- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
Milyen 30-asok voltak? Lehet, hogy már hallottam olyanokat.
A mély azért volt búgós, mert elfogyott az erősítő, és nem volt már benne dinamika. Ezt könnyen le tudjuk tesztelni a dobszólós CD-vel, amit mutattam, illetve van még egypár finomságom ami elő csalja a hifi hibáit.
A kiemelés a mély-közép és a magas találkozásánál pontosan a torz hangok miatt van. Ha aktívra kötöd, és megvágod rendesen, eltűnnek a torz hangok. Ekkor olyan érzésed lesz, mintha a hangerő is kisebb lenne, pedig csak a felesleget tüntetted el,ami bántotta a füledet. Mély és mély-közép találkozásnál ugyanígy. Ilyenkor ha már csak annyi hiányzik a tökéletestől, hogy ezek után tekernél egy picit még az erősítőn, de nem tudsz, mert elfogyott, az nagyon rossz érzés tud lenni.
Önmagában nincs baj a cuccod hangjával, mert egy félig kész rendszer, mint ahogy az enyém is. Annyi pénzből amiből összehoztad, jobbat nem igazán lehetett volna. De az, hogy nincs benne torz hang, az azért erős túlzás.
Az enyémben is van sajna, és tisztában is vagyok vele, hogy miért. Amint időm lesz rá, meg is csináljuk Wackonddal az ajtókat.
És ha már egyszer jó irányba indultál el, ne rontsd el egy rosszul megválasztott, alul méretezett erősítővel. Inkább várd ki, amíg lesz egy junior jó áron. Én kb. egy éve várom, hogy valaki rakjon fel egy Steg 220.2-t az aprók közé.Az általad említett nyomók természetesen jók, de azért nem írtam őket, mert jelenleg nincs eladó belőlük a sztájlingon, a másik kettőből meg igen.
Szakáll nagyon jó autóépítő, de csak egyetlen szakember véleményére nem alapoznám a hifim építését. Négy-öt helyről gyűjtsd az infókat.
Neki és neki van egynéhány kupája és papírja is arról, hogy miért az övüké az egyik legjobb SQ hifi az országban. Hasznos infókat lehet tőlük gyűjteni.Ezt nem kioktatásból akartam írni, hanem segíteni akarok a továbblépésben, és mások is okulhatnak belőle.
Ezek olyan körök, amiket én már megfutottam. (Le sem merem írni, mivel kezdtem de majd egyszer elmesélem ) Ha gondolod pénteken kint leszek, aztán tesztelhetünk. Ha szerencsénk van, akkor a két linkelt autót is meg tudod hallgatni.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- PlayStation 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység