Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Bélaaaa #6583 üzenetére
Ki kell kapcsolni az eger beallitasainal az eger kurzor arnyek opciot, es akkor megszunik a jobb felso sarokban akadozas.
AMD altal ismert problema ez ugyhogy javitani fogjak elobb-utobb, addig lehet hasznalni ezt a megoldast annak aki emiatt a "hatalmas" problema miatt almatlanul vergodik az agyaban alvas helyett
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Bélaaaa #6622 üzenetére
Próbálgattam, de semmi nekem csak akkor van hiba vele a sarokban ha rángatom mint egy őrült ilyenkor egy pillanatra eltűnik a kurzor (villan egyet), de se ablak bezárásnál se jobb egerezésnél se ikonra kattintásnál sem csinál semmi hibát.
Egyébként már 3 órája nézegetem és nekem az új driverrel a GPU-Z-ben a 3-as hőmérsékleti érték hűlt 2 fokot. (Csak, hogy legyen valami pozitív hozzászólás is az új driverrel kapcsolatban
)
-
pete_21
addikt
válasz
Bélaaaa #5540 üzenetére
Szerintem előbb-utóbb el fogják ismerni, hogy gáz van a kártyákkal, és lesz valami fejlemény. Ha más nem, sokat kell őket emailben cseszegetni, amíg megunják, és küldenek elismervényt, hogy szar a kártya, és ki kell cserélni a kiskernek, ahol vetted.
Az a +1 év gari meg elég sokszor jól jöhet, szerintem sokan ezért vettünk Giga és Asus kártyát.Rosep: Bug, ne foglalkozz vele.
-
Georg17
tag
válasz
Bélaaaa #4602 üzenetére
Üdv.!
Ide írtad a levelet?:
http://www.amdsurveys.com/se.ashx?s=5A1E27D27E29B0E3
Esetleg próbáld meg itt is. Az angol tudásod úgy látom, hogy elegendő ahhoz, hogy megfelelően kitöltsd a mezőket. Így valszeg több eséllyel fognak foglalkozni a leveleddel, s ők is jobban lesznek informálva a probléma paramétereivel kapcsolatban. (Nekem pl. 1280x1024-es monitoron nem jelentkezik a probléma.)
Az aláírásod egy ilyen levélhez tényleg nagyon kemény!
Sok sikrt hozzá! Azért majd írd meg, hogy kaptál-e választ!
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Bélaaaa #4584 üzenetére
Ment az AMD-nek egy kis levélke (remélem reagálnak)
Dear AMD!
I am writing to express in the Catalyst driver subject I experience recently a bug in my computer.
Unfortunately, I have a little, but an irritating mistake in the 10.12 Catalyst driver.
I installed this driver correctly on my computer five days ago and I will have an error.
If I take the mouse icon to the top right corner on the screen, the mouse icon will working missed as opposed to the mouse is operating full corretly on the other part of screen. What can be this bug? I can not imagine.
This error is more visibe, If you move the cursor icon fast in the 1cm x 1cm top right corner box on the screen (I attached a picture, where is it exactly).
When I used the provious 10.11 Catalyst driver, I do not meet this bug, so I thing that, my 6870 by Sapphire videocard is working very well.
I usually read an specific forum, it is interesed in the AMD 6870 hardware and software subject. There are more member of forum, who have this error. This mistake is not individual.
I could not decided this bug acount for the wrong driver or the wrong CCC.
I would like to ask you to correct this error in the next version of the Catalist driver, so I long for the new Catalyst driver without this bug.
Should you need additional information, please, do not hesitate to write back to my e-mail address.
Sincerely,
Bélaaaa -
-
wittman
aktív tag
válasz
Bélaaaa #2890 üzenetére
10.11-es driver? Szerintem elírtad. 10.12-est akartál írni...
Ez a hiba nekem még nem volt a Gigabyte HD6850-el.
Nem blue screen! Nálam ki van kapcsolva az automatikus újraindítás, szóval látnám a kék képernyőt folyamatosan.
Ráadásul, ha előjön a black screen hiba, még a hang továbbmegy, kb 10s után az is összefossa magát, majd csak a ventilátorok pörögnek és nincs restart, csak reset után éled fel a gép. Mindenkinél ez a hibajelenség, az AMD fórumán is erről beszélgetünk már egy jó ideje, de mint látható ott, több gyártó kártyája is hozta ezt a hibát win7 x64-ben Catalyst 10.12-vek Crysis Paradise Lost pályánál full árnyékkal. Nemcsak 6850, hanem 6870-el is jelezték ezt a hibát itt.
-
Milus
csendes tag
válasz
Bélaaaa #2615 üzenetére
Nekem is akad az egérmutató elég sűrűn és mindig máshol. (Sapphire 6850 - Win7 64) Sőt már játék közben is észrevettem. Elég idegesítő. Nekem egy vezeték nélküli Logitech egerem van és tuti nem az elem merült le, mert raktam bele újat. Nem emlékszem pontosan, hogy a legújabb driver után kezdett-e el akadni vagy előtte is csinálta. Most átdugtam egy másik usb-be, hátha megjavul
...
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Bélaaaa #2615 üzenetére
Nekem Gigabyte HD6850-em van, nekem nem csinál ilyet (10.12-es van fent).
Neo85: [Sapphire TriXX]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gran Turismo
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Rainbow Six: Siege
- Ukrajnai háború
- The First Berserker: Khazan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest