- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisFred
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy atikmpag.sys bsod-t win 8.1 alatt nemrég. Nem foglalkoztam vele nagyon, restart hátha megjavul. Ment is rendesen majd NBA 2K14 meccsjátszásnál fagyás kikapcsolás. Bekapcsoltam a gépet s zöldcsíkos kép karakterhibák meg minden ami egy vga memóriahibánál szokott lenni. Linux-ot bebootoltam hátha csak driver hiba de maradt a zöld meg mindenféle szinű csíkozódás meg minden. Na aztán rátaláltam a videokártya sütésre mondom egye fene megpróbáljuk. 200 C°-on 6 perc sütés után megvártam hogy kihűljön. Majd csodák csodájára eltünt a memóriahiba és minden egyéb azóta szépen produkál. Tehát ha másnak is lenne ilyen hibája akkor ezt tudnám javasolni. Tudom hogy nem valami megszokott módszer meg valaki nem meri hátha valami baja lesz, de azért próbálja meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest