Új hozzászólás Aktív témák

• fererencz89

őstag

válasz #10726912 #11488 üzenetére

(Ha már én hoztam fel a témát...)

A beszélnek róla, az azért túlzás. :)
    Pont ez a lényeg, elmélkedni, gondolkodni. Ezt felejtik el sokan, pedig a blogon is ez a legfőbb kérés.

A leírtak alapján a két mérés nem azonos körülmények között zajlott. Valtozhatott a felvevő telefon helyzete, függönymosás volt, órák is eltelhettek. Sok minden más is változhatott, maga a megfigyelő is. Így következtetni valamire szerintem hibás.

Ültem már le munka után zenét hallgatni, amire 3 perc jutott. Nagyon-nagyon jól szólt minden, de abba kellett hagynom. Megfürdettem 2 gyereket, majd később folytattam a zene hallgatását. Hát nem szólt jól... Most akkor az a tanulság, hogy a tiszta gyerekek bepiszkolják a hangot??

De tegyük fel, hogy jó volt a két mérés, tényleg csak a leírt dolgok változtak. Ha ez így van, akkor ilyen tesztet bárki csinálhat, egyértelműen ki tudja mutatni a változást. Ha ez tényleg így van, akkor nem is lenne több vita a hifi világában (más helyeken sem).

Én nem is a blogon leírtakon akadtam ki igazán, hanem azokon az embereken, akik elvileg elmélkednek, gondolkodnak, de valójában csak hisznek.

(Egy ketelkedő, de fakockázó, unikumosüvegkunyeráló, induktivitásból kábelt fonó, matricákat is ragasztgató, gyengén ugyan, de gondolkodni akaró fórumozó)

Új hozzászólás Aktív témák