Új hozzászólás Aktív témák
-
GezaR
tag
De kihalt ez a topik.
Valakinek van még ilyen kártyája?
Én a nyáron szándékozom lecserélni valami új Radeon nagyágyúra.
-
SzöleTM
csendes tag
asszem ez a topic meghalt
-
jeska
tag
Az lenne a kérdésem h az x1650pro 512MB os mellé milyen prcit ajánlanátok most 1 sempron 3000+ van mellete de úgy vettem észre h nem hajtja ki rendessen
-
crysis18
tag
Sziasztok!!
Kellene nekem egy kis segítség!
Van 1 Ati x1650xt kártyám ami játékok alatt nem ad képet,mert leáll és melegszik a kártya.
Ez mi miatt lehet??
Már próbálkoztam más driverrel de nem értem el vele semmit. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Havernak a gépébe van egy X1650Pro AGP kari,talált hozzá BIOS frissítést,de nem tudja mivel,hogyan lehetne rárakni a karira.
Tudnátok segíteni? -
embe
nagyúr
Üdv!
A gépemben egy Radeon X1650 AGP, 256 MB-os video kari van. A következő kérdéseim lennének:
- Hogyan lehet a CCC-t magyar nyelvre állítani? lehet?
- Hogyan lehet az S-video kimenetet teljes képernyős módra beállítani? Ez előtt egy Nvidia karim volt, azon ki lehetett választani, hogy a teljes videó mód a monitoron, vagy a tévén legyen.
Köszi a válaszokat! -
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
A fiam gépében 1650 van és az a problémám, hogy valamiért csak 2D módban fut. A CCCben nem is látja a 3D beállításokat.
HELP ME!!
-
webdeejay
aktív tag
Hali!
Most készülök karira venni egy msi x1650xt-t silent pipe-os. 7157 magyar forintért újonnan megéri? A konfigomhoz hozzáillene? Mondjuk sok választásom nincs, ígyis-úgyis ez lenne, csak gondoltam megkérdezem. MSI-nél mire kell figyelni? Silent-pipeos ugye, ezért egy 8 centis ventit elé tennék. Néhány mai játék(NFS undercover, farcry 2) 1024*768as felbontáson olyan low-med beállításokkal el lehet játszani? Tudom, hogy az egész konfigot kéne cserélnem de jelenleg csak erre lenne pénz. Köszi!
-
Sogi555
csendes tag
van egy ati x1650 512-esem és egy samsung 2032bw monitorom. a probléma az, hogy frissítettem a vga drivert, utána nem kapcsolt be windows indításnál a monitor. sehogy se tuttam vele mit kezdeni, újrahúztam a gépet. feltettem a legújabb catalystot, ugyanez a probléma, csak villog, hogy nem megfelelő felbontás, 1620*1050-60hz-re tegyem. NA DE HOGYAN? jó mind1, gondoltam felteszem a monitor drivert, vga módba beléptem, monitor driver fel, de reset után 640*480 a max felbontás 16szín mellett... valakinek valami ötlete? omega drivert is próbáltam, avval is ugyanez:/
pls help! -
RegElek
csendes tag
Üdv!
Lehet, hogy valahol a sok-sok hozzászólás közt volt már ilyen kérdés, de nem volt erőm átolvasni.
Olyan gondom lenne, hogy a fenti videokártya PRO verzióját feltettem egy Vistával, és semmi pénzért nem akar működni. Catalyst 8.8 al vagy nem ismeri fel, vagy nem történik semmi. Ha eszközkezelőben kitallózom a drivert, akkor felismeri, de újraindítás után a belépés helyett egy kékhallálal üdvözöl. Próbáltam más drivert is, de azokkal is hasonló eredményeket értem el.
Az eredeti driver cd nicns nállam jelenleg, ezért próbálkozok a netről szedettekkel. De szerintem azzal sem biztos, hogy előrébb lennék.
Xp-vel hibátlanul ment.
Valakinek bármi ilyesmi tapasztalat, ötlet? -
HThomas
őstag
Sziasztok!
Egy ASUS 1650XT Zalman hűtéssel pár hónap rendeltetésszerű használat után megadta magát... ha visszapakolom a gyári hűtést szerintetek van esélye, hogy garival kicserélik?
-
Gucunja
aktív tag
még aktuális az utolsó hsz-em!!
-
Gucunja
aktív tag
sziasztok én vennék HIS 1650XT iceQ turbo-t! ha valaki tud eladót dobjon meg egy privivel..
köszi: Vera -
edeleny
őstag
válasz
jacksonfive #2081 üzenetére
A SmartDoctor tökéletes megoldás erre,az ASUS-hoz adják.
Nekem is ilyen volt,és tökéletesen müködött,ha kellett automatában felszebályozott.
XP64,és Vista alatt is ment,egyedül a 64bites Vista nem szerette. -
vzoole
csendes tag
Sziasztok...
Olyat tapasztaltam...
COD4 alatt volt eddig 90-95 FPS-em, gondoltam frissítem már a drivert...
(nem ismerem a verziószámát, csak annyit tudok hogy angol volt)Ezután 50-55 lett a max a legújabb driverrel...
Megpróbáltam a hozzáadot driverrel is, de azzal ugyanez a szitu azaz 50-55 FPS...
(ez egy magyar driver)van valami ötletetek melyik verzió lehetett? vagy melyik a leginkább bevált?
(HIS 1650XT iceQ turbo)
ui.: minden beállítás azonos volt
Köszi.
-
Tottika
tag
válasz
jacksonfive #2081 üzenetére
Közben megoldódott a dolog
A srác aki rakta bele megnyomta a cooler-t és megmoccant a hűtő és ezzel nem ért a maghoz,vagy valami hasonló
Jackonfive:
Veszélyes lejjebb állítani a fordulatszámot,mivel túlfőzheted,de ha mindenképp erre vetemedsz én 2 programot szoktam használni:
1,winflash /lemented a biost
2,rabit /itt beállíthatod a bizonyos hőfokokhoz a fordulatszámot is!
3,winflash / visszaflasheled a biostBár szerintem előszőr meg kellene probálnod egy kis gépolajat a a venti hátoldalán a ragasztó leszedése után cseppenteni...Ez kb félévig működőképes megoldásnak bizonyulhat!
Üdv
-
jacksonfive
tag
Sziasztok!
Van egy Asus EAX1650XT-m, és az a gondom vele, hogy nagyon hangos a ventije. Lehet állítani valahogy a venti fordulat számát? -
Tottika
tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Eladtam pár napja itt egy sapphire x1650xt-t.Félévig hibátlan volt egyszer nem fagyott le.Erre a srác akinek eladtam írt hogy túlmelegszik a kártya és valami túlmelegedési hibaüzenettel kilép a game-okbol.Nincs húzva a kártya sose volt és játékoknál 100fok felé is melegszik a vga...Mi lehet a gond???Köszi
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Egy HIS X1650XT "boldog" lettem, de az utóbbi időben csak megkeseríti az életem, az ATi. A 7.12-es catalystnál még csak csak be tudtam állítani a képernyő frissítését, de az új 8.2-nél már semmi. Csak rámhagyja és kész, 60Hz-en pedig kifolyik a szemem a vibrálástól. Valakinek valami ötlet?
(RefreshLock is hasztalan
)
-
MomoSinX
aktív tag
xD őszinte leszek igazad van 7%(így csak 7% overlockal stabil de javitott 1000 pontot kb 3d mark 2001 ben a 9250 helyett 10325 lett) nál ha feljebb teszem kikapcsol a monitor xD kéne vlmi hűtés hmm vlmi jó ajánlás viszonylag olcson tud vlki? használt is jó csak müködjön a hangosság engem nem zavar megszoktam
-
MomoSinX
aktív tag
őszintén fogalmam sincs a his es gyártmány nagyon nagyonn kicsi kb feleakkora mint a x1650 pro iceQ szoval az én x1650 em elég kicsi de attol függetlenül jól teljesít ha ugynézem csak nem örülök hogy a ddr2 es ram nagyon visszafogja a kártyát ezért szeretném megpiszkálni meg vlmi jo hütő is kéne jó áron
-
MomoSinX
aktív tag
az a gáz hogy nincs hőfokmérő a kártyán és a kártyán is az eredeti a hűtés de maga a házam nagyon jól szellőzik de tényleg a 2 db 80 cm es venti teszi a dolgát sajna ugy komolyabban még nem beszéltem olyanokkal akiknek ez a kártyájuk és tudnák hol a határa , jólenne egyszer 1 olyan vlkivel beszélni xD
-
Ősgyík
tag
válasz
MomoSinX #2069 üzenetére
Ha jó hűtésed van akkor addig huzhatod amig le nem fagy a program amivel tuningolod, vagy a Gpu nem megy egy bizonyos °C fölé.Ezt a hőmérsékletet te határozhatod meg de 85-90 fokon nem ajánlatos járatni.A 65-70 szvsz biztonságos.A memóriákad addig húzd amíg játékok alatt nem keletkeznek textúrahibák.Ha előjönnek a hibák vedd vissza az órajeleket 20-25 Mhz-el.Ha memória órajel visszavétel után is előjönnek értelemszerüen vissza kell venni még.
-
MomoSinX
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni tudom hogy ez XT s topic de remélem ittis kaphatok választ. Nos van 1 HIS gyártmányú ATi X1650 PRO 512mb DDR2 es karim ezt már meghúztam kicsit de tudni szeretném hogy mennyit bír maximum a hűtésem alap (netán nem árul vlki vlmi faszát olcson?).
-
g0ahead
csendes tag
üdvz. remélem tud valaki segíteni, lehet hogy enyhén offtopic lesz, amiért előre is sorry:
van egy p4 3.4 northwood proci, asus p4s800 alaplap, 2gb kingstone ddr 400 ram, sapphire radeon x1650xt (agp, ddr3) kártya benne. a probléma: általában minden újabb, komolyabb gépigényű játék hibátlanul elfut a konfigon (win xp sp2 az oprendszer), de a World of Warcraft grafikai beállítástól függetlenül egy-egy nagyobb és kidolgozottabb területen 1-2 -t fps-t produkál. rengeteg embert megkérdeztem már, beleértve a blizzard techsupportot is, és csak néznek ki a fejükből, hogy mi lehet a probléma. (pentium 4 1.4 es gépen, 512sdram, valami gagyi 128 megás kártyával volt-van ugyanilyen, sőt, jobb fps)
ha esetleg valaki összefutott a problémával, vagy tud rá esetleges megoldást, pls help!
még annyi, h omega driver/legújabb catalyst/gyári driver cserélgetése se segített, op rendszer
reinstallról már nem is beszélve... -
GCube
csendes tag
Sziasztok, nem lett jó a Kari....bármilyen más driver rakok fel egyből kékhalál... próbáltam az összeset
ez a hibaüzi
Alaplapom P5P800SE, P4 (nem cerka), meg a Kari...Sapphire Ati Radeon 1650 pro ddr3
agps
pls help me!
[link] a képhez -
gambio
csendes tag
szevasztok . valaki tudna segíteni döntéshozatalomban?
Nvidia 6600GT karim van, de cserélni szeretném ATI radeon x 1650 pro- ra.
Láma kérdés: teggyem, vagy ne köszi a lehetséges válaszokat -
Dedkov76
tag
Syasztok!
Tudom ez nem pont az a topic,de hátha vki tud nekem segíteni.
Van egy agp-s HIS 1650pro-s karim,9600pro-t cseréltem erre.
Van egy gondom a tv.out nem műkszik normálisan.Ha be van dugva az rca kábel akkor csak a bootolás végét látom a monitoromon az elejét a tv-n.Ha nincs rádugva a tv a gépre akkor látom az egész bootolást csak a monitor kikapcsol kb 2 mp-re.Külön-külön a tv is és a monitor is lehet a kijelzőm,de klónozni nem tudom.A cp-k be sem kapcsolják a tv-t.A ccc-k igen,de csak egy megjelenintőt tudok haszálni.Atitray-el is ez a helyzet csak egyszerre egy megjelenitő lehet.Próbáltam rengeteg drivert omegkat is a helyzet ua.9600-al minden ment simán ezért nem értem.
Esetleg vkinek vmi ötlete? -
GCube
csendes tag
Sziasztok, lenne egy fura kérdésem van egy Sapphire Ati Radeon X1650pro 256mb ddr3 (agp)-s kártyám és az ati catalyst 6.10, a problémám a következő: Ha a catalyst-on belül rámegyek a 3D tulajdonságaira, Normál beállítás élsimítás, adaptív élsimítás és a többi... akkor felugrik egy olyan hiba üzenet hogy: A(z) Windowed Preview Application hibát észlelt....stbstb, mi lehet a hiba oka? felraktam 7.12-s drivert...indítás elött kékhalál...tippek? javaslatok?
előre is köszi
-
ruan
tag
Unreal 3 demoba feltúrtam mindnet high-ra poénból, és folyamatosan megy
Bioshock demo meg el se indul
, hibát észlel... van valakinek valami 5lete?
bejön egy kis bioshockos nyitóablak, aztán hibát észlel... leáll
valakinek megy, melyik driverrel? -
Rush888
tag
Ha vkit érdekel van 1 sapphire 1650xt-m eladó
-
KisBundi
őstag
Nah lassan kihal a topik?
-
Attila79
tag
Sziasztok!
December-január környékén tervezem eladni a HIS 1650Xt iSilence II (passzív hűtés) kártyámat. Akkor lesz durván 1 éves. Húzva sosem volt (bár úgy hallottam nem is nagyon érdemes) és hibátlanul műxik, csak akarok egy újabbat, erősebbet. Szerintetek mi a reális ár, amit ezért kérni lehet?
Üdv:Attila -
MATEO6600
őstag
Én is kipróbáltam a Pro Streetet.
1280x1024-ben 2xAA, minden full max, kivéve a környezet árnyékait kikapcsoltam, mert úgy se látszanak, főleg nem verseny közben.
Így átlag 30 fps-t megy.
Plusz ha még kikapcsolod a "Világ effektek"-et, akkor eltűnik a HDR, és ez kb +5 fps-t jelent. -
gotalma
csendes tag
hali all! Egy kérdésem lenne.Asus P4C800 Deluxe alaplapom van benne ati radeon 9800 pro atlantis videókártya-->ezt szeretném cserélni Asus X1650Xt-re. Az a kérdésem hogy,mennyivel lenne jobb a mostanitól? azt gondolom hogy jobb lenne,de mondjuk játékok szempontjából? bírná az uj játékokat? pls írjatok bb
-
KisBundi
őstag
Hát nem is tudom. A demó alapján még a nagy VGA tulajok is siránkoznak.
Nekem 1280*1024-ben (TFT miatt) minden low-on sem tudtam kicsikarni a kártyából 20 fps-től jobbat
, holott a crysis demójával majdnem minden mediumonnal csak néha megy 25 fps alá. Szóval először meg kellene várni a teljest hátha tudnak javítani valamit a PS-en.
-
ruan
tag
Sziasztok, szemezgetek egy 1650xt vel, ahogy látom NFS-ekbe jól teljesít (talán jobban mint az Nvidia) a kérdésem hogy a Pro Street milyen beállításokkal játszható még ezzel a karival,
mert a mostani 7600gt-mmel siralmas, pedig jó kártya, volt?!? -
Týr
csendes tag
everesttel mérem, a vga memok hőfokát onnan tom, de szted a 70fok még okés? a vga proci 60fok ez sztem okés
-
Týr
csendes tag
hi, nekem egy his iceq turbo ati x1650xt-m van és az ati overdrive-ban nyomtam neki egy automatikus tuningot felhúzta a cuccost 621/796ra és ki is próbáltam és néztem h a memok 70fok korul vannak a cpuja pedig 60, a kérdésem az h ilyen homérsékleten tarthatom e a karit vagy vegyek visszább az órajelekből? választ előre is köszi
-
KisBundi
őstag
válasz
Habib[HUN] #2038 üzenetére
Tud valaki arról valamit hogy a 7.10-es omegadriver jobb lenne mint a gyári catalys-t?
-
KisBundi
őstag
válasz
Habib[HUN] #2036 üzenetére
Kb 22 K + -1K körül.
-
Habib[HUN]
senior tag
Üdözletem!
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy 1650xt-t His gyártmány, 256 ram, dd3-as, passzív hűtésű karit. Kicsit kevéske a kártya már 1680*1050-es felbontáshoz. Így az új Ati generációban bízva cserében gondolkodom. kb 2,5 év gari van még rá szerencsére.
Aki segít annak megköszönném -
MATEO6600
őstag
válasz
KisBundi #2033 üzenetére
ÁÁh, nem megy ez nekem...
rányomom az automatára, tölt, aztán lefagy.
Újraindítom a gépet, kiírja hogy folytatom-e a tuningot, rányomom hogy igen.
Valamit tölt a gép, aztán kiírja, hogy a program nnem válaszol.
Mind1, hagyok a g*cibe nekem semmi tuning nem sikerül.
Amikor manuálisan akarom húzni, akkor mindig lefagy.
Egyébként legújabb catalyst van fennt, és Zalman hűtés. -
KisBundi
őstag
válasz
MATEO6600 #2032 üzenetére
Az Ati Overdrive figyelmeztet az automatikus húzáskor hogy a gép lehet ki fog fagyni. Ez teljesen normális. Újraindításkor a kifagyott órajeltől kicsit visszábbvesz és azt állítja be. A jelenlegi órajelnél azért látod az alapot, mert oldalt ki van pipálva neked a kért órajelnek csak az akkori beállítása hogyha 3D-s alakalmazás fut. Tehát amint elindítasz egy 3D-s alkalmazást az órajel azonnal meg fog emelkedni, csak Te azt akkor nem látod.
-
MATEO6600
őstag
válasz
KisBundi #2031 üzenetére
Nekem nem megy ez a húzás...
Ha rányomom az automatizált órajeé beállításra, akkor nekem egy idő után kikapcsol a monitor, és csak újraindítással lehet helyrehozni.
Ha viszont én húzom a csuszkákat, akkor ez lesz:Hiába mozgatom a csuszkát, és hiába kattintok az alkalmazra, a jelenlegi memória az alapon marad
-
KisBundi
őstag
Sok mindentől függ. Nekem Sapphire van és bírja gond nélkül a 621/770-et. A gyári órajelhez képest nekem pl a Dirt-ben 5-8 f/s hozott a + órajel.Próbáld ki a gyári catalyst-ban az ATI Overdrive-al mit bír ki automatikus tuningal. Nekem ez állította be a fönt leírt értéket
. Lehet hogy még többet is bírna de nem feszegetem inkább tovább. A 128 bit-es memóriabusz sávszél miatt én inkább a memóriákat húznám.
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Asus x1650xt- átlagosan meddíg lehet húzni, és megéri-e?
-
Dr.Burn
őstag
Van egy HIS iceq turbo x1650xt karim. A következö a gondom vele, nagyon csunya textura hibakat csinal jatekokban, probaltam mar mas driverrel is, ugyanaz. Vissza küldtem gariba, ott 1hetig teszteltek, es azt mondtak hogy jo. Probaltam mar uj wint, beallitasokkal jatszani, de ugyanaz a tünet mindig.(Olyan mint ha tul melegedne) Volt valakinek mar ilyen gondja, vagy van valakinek valami ötlete hogy mi lehet ez?
Ötleteket, tanacsokat varok.
-
KisBundi
őstag
válasz
edeleny #2024 üzenetére
Nekem például egy NorthQ hűtő van rajta. Hűvösen tartja a tuningot is jól bírja. Jelenleg 621/770-en járatom a kicsit de ettől többet is bírna csak a progi nem enged többet. Alapon a GPU 45-50 fok körül van, de jól megterhelve sem megy 65 fok fölé!
Pont ilyen csak alu. -
edeleny
őstag
Hali.
Milyen csendes hütőt tudtok ajánlani egy Asus 1650XT-re?
Azért nem ennyire extrémre gondoltam. -
error(HUN)
tag
Csak mert úgy látom senki sehol... -
hopimix
tag
Sziasztok!
Hol lehet legolcsóbban új AGP-s X1650xt karit venni? Használtért mennyit lehet adni? -
Chatman1224
csendes tag
Üdv!
2 dologban kérném segítségeteket.
1, A 3dmark06-ot ha futtatom (mind XP, mind VISTA alatt) lefagy a gép (megmered). Régebben nem volt ilyen problem.
450-es Chieftech tápom van, és HIS Radeon X 1650XT-vel rendelkezem, melyet tuning nélkül járatok. Mi lehet a fagyás oka?
2, ABIT IC7-G alaplapomon 1,5 - 1,65-ig engedi szabályozni az AGP feszültségét.
Csak manuális mód van, DEFAULT nincs. Kinek mi a tapasztalata a feszültség beállítással?Chatman
-
Chatman1224
csendes tag
Üdv!
2 dologban kérném segítségeteket.
1, A 3dmark06-ot ha futtatom (mind XP, mind VISTA alatt) lefagy a gép (megmered). Régebben nem volt ilyen problem.
450-es Chieftech tápom van, és HIS Radeon X 1650XT-vel rendelkezem, melyet tuning nélkül járatok. Mi lehet a fagyás oka?
2, ABIT IC7-G alaplapomon 1,5 - 1,65-ig engedi szabályozni az AGP feszültségét.
Csak manuális mód van, DEFAULT nincs. Kinek mi a tapasztalata a feszültség beállítással?Chatman
-
MATEO6600
őstag
Ugyanolyan konfig mint a tiéd, csak nekem gyengébb procival ( E4300 @ 1.80ghz)
3428 pont
Kép:
[link] -
rolko
őstag
Sapphire X1650XT@675/1620 + E6550@3Ghz = 4073 pont, a kép
a karin gyári hűtés van -
error(HUN)
tag
válasz
Devastator #2012 üzenetére
Érdemes ezt a kártyát agp-s alaplapba tenni?
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
Természetesen (?) van AGP-s X1650XT. Egyenlőre én csak PH-s rendelési listákon ÉS Schenker-nél láttam HIS-ből. (Amúgy van több márkából is.) Azért nem találkozol vele nagyon, mert szinte alig olcsóbb egy AGP-s X1950GT/Pro kártyánál, talán 2-3K-val? Na és ezért senki sem veszi ...
-
KisBundi
őstag
Nekem egy Sapphire X1650XT van és rajta egy North Q hűtő. Alig melegszik ésmég húzni is marha sokat tudtam rajta. A gyári Catalyst-ot kikészítem mert max-ra azaz 621/770-re tudtam vele húzni (így lőtte be magát).
-
Bagira01
veterán
Valaki használ x1650xt crossfire rendszert? Ha igen mik a tapasztalatok. A ph-s tesztet láttam de érdekel hátha valakinek van vmi jobb érve
-
MATEO6600
őstag
válasz
nincs
-
Devastator
tag
Hy.
Érdeklődnék hogy van-e AGP-s Radeon X1650 XT, mert a neten nemnagyon találtam és gondolom ti biztos tudni fogjátok. -
teebee
csendes tag
Köszi szépen az infókat;)
-
Elydan
aktív tag
válasz
Gaboman1979 #2007 üzenetére
Ha újonnan nézzük az árakat,akkor nincs rossz árban. De ha vki használtan akar venni videokarit,akkor nem érdemes ilyet vennie szvsz. Először is használtan nem is nagyon fog találni,így muszáj újonnan megvennie. Úgy tudom,hogy kb 23-24k most az ára. 2-3k-t hozzárak vki és már egy 7900gs ketyeg a gépében,ami azért ennél jobb kari.
-
Gaboman1979
csendes tag
-
HolyFire
aktív tag
helló!!!
Sapphire X1650XT karim van.....mennyire lehet ezt a cumót tuningolni...és hogy? a hűtés nem gond mert rádobtam egy Zalman Fatal1ty FC-ZV9 hűtőt..... -
Joe fiú
senior tag
Vedd meg az enyim 24e-ért
-
teebee
csendes tag
Üdv, mennyibe kerül manapság az x1650xt és milyen márkába érdemes fektetni? Tudtok esetleg linkelni néhány olcsó árlistát? Csak azért mert úgy hallottam 25k körül van de én 35 alatt nem nagyon találtam és sok helyen nem is volt, de lehet nem jó helyen kerestem...(Elsősorban Budapest érdekelne) Szóval remélem tudtok segíteni nekem;) Előre is köszi.
-
Elydan
aktív tag
S-video kábelt hol lehet olcsón beszerezni? Nekem olyan 10 méteres kellene szerintem. Az szerintetek mennyibe kerülne? Jó nekem a no-name fajta is,csak működjön.
-
Komplikato
veterán
Mplayer? Az a linuxos motyó? Használni használok, de ritkán. Ellenben a Theter mód az az ATI driverbeállításokban van, a Control Panelben (CP) vagy a Catalyst Controll Centerben (CCC), az Overlay (Átfedés?) beállításoknál. Meg lehet adni külön egymonitoros, klón mód és kiterjesztett asztalnál is, hogy használja e, milyen képaránnyal, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest