- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz floxet #17059 üzenetére
szerintem vedd az olcsóbbat, hacsak nincs fraps a pupilládra integrálva, nem fogod észrevenni, ha valami 60fps-el megy vagy 80fps-el. a jelenlegi piacra koncentrálj, ha a jövőt nézed még valszeg nem lenne géped sem, mert mindig jobb jön.. mikor eladod, bukás lesz rajta, ezt is lehet tudni.. egyedül az vigasztalhat, hogy amig használod megy minden, ill nem buksz rajta sokat.. ha meg tudsz várni, akkor nincs is igazán szükséged arra a teljesítményre.
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
dokar
addikt
válasz floxet #17053 üzenetére
nem vagyok benne 100%-ig biztos, de szerintem igen (mert attól még dual GPU).
ha a 3dmark06 gondolsz, akkor azt te is jól tudhatod, hogy az nem VGA bench, hanem konfig bench, azaz a VGA(k)+CPU(k) kombóra kapsz egy összesített pontot. ezt figyelembe véve bármit kaphat az általad említett kari.
extra - SEXRay
-
pisti
őstag
-
Dubmaster
aktív tag
-
Dubmaster
aktív tag
válasz floxet #17029 üzenetére
Én a helyedben felállítanék egy ár/ érték sorrendet. Ha ezt vizsgálom, akkor vagy Ultra OC, vagy X2, vagy 2x3870 CF-ben.
Dobok priviben 1-2 árat minőségi VGA-kból segytség képpen.
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Dubmaster
aktív tag
válasz floxet #17024 üzenetére
Leszögezem előre, nem vagyok megveszekedett ATI-s, volt már mindenféle karim mindkét oldalról.
Az érdekes az általad leírtakban az, hogy az én X2-es tulaj haverjaim abszolut elégedettek. Illetve azok is, akik CF-ben használnak 3870-et.
Persze nem tudjuk, mit hoz ki magából az 9-es nVidia széria és közel is van a megjelenése. Én a helyedben megvárnám ezt a pár hetet két okból is. ( közben zárójelben megjegyzem, hogy a jelenlegi SAP 3870-em az eddigi legjobb, tökéletesen elégedett vagyok vele)1, Le fogja verni a jelenlegi árakat még rövid távon is legalább 10-15%-kal.
2, A 9xxx tapasztalatok alapján vszínű könnyebben fogsz dönteni.Persze az is lehet, hogy akkor meg azon fogsz gondolkodni, hogy 9xxx valamelyike kellene!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Dubmaster
aktív tag
válasz floxet #16675 üzenetére
Na, mivel kezdett eldurvulni a helyzet, visszanéztem a hsz-eket!
1, én Fornetti kollegának írtam erre a kérdésre:
"Honnan lehetne pár napon belül szerezni 95 körül 3870x2-t? vki írta h a sapphire ennyibe kerül kb."
2,Aztán Floxet kollega vszínű elnézte, és nekem válaszolt, hogy az Alienben ennyi (mármint amit Fornetti írt)
azaz egy félreértésből adódik a jelenlegi helyzet!
3, Ezért nem fogtam Floxet kollega válaszát!!! Amiben én tévedtem, azért elnézést kérek!
4,azonban abban egyezzünk meg, hogy az X2 valós ára (kivétel Elrond) valahol 102-110K körül mozog!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz floxet #16662 üzenetére
Floxet!
Én arra voltam kiváncsi, hogy az Alienben ( amit Te írtál) hol láttál 95K-s árat, mert amennyiben BRUTTÓ 95-ért adnak X2-őt, vevő lennék néhány darabra!
[ Szerkesztve ]
-
Dubmaster
aktív tag
válasz floxet #16648 üzenetére
Én ezt találtam az Alienben:
ASUS Radeon HD3870 X2 1024MB GDDR3,PCI-E,TV+Dual DVI+HDMI 3 év garancia
94 500 Ft (nettó!!!)
113 400 Ft (Bruttó)
linkeld be az a 95 bruttós árat!
-
Foglalt név
addikt
válasz floxet #16629 üzenetére
A zafír jó.
Az ázusz egy hulladék, csak jó a piárjuk és sok ősláma mind azt veszi, úgyhogy nő is szépen a cég, a bevétel egy részét, pedig újabb pr-ra fordítja, etcA gddr4 kevesebbet fogyaszt, kisebb a hőtermelése, a nyers órajel is magasabb, ellenben gyengébbek az időzítései.
-
Csiborbogár
őstag
válasz floxet #16622 üzenetére
A te tápod biztosan el fog vele boldogulni.
Szerintem Powercolor, HIS, Diamond elegendő, és megfelelő minőségű választék.
A pöttyöket meg próbáld ki te magad.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
bbchris
senior tag
válasz floxet #16589 üzenetére
Persze hogy erősebb , de aztán nem tértél ki a fogyasztásra és arra sem hogy ugyanúgy DriectX10 marad nem mintha érne valamit a Dx 10.1 de mégiscsak újabb . SLI-hez olyan alaplap is kell mert ugye az Intel chipset alapból nem támogatja . Szal jobban megéri az X2 mivel gyorsabb mint a GX2 és egyben van minden ráadásul 1 kártyán . Én is Nvidia FAN voltam de most úgy érzem hogy az X2 nagy durranás lesz . És nem biztos hogy a 8800 GTS SLI gyorsabb mint az X2 , idáig még igen de nem jött ki még hozzá Catalyst . Már-már a 20400 pontokat döngetik az X2-vel 3DMark 06-ban és ezzel még nem is húzták a vidkarit , és nem hinném hogy az SLI többet tudna .
-
Anthony28
őstag
válasz floxet #16594 üzenetére
Igazából akkor járnál jobban ha a G80-at SLI-znéd.Killhates kollégának SLI G92 GTS van...keresd meg a G80 topikban.Ő elmondja a részletes véleményét. A 2 kártyás megoldások attól mert a tesztekben éppen gond nélkül mennek még mindig problémásak kompatibilitásban.Ha van 140-150k-d 2db GTS-re vedd azt.A GT SLI 110K-ból kijön, és nem hiszem hogy 40-50k-val szarabb lenne mint a GTS rendszer. De egyenlőre 2db G80 Ultra/GTX-el jobban jársz ha már 150k nem jelent problémát erre a célra...
De ez elég LOL egyébként. 19-es TFT-hez akarsz SLI-zni? 1280-ba a szimpla GTS is elég.De még a GT is.Mindenhez.SLI/Crossfire rendszer 1680-tól köll, akik használják az élsimításokat és a többi VGA igényes szűrőt..Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
válasz floxet #16545 üzenetére
Hát...a G92 GTS SLI úgy tudom nem hasít annyira, és 140k-t nem is ér.
Ha SLI-t akarsz akkor G92 GT SLI rendszerben gondolkodj, de még mindig nem probléma mentes a 2 kártyás megoldás.Kb 10-20k drágább is az X2-nél.
Bár én még mindig azt mondom hogy most high end vga-k között mindenképp X2-öt érdemes.Egyenlőre.[ Szerkesztve ]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
válasz floxet #16538 üzenetére
Most februárban jön az NV 2 GPU-s szörrnyetege a 9800 GX2. Az ára elvileg magas lesz, kb. 140k környéke de ezt majd akkor ha már kapható lesz, mivel az Ati lényegesen jobb áron kínálja az X2-öt, és ez lehet arra fogja sarkallni az NV-t hogy olcsóbban adja a GX2-öt.
Teljesítményben láttam nagy vonalakban egy egy kósza nem túl részletes tesztet leginkább külföldi fórumokon, és ebből arra következtetek hogy túl nagy különbség nem lesz a 3870 X2 és a GX2 között.Én 5-10% saccolom max.De ár/tudás arányban mindenképp X2-öt venném ha ténylegesen 140k környékén fog jönni a GX2.
G80-ba én már nem fektetnék pénzt az az GTX/Ultra-t már csak olcsóért vegyél, de akkor már inkább egy BFG OC G92 GTS-t abban az árfekvésben, talán időtállóbb lesz mint a G80.Ősz-tél magasságában pedig gyün a G100 az új GTX-el ami igazán nagy durranás lesz minimum 2x gyorsabb lesz mint a jelenlegi G80 Ultra.Az ára pedig...biztos nem lesz olcsó.Várjátok meg a GX2-öt és utána döntsetek hogy "Ati szörnyet" vagy "NV szörnyet" vesztek e amennyiben a leggyorsabb,legerősebb kártyára "fáj a fogatok".
Remélem segítettem.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest