Hirdetés

Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Abu85 #5438 üzenetére

Dehogy, véletlen sem vettem a személyem elleni sértésnek, de ha annak tűnt volna, még akkor sem vagyok sértődékeny. ;)

(#5444) leviske - Oké, 1 bekezdésből is felfogtam, hogy téged zavar, majd próbálok rád tekintettel lenni, de ez itt az én szememben (és ahogy nekem lejött még sokakéban) a "VGA pletykatopic", itt kell offolni mindenről, ami a VGA-kat és a gyártóikat illeti, de nem passzol a többi konkrét topicba. Tudom, hogy van nv-nek dedikált pletykatopic, de az kihalt, és gyakorlatban ezek együtt töltik be a versus meccsek színterét is (persze a dolog jóslás jellege miatt csak elméleti szinten), most épp itt van mozgolódás, itt gyűlik a gaz is...

Néha én is unom (és valahol kezdem szégyellni magam), mikor 5.-jére vitatom meg ugyan azt Abu-val, de mint te is írtad, ilyenkor a redundáns meddő copy-paste szerű újrajátszás mellett előkerülnek a külső szemlélők számára is hasznos információk a hozzászólásokban, valamint megindítja mások saját értekezését, és ily módon összességében pozitív hatása is van, a spamm-off pedig elviselhető egy ilyen topicba, szerintem direkt jó, hogy az ilyennek teret ad, itt elfér, máshol sokkal zavarób lenne...

Nameg persze ha nem olvasod végig (miért tennéd? nem is várom el), azért én is hozok be néha új témát is, még ha a 90%-a ismétlés is, az új felvetés kedvéért a korábbiak fényében megengedem magamnak, hogy offolja a jós-pletyka topicban.

Továbbá való igaz, amit te mondasz is. Miért ne állhatnék be ide hirdetni azt, hogy én elégedetlen voltam az eddig nálam járt két radeonnal is (és a jóstémánál maradva azt jósolgatni, hogy biztos szar lesz a HD5 is, hisz én erre tudnék voksolni a tapasztalataim alapján), és akár megjegyzem, hogy az eddig nálam járt Geforceok nekem jobban beváltak. De szerintem nem is toltam ilyen durván.
    Ne mondd, hogy nincsenek itt ettől irrelevánsabb hozzászólások is. Esetleg ellentett értelműek, amire csak bólogat a többi ATI fan (de részemről érthető is, ha az ATI topicban belőlük van több, nincs ebből baj).

Igyekszem offba tenni, de a nevem alapján is könnyen szűrhetsz, az avatarom nem egyedi, de azért nem is kérek másikat, mert nem sokan használják ott, ahol megfordulok, könnyű kiszúrni. :P

Nekem bevallottan van ilyen tulajdonságom, hogy még az eleve veszett ügyek mellett is szeretek akár végletekbemenően, és végnélkül érvelgetni, még akkor is, ha én magam sem hiszem el, amit mondok, de ehhez is legalább két ember kell. :)
    Abu pedig nincs rákényszerítve, hogy válaszolgasson nekem, vagy ő is szereti ezeket unaloműzésképp, már akár azért, mert ott lebeg mögötte a marketinglehetőség (hátha látják a potenciális vásárlók, ahogy engem meggyőz az AMD igazáról :D), vagy valahol látja a fentebb leírt pozitív vonatkozásokat. (De nem látok eléggé a vörös fátyol mögé, hogy ezt biztosra mondjam helyette. :DDD )

De nem offolok tovább azzal, hogy mentem magam, amiért offolok... :DD
    Elmarasztalás tudomásul véve. :R

Aktív témák