Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrosh
csendes tag
Az történt, hogy fogtam az alaplapom amin van olyan jumper amivel a procit lehet huzatni. No ezt a jumper-t olyan állásba tettem ahol a lehető legkevesebbet dob az órajelen. Megnézem bios-ba és tényleg rátette amit kellet. Kikapcsoltam a gépet és visszatettem normál állapotba a jumper-t és bekapcsoltam a gépet, ment minden ahogy régen.... egy ideig neteztem stb... aztán elkezdtem a cod2-vel játszani(ebben vettem észre, hogy milyen kevés az fps-em, mert a régi kártyám is jobban produkált...) és mit veszek észre... normális értéken van az fps-em. Bár az ATT is meg az Everest is még csak 110MHz-et ír GPU-ra de ezek szerint már megy rendesen.
Szóval nekem ez segített, hogy húztam egy kicsit a procin .... érdekes

Új hozzászólás Aktív témák
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Filmvilág
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő