- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3DMark (2013) eredmények
- Everest / AIDA64 topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Hobby elektronika
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
F_Zolee #28229 üzenetére
Most jött javításból vissza a kártya. Egy hardverapro-s mester javította meg. Újrapasztázta,ő rakta össze. Jól van rajta a hűtő szerintem. Ház szellőzése elég jó,de még a ház oldalát is leszedtem,hátha jobb lesz.
Ennyire gyenge lenne a vapor-x hűtése a 6870-en? Volt anno 5870-esem és az nem melegedett ennyire a Vapor-x es hűtésével. -
12cantona
csendes tag
válasz
F_Zolee #28133 üzenetére
Pár napja szedtem ki a helyéről a kártyát, a ventiről leszedtem fültisztítóval a port, meg kifújtam rendesen, aztán visszatettem a helyére. Sokszor csináltam már, nem hiszem hogy rosszul helyeztem volna vissza, eddig sose volt vele baj.
Egyébként melyikre kábelre gondolsz?
-
gears27
aktív tag
válasz
F_Zolee #28058 üzenetére
Kicsit segitenél ha megkérlek? (esetleg más is ha tud
) A 13.12-es catalytet hol találom, egészen pontosan? Csak mert 1 helyről leszedtem( az amd oldalán nem találtam) és telepités után ismét a 14.12 fogadott. Esetleg nincs valami olyan link ahol le lehet tölteni? Vagy esetleg egy olyan hely ahol csokorban vannak időrendben?
Válaszod illetve segítségeteket köszönöm
-
gears27
aktív tag
válasz
F_Zolee #28050 üzenetére
Sziasztok! Vásároltam egy hd 6870-es videókarit és az új játékok elég szépen mennek rajta. Viszont a fifa 14-el elég nagy "gondok" vannak. Játék közben erősen akadozik. egy gtx 550ti-t váltott ez a kártya és ott nem voltak ilyen gondjaim. Megmértem az fps-t is és mikor a szaggatás jelentkezik akkor általában, 40-45 szokott lenni, amikor nem szaggat akkor, betonfix 60. És ami még érdekes olyan játékok mint pl: gta 5, cod: ghost, battlefield 4 nem szaggatnak. olastam valamit D3D overrider progiról h lehet jó lehet a megoldásra, de 1 nem talltam sehol, 2: ilyen progik nélkül is kellene futnia szépen nem? Válaszokat előre is köszi
-
noname8922
csendes tag
válasz
F_Zolee #28007 üzenetére
ami még érdekes h visszaraktam az nvidiát és ugyan úgy csinálta, vibrált de rányomtam az AUTO adjust-ra és innentől jó... a radeonnál ez nem segített. A radeonon csak DVI kimenet meg HDMI van a monitoron meg csak VGA bement van. Az nvidián most a VGA kimenetre van csatlakoztatva a monitor. Lehet nem szereti a digitális jelet
-
-
hsrasus
aktív tag
válasz
F_Zolee #27986 üzenetére
hali!
sajnos a kártya nem tud olyat, hogy egyedi felbontás létrehozása (mint az Nvidia) ezért valóban nem is tudtam beállítani.
viszont amitől azért eléggé kétségbe vagyok most esve az az, hogy a DVI-on sem tud akkora felbontást csak 1920x1200-at. most ilyenkor mi van??? -
hsrasus
aktív tag
válasz
F_Zolee #27982 üzenetére
Hmm, hát újabb játékokkal nem nagyon játszom, a legújabb talán a COD MW3, annál csak régebbiekkel. remélem azért az még menni fog.. illetve ha nem játszok akkor ugye nincs probléma a felbontással?
Esetleg a HDMI kimenet verziószámát azt nem tudod, ami a kártyán van? Elviekben lehet már 1.4-es, de jó lenne biztosan tudni.üdv:
hs -
Jakuskacsa
senior tag
válasz
F_Zolee #27884 üzenetére
Valahol az én tudatlanságom, sajnos minden emberben alapból megbízok, és hiszek még a becsületben. Én ott leragadtam, hogy egy 8as szériás geforcot belerakom a gépbe, aztán élete végéig megy
Na mind1, majd lesz valami, úgy állok hozzá, hogy buktam én ettől már nagyobbat is, ez meg egy tárgy, és vannak ettől fontosabb dolgok is. Bár már sokadszorra fogadom meg, hogy nem fogok ennyire megbízni senkiben...
-
raubisoda
senior tag
válasz
F_Zolee #27877 üzenetére
Sztem azt hitte vmi kezdő f.sz vagyok.Kapufa ezzel "is" foglalkozom már vagy 13éve már mint hobbi pc szerviz vagyok(haveri családi rokoni körökben).No mind1 nem vádaskodom de megy neki vissza és a ráfizetett plusz pénzből levonom a postáját.Ez amit jelenleg tehetek.Be is linkeltem neki a fórumot nehogy megforduljon a fejében,hogy kamuzok.
-
raubisoda
senior tag
-
halhatatlan
aktív tag
-
-
Andris837
senior tag
-
Out
addikt
válasz
F_Zolee #27744 üzenetére
Még nem próbáltam ki játékban és Sony Vegasban, de az hogy telepítés utáni ujraindításkor nem kaptam kékhalált és hogy a Firefox nem omlott össze böngészés közben már egy jó kiindulópont
Kétlem, hogy lenne bármilyen javulás, de nem is ez a célom, csupán csak egy működő 14.x-es WHQL drivert szeretnék. És amig a HD 6000-es sorozat ott van a támogatott kártyák listáján, szerintem joggal várhatom el, hogy működjön rendesen az új driver és ne a 13.12-est kelljen használnom.
-
Out
addikt
válasz
F_Zolee #27741 üzenetére
Ismét jöttem tapasztalatot megosztani
Tegnap felraktam a 14.9.1Beta drivert és a 14.8-hoz hasonlóan ez megint rendesen működik.
Komolyan mondom ez már vicc. Nincs egy 14.x-es WHQL driver, ami működne rendesen, ami nem WHQL az működik. Most akkor ez mi? A WHQL minősítés ront el mindent? Mert akkor lehet, hogy nem is AMD hiba van, hanem a Microsoft ront el valamit, nem?Tudom 13.12, haggyá' vele
-
Out
addikt
válasz
F_Zolee #27705 üzenetére
Ott rontod el, hogy nem frissíted a 13.12-őt
Tegnap miután hazaértem és felébresztettem a gépet, dobott egy kékhalált a szokásos DPC_WATCHDOG_VIOLATION hibaüzenettel (14.8). És mindezt úgy, hogy az Overdrive nem volt engedélyezve, mert azt teszteltem utoljára, hogy mennyire melegszik a kártya. Szóval, Overdrive-al folyik tovább a tesztelés....
-
Out
addikt
válasz
F_Zolee #27703 üzenetére
Ez az, hogy elvileg a 13.12 utáni drivereknek már nincs semmi hatásuk a HD 6xxx széria kártyáira és a Sapphire weboldalán mégis ott van a 14.4-es driver a 6850-es kártyánál, ami nálam nem is működött rendesen. 13.12-el csak annyi gondom volt mostanában, hogy van amikor kiírja, hogy a videókártya illesztőprogramja leállt és nem válaszol, majd újraindul és folytathatom tovább a munkát a gépen. Ritkán, de előfordul.
-
-
Out
addikt
válasz
F_Zolee #27699 üzenetére
Őszintén bevallom én nem merem manuális állítgatni a ventit, hogy hány %-on üzemeljen, ezért csak bekapcsoltam az Overdrive-t és hagytam alapon a beállításokat. Honnan lehet azt megtudni, hogy hány %-on menjen a venti terhelés mellett? Ha jól emlékszem az alapbeállítás 50%-on hajtja.
-
Teodor52
senior tag
-
joss68
tag
válasz
F_Zolee #27603 üzenetére
Kérdeznék még ha lehet!
Szóval a kártyám MSI R6850 Cyclone!Olvastam hogy lehet húzni 1000-re a GPU-t és 1200-ra a memoriákat!
Kipróbáltam a BF4-el ezt a beállitást,viszont pálya betöltés után nem sokkal directX hibára hivatkozva fagyott a játék!(6gb ram és q8400 proc van még alatta)
Ha emelném a voltot, lehet menne?
Fesz emelés nélkül,ahogy próbálgattam,nálam 940-en ment a GPU és 1140-en a mem!
Persze a max 85 fokkal! -
Teodor52
senior tag
válasz
F_Zolee #27584 üzenetére
Nekem jövő júniusban éri el a 3 évet, de akkor lehet, hogy akkor szedem csak szét, így ha már írtad hogy nem volt sok kosz persze függ ez attól is mennyiszer használtad intenzíven mert én pl 8 hónapja egyáltalán nem gépeztem talán egy két hsz-t írtam.
Nem tudom,most dilemmázok.
Nem szeretnék egyenlőre belekezdeni egy olyan szerelésbe minek a folyamatát nem ismerem, ahhoz eléggé féltem a 40 ezres kártyát.Ez a gondomElőző kártyám egy 4850-es volt Asus nagyon megvoltam elégedve vele rendkívül strapabíró volt igaz kicsit más felépítésű volt már ami a hűtőt illeti de ott csak azt a kis műanyag burkolatot kellett leszedni illetve a kétpólusú ventilátor csatit és már is egy kis ecsettel letudtam portalanítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest