a gepen, gondolom ezzel egyeb teendo nincs
    - azt jol ertem, hogyha szeretnek allitani a daralon, azt csak hasznalat kozben szabad?
    - fozo egyseghez nem nagyon lattam emlitve idot a manulban, milyen idokozonkent erdemes ranezni. Mivel a Krupsomnal kb semmi nem volt hozzaferheto igy kivancsi lennek, hogy mennyire surun nezzek ra.
    Az biztos, hogy meglepoen nagy gep, kivancsi leszek hosszu tavon majd ra :)

Új hozzászólás Aktív témák