Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Micro Four Thirds
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
Milyen 30-asok voltak? Lehet, hogy már hallottam olyanokat.
A mély azért volt búgós, mert elfogyott az erősítő, és nem volt már benne dinamika. Ezt könnyen le tudjuk tesztelni a dobszólós CD-vel, amit mutattam, illetve van még egypár finomságom ami elő csalja a hifi hibáit.
A kiemelés a mély-közép és a magas találkozásánál pontosan a torz hangok miatt van. Ha aktívra kötöd, és megvágod rendesen, eltűnnek a torz hangok. Ekkor olyan érzésed lesz, mintha a hangerő is kisebb lenne, pedig csak a felesleget tüntetted el,ami bántotta a füledet. Mély és mély-közép találkozásnál ugyanígy. Ilyenkor ha már csak annyi hiányzik a tökéletestől, hogy ezek után tekernél egy picit még az erősítőn, de nem tudsz, mert elfogyott, az nagyon rossz érzés tud lenni.
Önmagában nincs baj a cuccod hangjával, mert egy félig kész rendszer, mint ahogy az enyém is. Annyi pénzből amiből összehoztad, jobbat nem igazán lehetett volna. De az, hogy nincs benne torz hang, az azért erős túlzás.
Az enyémben is van sajna, és tisztában is vagyok vele, hogy miért. Amint időm lesz rá, meg is csináljuk Wackonddal az ajtókat.
És ha már egyszer jó irányba indultál el, ne rontsd el egy rosszul megválasztott, alul méretezett erősítővel. Inkább várd ki, amíg lesz egy junior jó áron. Én kb. egy éve várom, hogy valaki rakjon fel egy Steg 220.2-t az aprók közé.Az általad említett nyomók természetesen jók, de azért nem írtam őket, mert jelenleg nincs eladó belőlük a sztájlingon, a másik kettőből meg igen.
Szakáll nagyon jó autóépítő, de csak egyetlen szakember véleményére nem alapoznám a hifim építését. Négy-öt helyről gyűjtsd az infókat.
Neki és neki van egynéhány kupája és papírja is arról, hogy miért az övüké az egyik legjobb SQ hifi az országban. Hasznos infókat lehet tőlük gyűjteni.Ezt nem kioktatásból akartam írni, hanem segíteni akarok a továbblépésben, és mások is okulhatnak belőle.
Ezek olyan körök, amiket én már megfutottam. (Le sem merem írni, mivel kezdtem de majd egyszer elmesélem) Ha gondolod pénteken kint leszek, aztán tesztelhetünk. Ha szerencsénk van, akkor a két linkelt autót is meg tudod hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest