Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gasparius
aktív tag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Igen, én is erről beszéltem, de nyilván kényelmes, ami lenyomja egy gombnyomásra a két adagot is, ha azt választja az ember.
A 19 bár nyomás megéri az árát? -
Gasparius
aktív tag
Még esetleg valami ár-érték arányban jó készülékötlet?
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Gasparius
üzenetére
Egy kifolyó ágazik kétfelé, annyi különbség lehet, hogy valamelyik főzőkamra csak 1 adagot képes befogadni, 6-10 gramm között nagyjából, amit szabályozhat is, erősebb-gyengébb kávénak nevezve azt. Ebből egymás után két adagot kell főzni, ha valaki duplát akar.
Vagy lehet olyan gép (Jura például), ami nagyobb méretet (pogácsavastagságot) is képes áthidalni, ahhoz több vizet adva, így egy főzés alatt lefolyhat a dupla kávé. De még Jura is kapható volt kétféle változatban, ha jól tudom, egyik képes ilyenre, másik nem.
-
Gasparius
aktív tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Hogy érted, hogy egy kifolyó van mindegyiken?
Két kifolyócső van általában, amivel vagy egy csészébe, vagy kettőbe engedsz nem?
Ahogy írod, ha kettőre van szükséged, akkor duplát.
[Mint ez pl.] -
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Ahogy az tudja, ez is tudja. Egy kifolyó van mindegyiken. Technikailag alá tudsz rakni két csészét és nyomsz egy dupla presszót. 🤷
-
Gasparius
aktív tag
Helló!
Egy karos Szarvasi kávéfőzőnknek 5 év után tönkrement az elektronikája.
Valószínűleg eljött az idő automatát venni, egy ideje már nézelődöm az ügyben.
Kérdésem: Mennyire számyít az acélőrlő, vagy a kerámia kérdése?
Illetve a 19 bar megéri-e a többletárat? Érezhető-e a különbség a 15-höz képest?
Gépre ajánlatot is szívesen veszek, kb 200E, illetve esetgleg kicsivel magasabb, ami árban már megállítana.
Köszönöm! -
x50benelli
csendes tag
Üdv.
DE-LONGHI ECAM290.42.TB
Fél éve lett vásárolva, -20%-al 138e-ért, eddig bevált, napi 3-4 kávé van főzve vele.
Legalább 6-7 féle kávé ki lett próbálva mire a tökéletes meg lett.

-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
tajati
üzenetére
Milyen gép ez voltaképpen, ugyanis a Krupsnak van olyan működése, hogy vizet nyom visszafelé a tartályba, amikor a hidraulikus dugattyú visszatér alaphelyzetbe. De annak nem így néz ki a tartálya, ráadásul az sem okoz ilyen elszíneződést, szűrőbetét nélkül sem.
Ráadásul az aktív szén sem okoz ilyet soha, ami tisztítja a vizet, nem barnítja.Csak arra tudok gondolni, mégis a csapvízben lehet valami mangános, rozsdás üledék, ami kiválik.
-
vicces
addikt
válasz
tajati
üzenetére
Lehet a szűrő már kész van. Elvileg 2 havonta kell cserélni vagy ha atment rajta az elöirt mennyiség. Az en gépem elvileg számolja. Igaz en is majd 3 honapig használtam. Ilyen trutyi nincs a tartályban nálam.
Jah és a johir, hogy ha atfolyik a vízálló kazánon az kb le is rendezi a bacikat általában
-
agaron
tag
Hello!
Pest 13 kerulet kornyeken vagy Szolnokon tudtok esetleg ajanlani szervizt Krups gephez? Szolnok jobb lenne, de Pesten is jarok relative surun. Tudom, hogy google a baratom, de ha van, aki mar bevallt, annak jobban orulnek. Kosz elore is! -
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Van tippetek, hogy miért barnul a tartály alja? Cserélem a vizet gyakran és szoktam takarítani is. Más eszköznék nem tapasztalom ezt. Lehet hogy a vízszűrő miatt? Kb 3 hónapos a szűrő. Karácsony körül is csinált már ilyet, és csak az alsó csíkig mint most.

-
válasz
tibbike01
üzenetére
Én csak a saját véleméynemet tudom leírni: 14 évig Saeco (Philips) gépet használtam, és azt gondoltam, hogy jó. A barista egység hangos, a pucolása macerás, a tengelyek szilikonozása fontos, de azt gondoltam, a többi is ilyen lehet. Végül tavaly Rivelia mellett döntöttem és életem legjobb döntése volt! Sokkal ( SOKKAL!!) halkabb, mint bármelyik philips. A központi egység könnyebben tisztítható. A Presszó minősége összehasonlíthatatlanul jobb, mint a saeco presszója. a cserélhatő Hopper nagy királyság! Nem mennék vissza Philips gépre.
-
válasz
tibbike01
üzenetére
Én úgy tudom, hogy nagyjából a Delonghi Rivelia az egyetlen vállalható áru modell jelenleg, amin lehet Hoppert cserélni és többféle kávét váltogatni. De az azért magasabb áron van, mnt 150e. Viszont ahhoz képest, hogy 300e felett indult megjelenéskor, majdnem 400e körül, jelenleg már 239e forintért is kapható a tejhabosító tartályos változata is.
-
tibbike01
addikt
Sziasztok,
Kb 150ezer ft körül szeretnék feleségemnek kávégépet venni. Egy dologban biztos vagyok, hogy őrölni tudja a kávét és legyen "második kávé rekesz" koffeinmentes kávénak. Én teás vagyok, szóval nem nagyon értek a kávékészítés fortélyaihoz. Tudnátok ajánlani jóféle kávégépet?
Erre a Philipsre van 30% kuponom, jó lehet?
-
atala
addikt
Philips 5400-as kávégépünk van. Mostanában mint ha gyengébb kávét főzne.
A főzőegységet rendszeresen tisztítom, és zsírozom.
A kávé ugyan az. Vizet nem ereszt a tálcába.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a hiba? -
válasz
SoundBox
üzenetére
Én onnan vettem a Rivelia-t, szerintem pár nap alatt meg is jött, nem emlékszem, hogy sokat kellett volna rá várni. Ráadásul most a jade green nagyon jó áron van ott, és csak web only.
Ahogy telik az idő, egyre jobban szeretem ezt a gépet. Mióta intermittent fasting szerint étkezem és reggel feketén iszom a kávét, azóta értékelem a jó presszókat. Ez jó presszót csinál.
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok rendelt már valaki a De'Longhi oldaláról kávéfőzőt menyi idő még ide er Olaszból Kb?
-
Nagya21
addikt
válasz
SoundBox
üzenetére
Hali Mindenki!
Na helyzetjelentés a majd 20 éves Delonghi Esam Magnifica KV főzőről, amit a cégnél használunk.....
DeLonghi ESAM 3000 Magnifica kávéfőző vásárlás, olcsó DeLonghi ESAM 3000 Magnifica kávéfőzőgép árak, akciók
Agyonra nincs használva, napi 4 Kv, + ha valaki beesik megkínáljuk (vendég)
A cca20 év alatt egyszer kellet kicserélnem a kazánnál a pici "O" gyürüket, 1 kazánbedöglés( akkoriban 40k volt a csere), 1 központi föző csere (12k), nagy "O" gyürük 4v5* cserélve, és a héten a központi főzőt mozgató orsón levő anya menete ledarálódott, ezért a KPF nem mozdult meg, hibával kiállt. 38k volt a komplett KPF mozgató orsó csere.
Tök finom hangja lett.....majdnem mint újonnan..

Szal most járunk cca a gép újkori vételáránál még egyszer.
Remélem még 7 évig kihúzza, aztán elmentem nyögdijba......

Üdv Nagya -
SoundBox
aktív tag
Sziasztok szép napot mindenkinek!
Delonghi Dinamica Plus-ról szeretném a véleményeteket kérni most a Delonghi oldalon 242 sztem jó ár érte. Remélem nem lesz állandóan a szervízbe
-
konzumpro
kezdő
Lehet hogy nem férne be egy ekkora malom.

De volna rá igény régóta.
-
konzumpro
kezdő
Hoffmann azt mondja a hengerműves őrlőjükben van a titok.
-
biker
nagyúr
válasz
lala666
üzenetére
Tudom, ez a hivatalos kommuniké, mégis érdekes, most megnéztem, már csak 5,7g/kapszula a kávé. és mégis csodás telt ízek jönnek ki. ja és érezhetően nem tömörített a kapszulában a kávé, megrázható.
nyilván csak ők tudják az isteni titkot, hogy fele kávéból is kiváló eredmény legyen.
tudom, ittam rengeteget, tudom milyen finom 1-2-sok kapszulájuk -
Kroni1
veterán
értem, köszi! meglátom akkor, mert ez a nespresso haldoklik, és bár gondoltam megint ilyet veszek, de talán anyagilag is kifizetődőbb lenne most egy automata gépre váltani. Fene tudja, de elég drágának találom a kapszulákat amiket vesz 120-140ftért, persze ki tudja mennyivel többet használ a gép, de ha 2x annyit akkor is olcsóbb szerintem. Nálunk a napi 2-4 kávé minimum megvan hétvégén is.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Asszonynak hétvégén lesz a szülinapja és egy ideje szarakodik a kapszulás nespresso kávéfőzőnk, ezért most hirtelen jött az ötlet, hogy veszek neki egy automata gépet max. 2-300e körül. Általában Lungo-t szokott inni, de azért presszót is szoktunk csinálni gazdagon, ha vendékek jönnek.
A kérdés: Az ajánlott belépő gépek közül ha EZT a 350.50-est választom, akkor jól sejtem hogy minőségben legalább olyan vagy akár finomabb kávét tud inni mint a nespresso géppel igaz? Én szeretem szeretem melohelyen azt amit a delonghi csinál szemes kávéból, de kissé félek, hogy ő már nagyon megszokta ezt, elég válogatós, finnyás a lelkem.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Ismerős valakinek a Yankee Caffee név ? [link]
Az oldal aljára görgetve látható, hogy van belőle sok fajta: Arabica vagy Arabica/Robusta keverék, Perui, Brazil, CostaRicai...stb -
markussandor
senior tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszi a tippet. Bár nemrég váltottam Krupsról Jurára, ez a módszer ott is működhet.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
bytesizelife
üzenetére
Ez már többször el lett játszva a Saeco és Krups gépemnél is, még az őrlő gyári beállítása alá is mentem, de nem megoldás.
Ha annyira finomítom, hogy tényleg le is fojtsa az áramlást, nem csak az alkatrészek feszülnek túlzásba, kínlódik a mechanika, de még akkor is hamarabb lejön, mint az elméleti szabvány eszpresszó.
Ráadásul keserűbb és rosszabb lesz a kávé, sőt sokáig megmaradó rossz szájíz is kísérheti, ami egész napra elkísérhet, egyszerűen nem jó és még nem is érzem magam jól tőle, úgyhogy ezt már nem csinálom.
Egyébként épp néztem, 4 év alatt, mióta elkezdtem hobbiból ilyen gépeket szerelni, 786 hozzászólásom volt ebben a topikban, azóta ilyen alap dolgok már sokszor ki lettek vesézve.
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Azt, hogy a pumpa milyen gyorsan hajtja át a vizet az őrleményen, annak finomsága szabályozza.
finom őrlemény -> lassú átfolyás
durva őlemény -> gyors átfolyás
Állíts a darálón szerintem. -
Dr. Szilikát
őstag
Műszaki érdeklődésű fórumozók részére, korábban volt szó a vízpumpa lassításáról, ami ugyebár elég gyorsan áthajtja a vizet az őrleményen, ami erősen kérdőjeles. Mivel mostanában a Krups eléggé vízízű és/vagy savanyú kávét főz (talán a bojler spirálját kellene alaposan kilúgozni*, utána kisavazni), előbb még kipróbáltam egy dolgot.
*Ezt talán nem mindenki érti, de a Krups sajátos működése, a pogácsa alól kávés víz folyik visszafelé a bojlerbe, onnan le a csepptálcába, ami egyébként részben gátolja a vízkövesedést, ugyanakkor kávés lerakódás is képződik benne.
A vízpumpa egyik pontját (amelyikre egy szál vezeték megy), megszakítottam, megfelelő sarus csatlakozással. A megszakítás két szál vezetékét kivezettem a hálózati vezeték mellett. Utána a gépet összeraktam és a kilógó két szálon kísérleteztem tovább.
Ide iktattam be korlátozó ellenállásként, először izzólámpát. Mint kiderült, egy 100 W-os izzó épp annyira lassította le, amitől már szép lassan csorgott lefelé a kávé és természetesen sokkal "sűrűbb" is lett, egy másik ízvilág.
75 W-os izzóval már túl gyenge, 150 W pedig szinte nem is korlátozott semmit. Utána az izzó helyett ellenállásokkal kísérleteztem. 270-300 ohm / 10 W-os ellenállás nagyjából hasonló eredményt adott. Triac szabályzót próbáltam, de ami nekem van, azzal nem indult egyáltalán, ezt most annyiban hagytam.
De mivel a Krups hidraulikus konstrukciója a vízpuma erejével mozgatja a dugattyút, illetve préseli le az őrleményt, ezért az ellenállást csak az előáztatási szünet után iktatom be, egy nyitó nyomógomb segítségével, tehát ami addig rövidzárban tartja. Így tudom egy gombnyomással aktiválni a korlátozást, csak a lefolyás idejére.
-
Beni2360
félisten
Rosszabbat vártam majd 3 év után.
Van olajszoróm amit víz permetezésre jó. Virágok hoz is kapni kis permetezöt. Avval sokat kifujtam forró vízzel majd maradt a türülgetés félbetört hurka pálca és papír törlö majd vattával. Utána is átmosva majd 3x darált kávé üresen.és tiszta lett a víz. Nálam a felső borito levétele alatt volt még egy műanyag lap amit még ki kellett bányászni, hogy lássam a belsejét. Kb fél óra alatt kész is volt. -
Attila57
tag
A 800-zas szériának más rendszerű kifolyója van, nem lehet szétszedni.
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Van egy Saeco granaroma gépünk. Ebben jelez ha ki kell cserélni a vízszűrő betétet? Átlag napi 1 kv van főzve vele.
Köszi -
Attila57
tag
Philips 800 kávégépem van KPE tisztítás és kávéolaj tabletta+öblítés után maszatos víz folyik a gépből. A kifolyót hogyan kell szétszedni?
-
vicces
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
igen, az 5400-es sem éled fel. azert volt, hogy néha túl korán vagy túl későn sikerült a zaccot üríteni. visszanéztem a beszélgetést. a képen az új gépemről írok a hsz végén, ami már nem a philips. ennél nincs ilyen probléma. a gép folyamatosan számolja/követi a főzetek számát amíg kap áramot. sőt hétvégén kicsit rendezgettem a konyhapultot és ki kellett húznom a kábelt egy rövidebb időre és még az órát sem felejtette el.
-
agaron
tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Koszi! Majd nezem ezt a vifolyast, es max keresek hozza szervizt, ha ugy nez ki, hogy kell, illetve a vizet is megnezem majd.
Mondjuk a hetvegen felvetette felesegem, hogy nezhetnenk olyan gepet, amibe lehet elore orolt kavet is fozni, szoval ha ez nem csak fellangolas volt, akkor lehet le kell cserelnem
De ettol fuggetlenul ezekkel probalok meg foglalkozni, hogyha eladom, akkor vagy elotte szervizeltetem, ha kell, vagy ezek tudataban adom el. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
agaron
üzenetére
Az előáztatási szünetben tartania kell a nyomást, semmi nem folyhat el, mert akkor már borul az egész. A pogácsa alól lefolyik a lé lényegi része, vissza a bojlerbe. Az lehet, hogy a bojler alatt a csőben lévő víz jelenik meg először.
A szünet után ismét indul a vízpumpa, ismét fel kell építeni a nyomást, a bojleren keresztül visszatolni a már lefolyt levet, az már régen rossz. Olyan is lehetséges, hogy kezdődő hibája a szelepnek és néha jó, néha elenged. Vagy amikor beakadt egy kávészemcse és csak amiatt hibázott.
Hőmérséklet nálad rendben van valószínűleg, amúgy a Minuto szervizkönyve ír ilyen tesztről:

-
agaron
tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Néztem a vízfolyást, es fozos kozben egyszer egy minimális víz kerül a tálcába, mielőtt jön le a kv, de nem mondanám kv színűnek, és tényleg minimalisnak látszik. Gondolom ez jót jelent (?).
A vizhofoknal ahogy felvettem maxra, ott hallottam az emlitett hangokat. Hogy érdemes meg mérni a hofokot?
A harmadiknak nem ugrottam meg neki, de köszi azt is!
-
agaron
tag
válasz
markussandor
üzenetére
Wow, eddig nem is tudtam h mehet bele szűrő, köszi megpróbálom. Mondjuk eddig is szűrt vizet próbáltam, de hátha igy másabb.
-
jozsi252
veterán
válasz
bytesizelife
üzenetére
A gyári Philips zsírt használom amit adtak a géphez, de sokat nem ér. Rákeresek erre amit küldtél.
Gyárilag biztos nem olyan volt a főzőegységen mint amit adtak hozzá kis tubusban. -
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy Philips Lattego 5500 szériás kávégépünk. Minden hibátlan vele, csinálom a heti illetve havi karbantartásokat ahogy kell. Viszont nem értem hogy miért de a gyári szilikonzsír alig marad fent 1 hétig a főzőegységen. Ez mitől lehet? Zsírozom az alsó szürke tengelyt, akkor ami a végén van azt is, illetve a síneket is. De pl a szürke tengelyen a heti takarítások alkalmával már nem is marad szinte semmi zsír. Pedig a gyári szilikonzsír több héten keresztül hibátlanul fent maradt mindenhol. Ezt a gyárit arra értem hogy ami a főzőegységen fent volt.
Tudtok esetleg másik zsírt ajánlani vagy tanácsot adni mit csinálok rosszul?Köszönöm!
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
agaron
üzenetére
Ilyen esetekben érdemes megfigyelni szerintem:
https://prohardver.hu/tema/automata_kavegepek/hsz_14373-14373.html
Esetleg a kifolyó hőmérséklet mérése, hogy NTC vagy más hiba miatt nem túl alacsony véletlenül.
Hőmérséklet egyébként 3 fokozatban állítható a rejtett menüben, de optimális esetben a 2. fokozat megfelelő.
A 3. fokozatban már hallatszik egy kis forralási zaj a bojlerből, vagy bizonyos zuborgó hang főzés közben, ami elvileg nem szükséges, vagy opcionális, vagy pont azt igazolja, hogy jól szabályoz a rendszer.
Az 1. fokozat pedig az ideális alatt van, de lehet, valakinek pont az kell, valami okból.
A rejtett menü elérése típusfüggő, lehet ilyen széria:

Vagy: https://prohardver.hu/tema/automata_kavegepek/hsz_5454-5454.html
-
markussandor
senior tag
válasz
agaron
üzenetére
Szia, van szűrő a kávéfőzőben? Ha nincs, javaslom a beszerzését. Ebayről szoktam venni 6-os pakkokat jó áron.
A tabletta inkább zsíroldó szerepet tölt be a főző körben, ha kimarad egy ciklus, szerintem nem változik meg a kávé íze, legfeljebb szép lassan eltömődik a kifolyó kávé útja, és lassabban fog lefolyni. -
-
agaron
tag
Sziasztok!
Van egy KRUPS EA 8108 gépem, 3,5 éves. Ami tisztítást előírt, mindent elvégzek rajta, és nekem nincs vele bajom, viszont feleségem egy ideje panaszkodik, hogy valami nem ok a kávé ízével, és ég tőle a gyomra, viszont próbáltuk másik gépben direkt ugyan ezt a csomag kávét (direkt nem első főzést) attól nincs baja, szóval talán a kávét kizárnám, és nekem gyanus a gép, de valahol furán is hangzik.
- amikor szolt, akkor mindig végignyomtam a tisztítást KRUPS XS3000-as tablettával. Itt annyi volt, hogy az elején volt, hogy nem vettem észre, és felakadt a tabletta, amit a következő ciklusnál vettem észre, de azóta erre figyelek.
- egyéb szervíz nem volt (ami mostmár gyanus, hogy talán kellett volna? de mit?)
- a csapviz itt felejtos kavefozesre, igy LAICA Coffee & Tea Bi-flux-ot használunk, azzal eddig bevállt a viz hozzá
Szóval ha van ötlet bármi ízváltozás dologra, én nyitott vagyok. -
FőDudu
veterán
Az en Lattego gepemben a kozponti egyseg alatti luknak van 2 vagata a belso el menten (az eleje es a vge fele 1-1 cm hosszan) ami el tud tomodni. Az egyik a pipacso alatt van. Azt csak durva fejlampaval lehet eszre venni es fultisztitoval vagy csavarhuzoval kipucolni a benne felgyulemlett zaccot.
Az volt az oka amikor nalam a gep ala folyt a le. Kipucoltam, azota megszunt a gond.
-
blueye
veterán
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Egy teljesen más szempont: most szervizelték garanciában a Philipsemet (5500) és csillagos ötös a budapesti Karinthy úti szerviznek.
-
abrtom87
tag
Sziasztok.
Rendelék egy 5-ös szériás Philipset, csak nem tudom mi a különbség a verziók között. A hivatalos honlapról rendelném:EP5446/70
Vs.
EP5441/50 -
lorcsi
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Melyikdelonghid volt es miert nem jott be ?megtalaltam
-
Cblacksmithc
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
hát ami azt illeti napi tejes italokra van rendszeresítve....
-
werszomjas
addikt
válasz
DrDobos
üzenetére
Én is kiváncsi voltam, ezért rendeltem az 5500-as philips mellé egy delonghit, ami nekem nem jött be, igazából bárki megteheti aki nem tud dönteni, 14 napon belül visszaküldhető.
Azt viszont biztosan nem jelenteném ki, hogy csak az egyik jó, főleg úgy, ha a másikat még csak nem is próbáltam.
Nagy trükk azért nincs ebben, azt a pár kényelmi dolgot leszámítva amit írtunk kb ugyanolyan kávét főz minkettő, de így, hogy mindkettőt próbáltam, aki napi szinten tejes italokat iszik, biztosan nem a delonghit ajánlanám.
-
wwhy
veterán
Van valakinek esetleg KRUPS Intuition Experience+ EA877D10
és/vagy véleménye róla?
Köszönöm. -
DrDobos
őstag
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Ha lesz lehetőségem valahogyan kiprobalok majd egyet, tenyleg kivancsi vagyok. De teljesen meg vagyok elegedve a philipsel is
-
vicces
addikt
válasz
DrDobos
üzenetére
a központi főzőegysége szerintem szörnyű. nem győzi az ember takarítani, aztán meg kenni. a kifolyóban pang a penész, de gyárilag nincs úgy tervezve, hogy könnyen tisztítható legyen, szerintem nem egészséges használni.
a delonghi habosítója sem tart sokkal tovább elmosogatni, mint a lattego 3 darabosát. én anno a tetejét is elmostam, mert pár nap hűtő után lecsapodott azon is a pára.
a szilikoncsövet persze nem lehet belűlről szivaccsal elmosni. ezért szoktam a legforróbb vizzel átöblíteni. mosogatókesztyűvel ez nem probléma. főzés után viszont a gép átöblíti a tetejét így mehet a hűtőbe. én elötte még visszatöltöm a tejet, mert nálam fogy rendesen.
sőt újabban már mindenféle növényi tejeket tesztelek. talán ezek még tovább bírják a doboz felbontása után.
anyám is belezúgott a fodrászánál a philipsbe, mikor megkínálták őt ott kávéval, de én inkább gyorsan lebeszéltem róla
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest