Hirdetés

Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Egyébként mondjátok nyugodtan, hogy hülye vagyok, de azért le kell írnom. :DDD
    Miután elszállt a 4870x2, beszereztem átmenetileg egy 8800GTS512-t. Hiába elalvult, de most, hogy előszedtem szórakozgatni egy-két régebbi játékot, valahogy sokkal simábnak érzem a futtatás, mint mikor végigtoltam 4870-el. Nem az FPS a több, olyan helyzetről is beszélek, ahol a Vsync miatt mindíg 60-on plafonozik.
    Már nem játszom vele, csak havonta 1-2 órát poénból, de a CSS-n esküszöm, hogy megérzem, hogy kisebb a lag, mint X2-vel volt.
    De felraktam pl. a Mass Effektet is, és szavamra mondom, jobb érzés mozgatni az egeret, mint tavaj nyáron 4870-el volt.
    Nem tudom mitől lehet, talán, hogy a prerender limitet 0-ra lehet állítani a control panelben, de ezt direkt kipróbáltam 3-ra visszarakva, mégis jobb érzés egy 8800GTS-el játszani, mint egy 4870(x2)-vel. (Persze ott, ahol mindkét kártyával megvan a kellő FPS).
    A gyári léghűtés hangjáról pedig nem is regélek ódákat. :))

    Ez most komolyan elgondolkodtat, hogy messze elkerülöm a HD5-öt, és megvárom a geforceokat. Ha mégis kicserélik a 4870x2-m, a GTS-el együtt elboltolom egy GTX295-re, aztán azzal elleszek addig.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák