Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shabbarulez
üzenetére
Én azért megvárnám hogy miképp alakulnak a dolgok, mielőtt kijelenteném hogy nem lesz desktopba elérhető az új chipsetjük. Ha csak intelen múlna, akkor lehet hogy majd esetleg a köv generációs atommal kapnánk csak némi újdonságot, de mivel mindenki rákapott a témára, "hamar" jönni fog szerintem ahogy előrukkolnak a fejlesztésekkel a többiek. Sőt, a többieknek elég "csak" a teljesítményt fokozni. Pl amd-s lapból már lassan évek óta van olyan, ami közel soc jelleggel működik, az egész lap eszik úgy 15w-ot. Cserébe ez tényleg csak netezésre jó maximum, meg az alatt. HD tartalom semmiképp, még az atom szintjén sem.
Persze nekem is ez a dilemmám, vajon meddig várjak valami jobb kétmagos atommal szerelt lapra, ha egyáltalán megéri várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest