- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
Gaboman #1499 üzenetére
hmmm...
nos én jelenleg nemtok mark-teszteket futtatni, mivel csak munkahelyről van netem...
de tudom, 11k feletti érték mán elég jó a 03-as mark-ban
mondjuk tunyingolni nemigen szoktam, (legfeljebb kísérletből néha)
de, jó tuningprogik ati-ra: (mintha kérdezted volna vmely hsz-ben):
- atitool
- ati tray tools (ez leginkább catalyst control center HELYETT, alap driverrel)
mod: a láccat ellenére a 2 nem ua.!!
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
[link]
Terhelés nélkül ennyi fokos most a kártya! -
frame>24
addikt
érdekes, a club 3d oldalán nincs is 1650XT, csak pro...
mod: (jó, akkor küldd majd a linket, én nem találom a weboldalunkon.)
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
válasz
vidikártya #1480 üzenetére
De miért kell az 1650XT-re a gyári hűtő helyett valami más?
A gyári szinte hangtalan és nem melegszik nálam 54 foknál jobban terhelés alatt sem! -
vidikártya
csendes tag
Hello Mindenkinek!
A következő kérdésem lenne: Ma kaptam egy Zalman Fatal1ty FS-V7-es VGA coolert, kipróbálásra, a VF 900-as helyett.
Jó választás lenne a Sapphire X 1650 XT-re?
Azt a leírásából tudom, hogy hangosabb, mint a VF 900-as, és nem hőcsöves.
Köszi a véleményeket, előre is.
Üdv: Vidikártya
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
[link]
X1650GT teszt -
athomi
veterán
soká telik ez még meg
egyébként én tényleg szeretem elolvasni az első hsz-ást
amit várok tőle az az, hogy technikai adatokat olvassak a kártyáról és hogy teszteket lássak
én biztosan nem fogom megszerkeszteni az irományt, mert ritka rosszul csinálom az ilyesmit
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
Elég csúnya kis első hozzászólása van a topiknak!
Vki csinálhatna egy szép kis bevezetést.
Annak ami most van nem sok köze az x1650XT-hez... -
afro9
tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem, amire szeretném hogy válaszolna az aki tud vmi biztosat mondnai: Szóval kaptam egy lehetőséget hogy maximum 35 ezer forintig a www.chipland.hu árlistáján a videokártyák közül választhatok egyet. Namost nekem eddig Radeonom volt (egy nagyon fasza 9600-as), és gondoltam most is legyen az. Utánnaolvastam mindenhol és végül az X1650 ragadt meg. De aztán olvastam hogy az 1600XT jobb, aztán azt hogy mégsem,mert az X1650 PRO az valójában egy átkeresztelt X1300XT aztán azt hogy Nvidia 7600GT sokkal job.... stb. Na itt döntöttem hogy inkább vmi felhasználókat kérdezek meg, akiknek van némi tapasztalatuk ebben: azaz Titeket.
Tehát az említett árlistáról melyiket ajánlanátok, ha főleg játékra kell (meg modellezésre, de ahhoz úgyis RAM meg proci kell szal mind1...)?
Légyszives segítsetek eldönteni.
Köszi szépen előre is! -
Ewing1976
tag
ezt eltoltam
[link] -
Ewing1976
tag
-
Joe215
aktív tag
Ati Tool 0.27
Alul ''Setting'' gomb, utánna fent ''Overclocking'' legördülő menü ''Fan control'' pipa az ''Override fan speed'' 4zetbe és lehet választani, beállítani a ''fan speed'' -et. -
Ewing1976
tag
Minden alapon volt,semmi tuning.
3D Mark06: 3035p
3D Mark05: 6381p -
Ewing1976
tag
-
gerrog
aktív tag
az X1650XT karik egyikén se lehet nézni a GPU hőmérsékletet vagy csak a HIS ilyen?
vagy azért annál is lehet nézni valami progival?
vagy mi fontosat kell tudnom, mielőtt ilyen karit veszek? -
ftc
nagyúr
Ide tartozik X1650GT
[link] -
Joe215
aktív tag
válasz
Strikerfella #1445 üzenetére
Az AtiTool -ban van rá lehetőség, estére megnézem pontosan hol is van.
Lehet állítani állandó fordulatra és dinamikus fordulat szabályzásra is hőfok függvényében. -
Ewing1976
tag
válasz
Strikerfella #1447 üzenetére
Sajna ilyen az asus...
-
Levin01
őstag
válasz
Strikerfella #1445 üzenetére
Vegyél egy rendes hűtőt (ZALMAN)
-
Strikerfella
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Asus X1650XT videokártyát és van egy nemkis gondom vele. Mégpedig marha hangos. A gond abból adódik, hogy a ventillátor alapterhelésnél is teljes fordulaton megy. Leszedtem az Ati Tray Tools programot, levettem a ventillátort igy gyönyörű szép csönde lett, mostmár tudnék éjszaka csendben internetezni. De! Csináltam két profilt az egyik egy minimális GPU-ra levett ventillátor kicsi fordulaton működő, ez megy is ez van 2D munkákhoz. Csináltam egy másik profilt ami alapórajel és elméletileg gyorsabb ventillátorműködés, ez lenne a játékokhoz. Be is állitottam mindent amit találtam, ha elinditok egy 3D alkalmazást akkor látszik is hogy az adott profil működésbe lép viszont a ventillátort nem tekeri feljebb igy egy kis játszási idő után a gpu hőmérséklete felkúszik (97 foknál kikapcsoltam a játékot, ekkor szépen lehül).
Szóval nekem egy olyan működő megoldás kellene, hogy amikor csak internetezek, vagy csak videotömi megy a gépen akkor ne zúgjon nekem a ventillátor mint az atom mert még a tévét is alig lehet hallani tőle. Ha viszont játszom akkor zúghat nyugodtan, hisz ugyis hangerővel játszom. Ati toolban csak utalást találtam Fan működésre de nem találtam állitást, Ati Tray Toolal meg csak lefele sikerült venni, visszatenni nem. Manuálisan sem, csak uninstall után pörög fel újra a ventillátor. HELP mert megőrülök. -
gerrog
aktív tag
hello
mi a különbség a két kártya között?
mi az a FAN ill. ICEQTurbo?
valami hűtésbeli különbség?
megér az 5000 pénzt?
VGA HIS Excalibur X1650XT Fan AGP,256MB GDDR3/128b 32 241 Ft
VGA HIS Excalibur X1650XT IceQ Turbo AGP,256M DDR3 37 574 Ft -
Ewing1976
tag
A HIS-nél miért nincs höszenzor?
-
frame>24
addikt
-
DrGonzo22
őstag
Üdv, videokártya vásárlása előtt állok. A modell már gyakorlatilag biztosan ez lesz. A kérdés már csak a gyártó. [link] Róla mi a véleményetek, esetleg egyéni tapasztalatok... Ugye a passzív hűtős miatt, nincs semmi gyárilag visszavéve a teljesítményéből? Hűtésképpen fog kapni egy ventit a bordákra.
-
frame>24
addikt
progik:
- everest
- ati tray tools
- (régebben): atitool
Elég konvergensem mindegyik ezt mérte
(persze, mi más: A full dynamic-os STALKER alatt csinyájja ezt, más game-ek alatt max. terhelésen 86°C-ig ment, de szerintem az is sok)
házban 2db 8cm-es hűtő is áramoltat
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
helo.
vidkari: sapphireX1650XT.
nincs húzás (csak a gyári - sapphire radeon)
Bizonyos game alatt a nagy shader-intenzitás miatt folyamatosan 90°Ckörül dolgozik. Árt ez a kártyának, v ez TÉNYLEG még a gyári határérték alatt van?? Gyári hűtés.
thx -
Rapidus
tag
Ezt szeretném megvenni:
HIS Excalibur X1650XT iSilence II, 256MB GDDR3
Szerintetek ez ''normális'' (órajel,. stb) kártya, nem valami ''light-os'' verzió, mert nem szeretném elszúrni a vásárlást.
Még egy kérdés: A Galaxy 7600Gt telejsítményéhez képest ez milyen? Mert majdnem egy árban jutnék hozzá. -
pbalu
aktív tag
Üdv!
Segítsetek légyszi színes jelet elővarázsolni az s-video kimeneten!
Csak fekete-fehér kép jelenik meg a TV-n... -
Gaboman
nagyúr
Nagyon langyos ez a topic!
-
Ewing1976
tag
A HIS X1650XT IceQ turbo dobozán meg a hivatalos oldalon is látható hogy a venti körül van vmi kék világítás. Annak világítania kellene vagy be lehet kapcsolni? Na és hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged