Új hozzászólás Aktív témák

• laci1128

tag

válasz belaazallat #1174 üzenetére

Hmm... Erre igaziból nem is gondoltam. Azért egy próbát megérne a november utáni Windows XP (x86, magyar) frissítések átnyálazása.
    Másrészről ugyanúgy művelte ezt a hibajelenséget Windows Vista x64 SP1 illetve Windows Server 2008 x64 alatt, többféle Catalyst-tel. Próbaképpen felraktam key nélkül a két újabb Windowst (30 nap bőven elég fagyogatás tesztelésére :) ).

Végülis úgy kezdődött, hogy először csak néhány játék alatt fagyogatott, késöbb pedig mind több és több cím alatt produkálta a hibát. :( Egyébként a fagyások ideje is rapszodikus. Valamelyik játék (pl. Dawn of War és a második része) néha a belépés után 2 mp-el megfagy, néha elrohangál vígan egy délután is, némely játékok (pl. Live for Speed) általában kb. 3 perc játék után dobják el a kártyát. MS játékokról: a Rise of Nations atombombázás környékén hal be (gondolom az "atomgomba" a legkomolyabb 3D-s modell benne :DDD ), a Halo 2 Vista only, de pl. egy órát is el lehetett játszani vele fagyásig, a Halo első epizódjával meg éppen nem rendelkeztem. :U Intenzív tesztelés után már csak a F.E.A.R. 2 és a Titan Quest alatt nem tudtam kihozni a fagyást belőle. A tesztelt játékok között OpenGL alapú (Counter-Strike) illetve rengeteg DirectX (6-7-8-9) alapú játékot teszteltem. Fagyott pl. a DX6-os NFS III, és (ha nem tévedek) a DX7 ( :F ) alapú Unreal Tournament is.

*Jut eszembe, a WarCraft III alatt (ritkaság) NEM tapasztaltam gubancot.

Új hozzászólás Aktív témák