Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Sajnálatós tényleg.
Szegény autó meg te.
Akkor jól sejtme le van zárva a cégterülete onnan se be se ki semmi???
Ergo a kocsi ott áll, és ha nem rendeződika szitu, akkor értékesítik, a károk miatt.
Amugy nem tom hogy csaka 195ös méretben d eúgy vettem észre az Eu-ba ''elméleti'' belépés óta radikálisna olcsóbb lett mindne márka.
Emlékszem anno mikor vettüka mostanit, a dunlop,pirelli, good year, michelin aranyárban voltak, értsd 30-35e/db...most meg 15e környékén is meg lehet szerezni.Ennyit számít?
[Szerkesztve] -
blunt
aktív tag
olajcserére várt egy sti nem olyan régen a szakszervízben, láttam, hogy dunlop volt a kocsiján a srácnak. Csak dicsérni tudta, elfelejtettem megjegyezni a típust. sajna. Arra emlékszem, hogy azt mondta, hogy neki elviselhetetlen volt a potenza keménysége és inkább komfortot akart. Gondolom, ha bevállalta azt a gumit, akkor nem tré a dunlop

[Szerkesztve] -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- XPEnology
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest