Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
válasz
MATEO6600 #2032 üzenetére
Az Ati Overdrive figyelmeztet az automatikus húzáskor hogy a gép lehet ki fog fagyni. Ez teljesen normális. Újraindításkor a kifagyott órajeltől kicsit visszábbvesz és azt állítja be. A jelenlegi órajelnél azért látod az alapot, mert oldalt ki van pipálva neked a kért órajelnek csak az akkori beállítása hogyha 3D-s alakalmazás fut. Tehát amint elindítasz egy 3D-s alkalmazást az órajel azonnal meg fog emelkedni, csak Te azt akkor nem látod.
-
Joe215
aktív tag
válasz
MATEO6600 #1865 üzenetére
Bocsi, de csak most kerültem gép közelbe.
Nálam így van beállítva:
[link]
és állítsd be úgy az ATI Tray Tools -t, hogy a win indulásakor töltődjön be.
Nálam is van a szobába 29-30 fok.
Kellene egy légkondi, csak hiányzik a zsé!
Én levettem most a ház oldalát az is segít valamennyit!
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
MATEO6600 #1864 üzenetére
Atyavilág, szaunában laksz?
Fűtöttök?
Nem tudom elhinni, hogy 35°C van a szobádban. Én 25 fölött már nem bírom. Hogy van ott 35? Panelbe laksz? Lehet vályogházba kellene költözni!
Ha ilyen meleg van a szobádban, akkor nem csodálom, hogy ilyen meleg a kártya. Lényegében meleg levegővel hűtöd.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
válasz
MATEO6600 #1839 üzenetére
Lassan megérjük azt,hogy a passziv hütés hatékonyabb mint az aktiv..
Nálam ventillátor nélkül sincs 80°C foknál magasabb,zárt háznál...egyébként a nyitott ház sem mindig szerencsésebb,mert a meleg légáramlat ugye felfelé terjed...(elöl besziv,hátul kipufog)......egy jól összerakott/tervezett háznál ez nem lehet probléma...
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
válasz
MATEO6600 #1837 üzenetére
Az aktiv a ventillátoros,a passziv a ventillátor nélküli...vajon ebben a melegben derül ki,hogy milyen szar a Sapphire gyári hütése...
...vagy az a ragacs a ludas,amit höátadó pasztának mernek nevezni...?
Ha nem értesz hozzá inkább ne buheráld,inkább kérj meg egy hozzáértö ismerösödet,hogy nézze át az egész géped hütörendszerét...
[Szerkesztve] -
Elydan
aktív tag
-
Elydan
aktív tag
válasz
MATEO6600 #1833 üzenetére
Milyen karid van? Úgy értem milyen márkájú 1650xt?
Valószinuleg a gyári hutot le kellene venni,és rászerelni vmi jobbat.(ami jó hozzá) Ha aktiv hűtéses, lehet érdemes lenne ati tray tools-sal növelni a ventillátor sebességét,ha nincs már most maximumra állitva.
Semmiképp ne hagyd annyiban a dolgot,mert a karid egy idő után kipurcan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged