- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Olvass már visszább pár hozzászólást!
Telesírta a topikot, hogy még nagyítóval sem talál,meg elkapkodták, meg drága, erre felnézek az apróba pont olyan asus 6870 amilyet keres, jó áron és még személyesen is át tudná venni Nyíregyen kell még ennél több?
Gondolom azt nem akarod hogy megvegyem és még házhoz is szállítsam neki mi vagyok én üzletkötő!Tothgera30!
40K alatt nem is fogja adni, mivel zsír új 3év garival, én sem adnám. Szerintem csapj le rá, amíg el nem viszik, megbízható eladó, vagy akkor tényleg sokáig nem lesz még kártyád! -
Dark KillerX
addikt
Vga téren én mindig szerencsés vagyok
,persze kivételek vannak!
Mind alapfeszen[
8800Gs-em 575 helyett 725-ön
3850-em 675 helyett 820-on
4830-am 575 helyett 800-onkb 40% plusz
GTX460-am 675 helyett 850-en
6850-em pedig 775 helyett 950-en/OFF]csucsbicep Persze,de oda már kell + fesz általában,ami sztem annyit nem ér,persze tré márkok esetén jól jön!
-
Valkűr
addikt
persze de ott már feszt is emelnek..ami nem veszélytelen, épp erről beszélünk. Ja még azt elfelejtettem, h nem mindegy az sem, h milyen felbontáson nézed. Én mindig a full hd felbontást veszem alapul. Egy ilyen kártyával nem 1280-ban fog senki játszani. Legalábbis remélem
-
Valkűr
addikt
Akkor nézd meg egy gyárilag kicsit komolyabb kártyák a tesztekben hány fps számmal magasabb értéket produkálnak.. A legtöbb eddig 6-10 fps volt amit láttam. Akkor egy házi húzásnál szted mennyivel lesz magasabb? De itt most amúgy sem az 5850-ről beszéltünk, hanem egy kevésbé húzható kártyáról.
-
Gaboman
nagyúr
-
-
Dark KillerX
addikt
Meggyőztetek!
Akkor lehet tényleg p67 lesz,de azon is gondolkoztam,hogy H61+2500k lesz,majd 1 év múlva veszek alá egy értelmesebb lapot,és akkor mehet az OC ,akár 4500 fülé is!Sajnos tényleg minden garas számít,mert nyaralni is tervezek menni!
Beri A platformmal tervezek hosszabb távon(lap+proci),nem a vgaval!Azt is tudom viszont,hogy az informatikába nem lehet hosszabb távról beszélni,max 1-2 évre gondoltam!
Amúgy pedig nem cserélnék,csak már kezd kevés lenni a proci,és mivel kollégám veszi meg,az eladással sem lesz macera!Ja és úgy érzem,hogy még egy ideig kilehet húzni a 6850-el sztem(Főleg hogy 24/7 925/1150-et visz),mert mostanában nem nagyon lesz olyan játék,ami némi kompromisszum mellett nem futtatható,max a GTA 5,de az se most lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Hegesztés topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Honda topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4080 iChill X3 16GB - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 OC 8GB GDDR6 256bit X8T-GAMING Led Videokártya
- ASUS PRIME OC GeForce RTX 5070 O12G - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASRock RX 7800 XT Challenger 16GB OC
- ASUS ROG ASTRAL GeForce RTX 5080 O16G - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest