Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maotun #18505 üzenetére
Milliószor megvitattuk már a konzol-PC kérdést és csak ismételni tudom magam; szerintem a konzol szuper dolog, főleg ha egy kicsit meg van hekkelve és tud egy-két extra dolgot is, de a PC egy vallás. Szerintem akik itt írják-olvassák ezt a fórumot egyikünk sem a Tuskóban vagy az Ócskányban vásárolta a gépét, hanem maga rakta össze és tuningolgatja csinosítgatja. Büszkék rá, és szivesen osztják meg a sikereiket és kudarcaikat másokkal. Szóval a PC dolog erről szól, nem arról, hogy belököm a lemezt és nyomom a gamepadot...
PC-re meg mindig lesznek játékok, amíg lesznek PC-k. Azért a Crysis sem lett veszteséges, pedig mekkora huhogás volt vele kapcsolatban, mikor megjelent, hogy így-úgy halott a PC-s játék piac. Aztán már nyomják is a FarCry2-t a "halott" piacra
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Telekom mobilszolgáltatások
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Palit RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6 VGA! BeszámítOK
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest