- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacka1111
tag
Sziasztok!
Nincs időm utánanézni, de kapható x1650xt kari agp-be?? ha igen mennyibe kerül és hol lehet kapni?? -
ftc
nagyúr
[link]
Sapphire féle... -
aginor
veterán
A teszetk szerint nem lett rozs kátya.
Ua. tendenciát mutatja mint az x1900széria, a sok PS egység az újabb játékoknál tarol.
Amúgy én úgy látom, hogy nagyjábol pont annyival lassabb az x1950pro-nál, amennyivel kevesebb PS egység van benne.
A magnéret és a fogyasztás viszont tényleg érdekes.. Lehet tényleg a selejtes 570-ek kerülnének rá? De akkor hogyan csinálnak belőlük 128bitet? -
ftc
nagyúr
Anandos tesztben egyszinten van 1600x1200-ban X1800GTO-al....[link]
-
Komplikato
veterán
Német tesztből megint az jön le, hogy AMD procival gyengébben muzsikál, mert nem hiszem, hogy procilimites lenne 1024-ben a FEAR tesztben 4000+-al ...
A hűtés a Powercolor-on nem ugyan az, mint az Asuson, csak 180 fokkal elforgatva? Nem lesz ratyi a TV-out képe a közeli ventitől?
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
válasz
Komplikato #187 üzenetére
ez alapján a teszt alapján bőven kimondható hogy nem ér 30-35+fánál többet ez a kártya...33+fáért van gto elég kegyetlen tuningpotenciával 32ért meg van 7600gst...
kiváncsi leszek hogy lvik be az árát hogy a ATiék is és a juserek is jól járjanak -
rocket
nagyúr
Kartya hossza vegre a mainstream kartyakat idezi
X1650xt cf review: [link]
''As mentioned the X1650 XT is built on a new graphics core from ATI codenamed RV560. It’s an 80nm part and measures about 16.7mm by 15mm. It is, in fact, the exact same size as the X1950 Pro’s RV570 core and, as far as logic goes, would suggest that the RV560 has the same 330 million transistors as the RV570 does.''
I’ve been told that the RV560 is a unique core, however, and is not a chopped-down RV570 as the die size might lead you to believe. Only ATI really knows for sure.''
Nekem ez ugytunik, hogy az rv560 az rv570 ''selejt'' semmi nem indokolja a hasonlo core meretet.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
1. Alig fogyaszt kevesebbet mint az X1950pro
2. Elnézve az Oblivion teszteket, egyesek eléggé hazudósnak tünnek, akik szerint nekik tök jól megy full beállításokkal. Élsimítás nélkül 1280-ban ennyit megy X1900XT-n, és még csak nem is fullos beállítással, akkor erősen kétlem, hogy bármilyen VGA-n normálisan megy élsimítással és full beállításokkal.
3. Ebben a tesztben nem annyival gyengébb, mint a ''másikban'' a 7600GT-hez képest, elég soxor többet nyom, mint za X1800GTO! -
joshua7
veterán
[link]
1 friss bemutató az Anand-tól. -
rocket
nagyúr
80nm rv570 vs rv560
8/24/8/8/8 vs 12/36/8/12/12 , pipeline/pixelshader/vertex shader/tmu/rop, ebbol az osszehasslitasbol kiindulva sima ralehetne mondani az rv560-ra, hogy rv570 ''selejtje'' letiltott egysegekkel es mas neven, vagy az infok rosszak amik eddig kiszivarogtak, tobb otletem nincs, lehet meglepetes lesz
[Szerkesztve] -
aginor
veterán
válasz
Komplikato #174 üzenetére
Szerintem fognak mellé adni egyet.
Ez a kátya undorítóan néz ki, és ráadásúl rosz a felépítése is.
Az a ronda hűtő éppen az érzékeny kondikra fújja a forró levegőt.
Asus-nál alkottak rendesen, remélem nem ez lesz a referencia. -
Komplikato
veterán
Franc. Csatit észre se vettem ...
Szerezhetek a gépembe még egy veszélyes átalakítót. -
aginor
veterán
válasz
Komplikato #171 üzenetére
Szerintem viszont a tápcsatlakozó ami érdekes lett, ilyen sokat fog fogyasztani?
Met akkor fogyasztás terén sem sokban fog almaradni az x1950po-tól. -
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #169 üzenetére
és igazuk van...nincs létjogosultsága sajna...ha mondjuk adnák X1650 árában talán
belekukkantva az a Catalyt 6.10-be egy érdekesset találltam X1650 series R580....
vagy elírás vagy nem tom mi van.. -
Komplikato
veterán
Xtremsystem fórumán kis vita az X1650XT ''értelméről'', van aki szerint alig olcsóbb, de sokkal lasabb mint az X1950pro. [link]
Ebből ami érdekes Asus X1650XT képecske, mint látható az X1950pro-hoz hasonló (tehát nem referencia!) hűtő rövidebb változata van rajta: -
ftc
nagyúr
közeledik a megjelenés napja...Catalyst 6.10-ben nincs rá utalás...
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #166 üzenetére
ha az annyira fog menni nekik,mint anno az X1600-as sorozathoz akkor kb 7.2-es driver már jo lesz hozzá...
-
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #162 üzenetére
Allitolag diver problemak miatt kesik az x1950pro paper launchoz kepest 2 hetet az x1650xt.
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #163 üzenetére
Mashol is irtak a 12 pipelinet, es,hogy az ati az rv560 eseteben szakitott a 3:1 ratioval, elnezve a core meretet lehet valos alapja, majd kiderul
.
12 pipeline lenne miert lenne x1900gt/x1950pro? 128bit vs 256bit, es a 24 vs 36 pixel shader. -
Komplikato
veterán
ATI ''RV560'' Details Unveiled - [link]
ATI previously released its 80nm RV570 Radeon X1950 Pro mid-range graphics card catered towards the $199 MSRP market. Joining the Radeon X1950 Pro will be a second 80nm product known as RV560.
The RV560 Radeon X1650XT is expected to launch next week with a core clock 575 MHz unlike the previously reported 450 MHz. It appears ATI is getting better yields than previously expected, although the Radeon X1650XT was originally expected for an end of August or beginning of September launch. Radeon X1650XT graphics cards will feature 256MB of GDDR3 clocked at 675 MHz on a 128-bit memory interface. The Radeon X1650XT is expected to have 24 pixel-shaders, 12 pipelines and 8 vertex shaders. Similar to the Radeon X1950 Pro, the X1650XT will also feature an internal connection for CrossFire.
There will be a variety of output configurations for Radeon X1650XT cards. These output configurations include dual dual-link DVI and S-Video, dual single-link DVI and S-Video and lastly dual-link DVI, VGA and S-Video. HDCP will be enabled on Radeon X1650XT graphics cards as well. It’s also theoretically possible to integrate an HDMI output, though that will be up to the graphics card manufacturers.
Radeon X1650XT is expected to launch next week with an MSRP of $149 to take on NVIDIA's 7600GT.
Tévedés jogát fentartom, de ez szerintem elírás, mivel ATI-nál 1 pipe / 3 PS egység felosztás van, 24 PS egységhez 8 pipe kell. Ha meg 12 lenne benne, akkor X1900GT/X1950pro lenne a neve.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
''van már ilyen de jó lenne ha télleg megenné a 7600gt''
Hát erősen kétlem, bár igaz ami igaz, az egyetlen fellelhető teszt olyan driverrel készült, amiben nincs is támogatva az X1650XT, tehát lehet csak 8pipe-8PS szintjén futott?, de ha mérvadóak a tesztek, akkor picit lasabb a 7600GT-nél D3D-ben, és 7600GS körül van OGL alatt. De kíváncsian várom első teszteket Catalyst 6.10/6.11 alatt is. -
ftc
nagyúr
kéne szólni a modiknak,mert a kereső ritkán találja meg...
DailyTech is reporting specs for ATI's next midrange offering, the RV560-powered Radeon X1650 XT. The card is expected to launch next week (published speculation seems to have settled on October 30th as the likely date) at the $149 price point. Clocks are reported to be 575 MHz for the core, and 1350 MHz (effective) for the 128-bit memory system.
Our colleagues at DT are suggesting 24 pixel-shaders, 12 pipelines and 8 vertex shaders. The eight VS units are a usual tactic for ATI, where they keep the number constant between the high-end and the midrange --but a 2-1 ratio of pixel-shaders to ROPs clangs off our ear like a Shaquille O'Neal free-throw off the front of the rim. It seems unlikely that ATI would abandon the 3-1 ratio of RV530, RV570, and R580 at this late date. Considering the specs of the already existing X1950 Pro throwing elbows at the slightly more expensive $199 price point, 24 pixel-shaders and 8 ROPs/TMUs would seem much more likely for X1650 XT.
Beyond3D -
VadTulok
csendes tag
van már ilyen de jó lenne ha télleg megenné a 7600gt vagy csak az x1950pro-val eggyütt debütáll?
Könnyen elôfordulhat hogy a 7600gt lépéshátrányban lesz
Legalábbis a 8x3 pipe biztos megteszi a dolgát, csak bírja a memória etetni.
Igazán ideje lenne a 128 bites bús szélességet elfelejteni. -
r9550
senior tag
van már ilyen de jó lenne ha télleg megenné a 7600gt
vagy csak az x1950pro-val eggyütt debütáll?
-
ftc
nagyúr
Nah Saphhire kis katalóhusában ezt találltam:
AGP-ek figyelem
X1650 XT
RV560 + RIALTO
0,08 µ
256 MB
600
1400
Shader Processor Units 24
Memory Bus (bit) 128
GDDR3
AGP 4x, 8x
2x400MHz -
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #150 üzenetére
jó én ezt is értem és nekem sincs sok ezért lett X1650Pro....,de ne ebből a térségből induljunk ki hanem a nagy vásárlókból...
emelt villany és gáz lol nálunk még mindig drágább,de ez más téma... -
Balinov
titán
válasz
Komplikato #151 üzenetére
esküszöm,mindenre gondoltam csak erre nem,mikor a postot írtam.
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #145 üzenetére
értem én hogy 40 000FT-d van, de olyankor megfordul a fejedben,hogy inkább sporolsz még 1 kicsit és jóval nagybb teljesítményt kapsz majd
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #141 üzenetére
eddig vicces az ára...már lehet előrre rendelni nálunk...de 52K,56-t már X1950Pro-t lehet kapni ami meg egy kicsit erősebb...
33K-t lehet most X1650Pro-t venni HIS-t meg 40K felett...
X1300XT 28K
szal van egy érzésem,hogy ez marad 40K-n kivéve a DDR2-es verziókat azok majd kb 34K-t mennek... -
Komplikato
veterán
válasz
VadTulok #140 üzenetére
''lehet tudni, hogy milyen árban lesz az X1650XT?''
ASUS EAX1650XT/2DHT/256MB DDR3,HDTV,DVI-I,PCIe 41 999 Ft 2 év
ASUS EAX1650XT CF/2DHT/256MB DDR3,HDTV,DVI-I 44 893 Ft 2 év
Jelenleg ezt tudni, valószinüleg fog lejebb menni, és lesznek más márkák is ...
''Illetve mikor jelenik meg AGP-es valtozatban?''
Hivatalosan nincs róla infó, hogy lesz egyáltalán. Ha lesz, akkor mázli esetén még idén ...
''Remélem nem csinálnak úgy mint az 1600-as szériával, hogy AGP-és csatival csak a Pro volt kapható.''
Én is azt hittem, de kiderült két cég is gyártott X1600XT-t AGP-vel, egyik a Sapphire volt. -
VadTulok
csendes tag
Sziasztok,
lehet tudni, hogy milyen árban lesz az X1650XT?
Illetve mikor jelenik meg AGP-es valtozatban?
Remélem nem csinálnak úgy mint az 1600-as szériával, hogy AGP-és csatival csak a Pro volt kapható. -
Komplikato
veterán
Írtak már November 1-et is. Tök nyolc, itt-ott kapni már X1950pro-t.
Most néztem szét, az online shopk oldalain mind a Club3D, mind az Asus X1650XT megjelenése módosult.
Skandináv/Germán/Angol területeken Október 24-et, a ''többi'' részen pedig Október 25-öt írnak érkezési dátumnak.
Másik fórumban már durrogtam róla, hogy Asus gyárt CF nélküli verziót is olcsóbban, csak ha jól látom a Club3D mégolcsóbb és az ővékén van CF. Nem mint ha nagyon hasznos lenne, csak hát a miheztartást végett. -
ftc
nagyúr
ATi X1650XT and X1950Pro launch date will be delayed to Oct 30, that is end of this month.
ocw.. -
Patrick
addikt
válasz
Komplikato #133 üzenetére
Persze, hogy 32-33, mert agp-s, azok sokkal drágábbak, mint a pci-e-sek.
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #133 üzenetére
most hó vége vagy hó közepe? hó eleje elhalasztva
-
dan390
aktív tag
mikor varhato hogy olcsobb legyen
es melyik a gyartonal a legjobb az x1650pro/xt -
RolanG
csendes tag
Áh, nem megy ez nekem. Segítene valaki? A képek és a leírás mindig ellentmondásosak, de azt sajna nem engedhetem meg, hogy rosszul válasszam meg a kártyát. AGP-s foglalatba kellene nekem 256-os fedélzeti memóriával X1600Pro vagy X1650Pro 30-40E HUF között. De nem találok megbízható online kereskedést, ahol netán még telefonközpont is lenne, hogy utánnakérdezzek.
Vagy higyjek szerintetek a leírásnak? -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #121 üzenetére
Kicsit kusza ez a hir, ugye irjak x1650pro gddr3 agp orajele 590/1380, erre a vegen meg azt irjak, hogy van esely a 80nm-es x1650xt es x1650pro-ra, elobbi 600/1400, utobbi 450/1300 orajellel ddr2 vagy gddr3 memoriakkal, 80nm core -140 mhz orajellel 90nm rv530-hoz kepest, ennek semmi ertelme, sapphire weboldala osszekuszalta oket is, meg azota mindig 450/1300-at irnak az x1650pro agp/pci-e verziokra, nem nagyon foglalkoznak a weboldalukkal, ennek tanulsaga ez a hir is pl.:
''Three New Graphics Cards From Sapphire
Oct 7th, 2006-Sapphire technology, the leading manufacturer of ATI-based graphics cards has just introduced three new models to its comprehensive product line bringing new performance options and value to customers. The Radeon X1900XT 256 MB, Radeon X1650Pro and Radeon X1300XT are scheduled to ship from retailers and system integrators worldwide on September 14th.''
Oktober 7-en tudatjak, hogy 3 uj modell jelent meg szeptember 14-en
Hihetetlen, hogy vannak olyan szamitastechnikaban erdekelt cegek akik, nem ismerik fel az internet PR erteket, es nem torodnek a weboldalukkal. -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #120 üzenetére
Ez inq hire juliusbol kicsit atkoltve [link]
Azota nem volt szo agp verziorol, de nem elkepzelhetetlen, hogy lesz.
[Szerkesztve] -
RolanG
csendes tag
Nah, hát köszi. Kétszer szóltam nekik hogy gyanús adat van feltüntetve, mind2x javították az adatot a kártyánál és elnézést kértek. Most utoljára megerősítést kértem a csatolóról, de nem válaszolnak, szal ígyy nem merem megvenni.
Cyber.hu-n szavad vásárolni?
Ott találtam ezt a Sapphire AGP8x Radeon X1650PRO 256MB GDDR3 TD (LITE) karit. Ez a LITE ez mit jelent? Nem túl pipec kártya ez az én P4-P8 e-deluxe-omhoz? Nem vok szakértő mint látjátok.Szal menni fog ez vele ugye?
Illetve tudtok még megbízható online helyet ahol lehet x1600pro -t vagy x1650pro -t venni? Itt cyberen úgy nézem drága pöppet. -
Komplikato
veterán
[link]
Hmmm. Itt van kép és cikk a Sapphire X1650pro és X1300XT AGP kártyákról, a cikk végén pedig ...
By the way, Sapphire examined the possibility to release the AGP- versions of Radeon X1650 XT and Radeon X1650 Pro on base of 0.08 m chips RV560 and RV535 respectively. The first will be equipped with 256 mb of memory type Gddr-3, it will have 24 pixel shader pipe and work at the frequencies of 600/1400 MHz, the second will propose the frequency of 450/1300 MHz, and 256 mb of memory witch can be with borth type Ddr-2 or Gddr-3.
Akkor Sapphire gyárilag overclockolja az X1650XT-AGP-t vagy elírták a srácok??? -
Komplikato
veterán
ati will not completely give up on the AGP market. It will not release a top end video card , but it will continue to support this community with middle and low end range. It's pretty easy to make a PCB with Rialto bridge to add support from PCIe chip to an AGP.
ATI will make a new graphic board design codenamed Torpedo 2. The card is based on the RV560 chip, will be built at UMC,with a core clock of 450MHz and memory clock oft 650MHz .the memory interface is128 bit . the card will come with 256MB of GDDR 3 memory comes in a BGA package using 16Mx32 chips that are capable of 700MHz performance. The card will supports ATX and BTX .
Torpedo 2 new graphic will supports Dual DVI ports and tomes in slim VGA format.and Of course it will supports VIVO features'' video in / out ''. The design would be done in October this year. this card should be the fastest ever agp based video card. - [link]
Hmmm. Szóval elvileg a referencia órajele az AGP verziónak 600/1400 helyett ''csak'' 450/1300 lesz? -
Komplikato
veterán
Szerintem nem ér meg ennyit. Nézz körül itt a PH-s arcoknál, hátha van kevesebbért ... vagy nézz valami olcsó X1650pro AGP-t.
X1650XT-t több helyen elő lehet rendelni, de egyrészt mivel még meg se jelent drága, másrészt a postára rámegy a gatyád is. Ha nem rettent el a dolog, akkor ... [link] -
Patrick
addikt
Én nem javaslom őket, engem 2-szer is átvágtak. Egyik eset egy 9800se volt, 256 bites stb, megnéztem igen, felhív a hapi, hogy nincs ilyen csak 128 megás, okés mondom jó lesz az is de ez 256 bites? aszondja igen, okés jöhet, erre nem is zafírt küldtek, hanem xpertvision-t ami persze 128 bites volt...nc...
A másik amikor tesom gépébe rendeltem 128 mb sd ramot, erre küldtek egy 64 megásat...szal innen nem ajánlom hogy valaki is rendeljen. -
RolanG
csendes tag
Szevasztok. Van ez a kártya az eDigital oldalán:
Sapphire Radeon X1600 PRO 256M DDR2 AGP VGA videókártya
RADEON™ X1600 core
256MB DDR2
AGP 4x,8x
CrossFire™ Support
Microsoft® DirectX® 9.0c / OpenGL 2.0 acceleration
Avivo™ Technology
3D Graphics Resolution of 2560x1600 Max
TV-Out
bla bla bla...
Elég híresek arról, hogy elírnak ezt azt és természetesen ezért nem vállalják a felelősséget. A kártya ára 31k egyébként, szal jó vételnek tartom, de létezhet az hogy ez tényleg AGP-s?! Mert szinte minden más árlistában PCI-E -el látom.
Ezt az X1650XT-t lehet már venni valahol a neten? -
IONFOREST
csendes tag
Ma szert tetem egy Sapphire X 1650 pro - ra
A proci 600 Mhz a mem 1388 Mhz. jokis kari az már biztos föleg 33 huf ér
A haver Inno 7600 gs ét leveri mint sz... -
Patrick
addikt
Haveromnak x1600xt-je van. Nagyon meglepődtem amit tud az a kártya...ha szűrőket bekapcsolod oda már kevés a 128 bit egy nagyobb felbontásban, de 1024*768 vagy 128-as felbontásban nagyon szépen teljesít a kártya, magam sem hittem volna, szal ha az ilyen jó, akkor az x1650xt mégjobb
-
rocket
nagyúr
R520-at mar nem gyartjak, lassan kifutnak a x1800gtok.
Van ertelme a kartyanak (bar kicsit keson jon), ez vegre egy mainstream kartya,nem kell ''butitani'' semmit'' benne, mindenbol annyi van amennyi kell legyen, igy a chip mar eleve joval kisebb lenne 90nm-en is, 80nm-en meg megkisebb, igy olcsobb a gyartasa, nyak is vegre a mainstream kartyakat idezi a ''hosszusagaval''
Teljesitmenye majd kiderul, x1650xt 8pipeline/24 pixel shader/4 vertex shader/8rop?/8tmu? 128bit, 600/1400? orajel vs x1800gto 12pipeline/12 pixel shader/8 vertex shader/12rop/12tmu 256bit, 500/1000 orajel. -
Komplikato
veterán
Hát van benne valami, de meg kell értened, hogy egy X1800GTO előállítása majd a duplája ennek, azt csak kényszerből gyártották, de már nem sokáig. Most überolcsón nyugaton is vagy 45.000 egy X1800GTO, az X1650XT előrendelésben (még drága!) olyan 36-40.000.
Egyébként meg a gyorsaságról, kb. olyan viszonyban lehetn az X1800GTO és az X1650XT, mint az X1800XT vs X1900GT. Elöbbi izomból erősebb (pipeok száma), de shader igényes programokban az X1900GT elp*csázza a 36 shader egység miatt. -
koko88
senior tag
nem tudom skacok de én ebbe a kártyába nem látok fantáziát most ,hogy ki jött za x1900gt-k le nyomják az x1800gto-knak az árát.és akkro ez minek???
én sztem az x1800gto jóbb lesz mint az x1650xt és sztem tul nagy ár diferencia se lesz a két káryta között!!
-
Patrick
addikt
Már várom a teszteket!
-
rocket
nagyúr
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #100 üzenetére
kein Liefertermin bekannt - Fortknox.de
Fogalmuk sincs mikor lesz kint ... -
Balinov
titán
válasz
Komplikato #102 üzenetére
2 dologtól is függ.
1;elmegy-e az 1600pro-m
2;megvárom,míg kicsit lejjebb megy az ára.úgy tervezem,hogy október vége,nov eleje
3; esetleg Zotyánál lesz-e. tegnap voltam nála tunerért,mintha úgy rémlene,hogy his-ben és powercolor-ban már rendelhető nála is
4; havert kéne rábeszélni
basszus,ez 4,nem 2.. -
Balinov
titán
válasz
Komplikato #100 üzenetére
dejó,ezt német/osztrák shop. köszi a tippet! most esett le ,hogy haver bécsben melózik,így szállítási költségen is lehetne spáren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Diablo 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged