Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dashed

senior tag

Sziasztok

Sapphire Radeon HD 4870 Silent Efficiency 512MB

Giga p35c-ds3r lapban csak pcie-1x uzemmodban hajlando menni. Ismert bug, megoldas nagyon nincs ra. Kulfoldi forumokon probalkoznak vele de keves sikerrel.Mivel en is igy jartam vettem egy Asus p5q-se2 lapot, de ebben a lapban mar kepet se ad.
    Amiket probaltam

- cmos reset
    - kari ki/majd be ujra
    - biosban pcie freki fix 100 ra allitva
    - legfrissebb bios
    - probaltam csak 1 memoval es vinyo/dvd iro nelkul is.(tap miatt)

Amit tudni kell a geprol=

- intel q9400 (def)
    - corsair vx450es tap
    - 4 giga 800mhz ram
    - 1 vinyo
    - 1 dvd iro

Masik kartyaval tokeletes a gep (hd3850)

Tapra nem gondolnek mert elvittem egy haveromhoz ahol egy corsair vx550 (550W) tappal is kiprobaltuk a karit, de nala se indult be. Sotet kep.+ a kartya hatuljan levo 3 led (D1601, D1602, D1603) folyamatossan vilagit pirosan..
    Nalam csak inditas utan felvillan 3szor es latszolag minden renben van.Viszont a speaker csipog 1 hosszut es 3 rovidet. ( utanna neztem . gyakorlatilag nincs vga a gepben azt jelzi)
    A kartya term.en normalissan benne van a foglalatban.

Ha van vkiken otlete ne tartsa magaban, en mar feladtam :B

ui.:

a p35-os lapban volt meg egy olyan bug ,hogy amikor betoltodott volna a win csak egy fekete kepernyo fogadott. Ilyenkor csokkentett modban kellett inditanom, majd ujra normalissan es ment a rendszer.(de csak pcie 1x-ben)

ui2.:

p31-ds3l lapban is ki lett probalva. ugyan azokat a tuneteket produkalja mint a p35os lapban. csak pci-e 1x es uzemmodban megy, illetve itt is csak fekete kepernyo fogadott win inditasanal

Új hozzászólás Aktív témák