Új hozzászólás Aktív témák
-
arnoldito
senior tag
válasz
alibaba78 #2695 üzenetére
Még kettő: 3DMark 2011 3DMark Vantage
-
arnoldito
senior tag
válasz
alibaba78 #2695 üzenetére
Tessék dobtam egyet: 3DMark2006
-
HANDO88
senior tag
válasz
killer1203 #2684 üzenetére
Én nagyon meg voltam vele elégedve.Jó kis kari szerintem,lassan vissza sírom.
-
///Krisz\\\
senior tag
Most már oké megvan az áhított pipa!
Köszönöm martin66, alibaba78, polonic!
Még annyi, hogy akkor melyiket érdemes letölteni szerintetek? (amibe benne van minden csoda és tud magyarul)
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #2679 üzenetére
Pontosítok. Az APP edition driver tartalmazza az opencl-t. Legközelebb azt tedd fel. Külön is letölthető, ezért nem tedd fel az egészet újból.
-
aya
addikt
Szaggat az F1 2010 egy idő után
Lassan kivágom ezt a kártyát az ablakon. -
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2676 üzenetére
Fontrol-lefele a 3. tartalmazza az openCL-t is. Az alap 10.12 nem tartalmazza! windows 7 64 bit only
-
martin66
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2676 üzenetére
Hi!
Az a 10.12-es driver tartalmazza. Töröld le szépen a régi drivert majd tedd felt az AMD honlapáról leszedett 10.12-es drivert és már is ki lesz pipálva. -
///Krisz\\\
senior tag
HANDO88 GPU-Z-s képén látom, hogy neki be van pipálva az OpenCL. a kérdésem az lenne, hogy én ezt, hogyan tudnám elérni? (valamit telepítenem kell vagy valamit a CCC-ben állítani)
-
kop8
őstag
-
martin66
senior tag
válasz
HANDO88 #2647 üzenetére
Hi!
Toljál egy Bios rezetet az ismerősömnek meg oldotta! Load Optimize Defaults, erre kattincs szerintem megoldja a problémádat! Sőt nekem is voltak bajaim és rá mentem erre meg oldotta! Viszont utána mindent újra be kell állítanod! De mikor megnyomtad a resetet utána futtasd le a progikat alapon és ha úgy se jó, akkor már nagy gáz van!
Szvszerint, Várom a válaszodat, hogy sikerült-e? -
HANDO88
senior tag
Ez elég gyenge nektek is srácok,ez a kari sokkal többet tud.Csak nem tudom hol a hiba.
Ahányan vagyunk annyi féle cucc
Viszont mint írtam bevágtuk a haver gépébe,neki is x4B55 procija van ,Asrock alaplap és 2*2 gb 800-as ram és stabilan hasít.
Alapba 17400,húzott procival 19500 -
arnoldito
senior tag
válasz
HANDO88 #2656 üzenetére
Hando88 itt egy kép tőlem is: 3DMark2006
-
HANDO88
senior tag
-
kop8
őstag
válasz
DeckardCain #2605 üzenetére
nekem volt sok gondom, de talán már jó lessz, zsír új win7 van fent és elsőre a 10.12-est raktam fel nem cserélgetem!
-
HANDO88
senior tag
Azonkívül a 3dmark06-ban nagyjából mindegyik tesztben hozza a szintet csak a sárkányos \ canyon flight\ résznél zuhan retteneteset a teljesítménye.
-
SpeedR
őstag
válasz
Peter13 #2638 üzenetére
Nincs semmi félreértés, működött, használtam. Annyi a magyarázat, hogy a dvi kimeneten nincs szükség az összes pinre a kép átvitelre, ezért megoldható, hogy azokon a hang ki legyen vezetve. Ha a gyári, kártyához adott dvi to hdmi adaptert használod, akkor kiteszi a hangot a hdmi kábelra. Nem gyári átalakító, ill. dvi-hdmi kábel esetén lehet hogy nem müxik a dolog, mert nem szabványos az ati féle megvalósítás.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
HANDO88 #2639 üzenetére
A kártya jó órajeleken fut? Mert volt rá példa, hogy a régi kari órajelei volt bennt pl ccc-ben.
Bár, most látom, hogy új rendszerrel tolod. Nincs esetleg vmelyik progival belőve aa? Nekem egyszer att-el sikerült ez és gyengének tűnt a kari míg rá nem jöttem, hogy ki kéne kapcsolni... -
Peter13
senior tag
Kollégák, nem lehet itt valamilyen félreértés? A DVI kimenet NEM tud hangot átvinni, mivel nem arra tervezték...az HDMI igen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface
"While DVI is pin-compatible with HDMI, DVI does not support audio while HDMI does. This creates an audio hardware limitation for people that want to connect their desktop computer (which typically uses DVI) to an LCD or plasma monitor (which may only have HDMI inputs)."
Egyébként saját tapasztalatom is ezt támasztja alá: 4850-el, 5770-el és most a 6870-el használtam TV-ket a monitor mellett, DVI-on nincs hang (mondjuk nem is vártam, akkor lepődtem volna meg ha van)
-
HANDO88
senior tag
Már többször behalt a 3dmark 11 is.Ezt írja ki : DXGI_STATUS_OCCLUDED
-
HANDO88
senior tag
válasz
csucsbicep #2619 üzenetére
Igen,mind a 2 drivert próbáltam már.
-
losi73
senior tag
üdv lenne egy kérdésem remélem tud valaki segiteni,Szoval az érdekelne hogy a 6x-es atik tudnak e a dvi kimeneten is hangot küldeni a monitora illetve az én esetemben lcd tvre mint az nv karik,ugyanis nekem 2db tv re van köte a kártya egyiken játszok a másikon filmezek,és az 5x atik csak hdmi-n küldenek hangot és állandoan dugdosni kellett az atit,mig az nv nél ment hdmiröl és dvi rol is igy volt hang mindkét tv én.remélem értehetö voltam
-
Neo85
tag
válasz
///Krisz\\\ #2620 üzenetére
ezt nem tudom letölteni!
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Bélaaaa #2615 üzenetére
Nekem Gigabyte HD6850-em van, nekem nem csinál ilyet (10.12-es van fent).
Neo85: [Sapphire TriXX]
-
Colgate
csendes tag
válasz
Nekem egy VTX HD 6850 van és a driver óta tökéletesen megy .
-
Neo85
tag
Milyen programmal tudom huzni a giga 6850 Oc kártyámat?
-
metrion10
csendes tag
Nekem ilyenek a 3DMarkok: Vantage: 12909 Mark06:18688
(i5 760,sapphire 6850 alap órajelekkel)Ezek jó eredmények?
-
Bélaaaa
őstag
Akinek 10.12-es driver van fönn (W7) figyelje csak meg az egérikont a képernyő jobb felső sarkában!
Ha mozgatod az egeret azon a 1x1 cm2-es helyen, látható, hogy akad(!) az ikon! Nem nagy hiba, csak apró bug, de bosszantó!
6870-esekkel csinálja (lehet, 6850-el is)!
Várjuk a javítást, addig a 10.11-est használjuk, azzal nincs gond!
-
HANDO88
senior tag
válasz
csucsbicep #2611 üzenetére
Nagyjából igen,most futtattam a 11-et és 2130 pont.Nagyon kevés.Már 5 napja szenvedek vele,új rendszer stb,stb....
-
HANDO88
senior tag
válasz
csucsbicep #2609 üzenetére
11-ben se domborít nálam
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
nekem a 10.12-es driver óta semmi gondom vele ezeknél a játékoknál (TDU, CODBO (ezzel előtte volt gondom), COHO, NFSHP, Assassin's Creed 2, MOH, a jövőhéten tesztelem GTA IV-el (ezzel is volt gondom)). a játékokon kívül meg az előző driverrel sem volt semmi probléma.
-
HANDO88
senior tag
válasz
Nálam egyszerűen nem lehet normális működésre bírni, 3dmark 06-ban nagyon nagy szórással dolgozik és gyengén.15800-16300 között,elvittem a haverhoz akinek a procija ugyanolyan mint az enyém,a ramja csak 800-as,asrock alaplapja van és nála megvan táltosodva.Alapon 17400-at hoz, húzott procival 19500.Nem értem a dolgot,procim,ramom rendben a prime95 szerint
Lassan kivágom a hóra -
DeckardCain
senior tag
Hány embernek van gondja 6850-el? Akinek nem jó, dobjon már egy hozzászólást.
Mondanám, hogy az is akinek nincs gondja, de az lehet a topic közelébe se nézz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G 115e ft
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest