Hirdetés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
barnam_ #9974 üzenetére
Nem igazán vagyok jártas ebben, hogy 1 v. 2 slot-os hűtés, de ha azt jelenti hogy hány csatlakozó helyet takar/foglal el a kártyán lévő hűtés akkor csak 1-et
(tehát: PCI-E-ben a vga és az utána lévő 1X-es PCI-E csatlakozót eltakarja a borda
- lap: Gigabyte GA-MA770 UD3 rev.2.0 ). Ha így értetted
. Tényleg bocs de ehhez s*ggtitán vagyok
.
echteriontól fentebb azt a választ kaptam, hogy nem vészes ez a hőfok
. Azt azér hozzátenném, hogy van egy Zalman VF1000LED-em. Nos az ugye full réz és szintén annyi helyet takar el csatlakozóból, mint a gyári borda, viszont semmivel jobb értéket nem érek e, ha reáteszem a HD4670-re. Van elfekvőben egy GF 8600 GT-m, ami alapból heatpipe-os. Na ott sokat segített ez a Zalman hűtő, mert mind alap, mint terhelt állapotban közel 15-20 fokkal volt hűvösebb a vga (kb. 0%-os venti fordulaton).
Ha mégis zavarna ez a főfok, mit ajánlotok mit tudok tenni/venni, hogy hűvösebb legyen
?
Előre is köszöntem
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest