Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Egy gyors és egy kifejtősebb kérdéssel jöttem hozzátok.
Hiába volt lezárva, 3 év alatt teljesen kiszáradt a Fusso wax-om. Összeesett, berepetezett és alig kenhető. Létezik valami praktika, amivel vissza lehet hozni az élők sorába?A másik érdekesebb téma. Akit érdekel itt az egész story, röviden ez volt az előtörténet:
"...valamivel több, mint 3 hete vettem egy Tsla Model 3-at. Rétegvastagság mérővel ellenőrizve 90-170 nm között volt rajta a fényezés, kivéve a hátsó lököst, ott egy helyen 900-at mértünk.Ezzel még nem is lenne baj, hisz azért van, hogy az tőrjön ne az autó.
A gond az, hogy az első mosásnál fura foltok jelentek meg -főként- a motorháztetőn. Elvittem egy ismert fényezőhöz, aki szerint kavicsfelverődések lettek rajta szakszerűtlenül javítva. Levegő juthatott a lakkréteg alá, am első körben csak esztétikai probléma, de a jövőben az adott elem korrozióját is okozhatja."Szerintetek?
Fényezős cimbi szerint fekete pasztával simán el lehetett rejteni a dolgot, amit leszedett a lelkiismeretes kézi mosás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Abus Viantor sisak
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest