Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belaazallat

    addikt

    válasz laci1128 #1172 üzenetére

    Hali!

    Lehet neked is olyasmi szoftveres problémád van, mint nekem volt. Azt ati szoftver összeakadt egy xp frissítéssel(nem tudom melyikkel), és az összes microsoft által terjesztett játékok fagytak tőle, néha még a többi is.
    Mivel van olyan játék, ami működik nálad(Fear 2), ezért kizárnám vga hardveres hibáját. Sajnos szoftveres gondod lesz. De hogy mi veszik össze mivel, azt nem tudom.

    #1173 killer15

    "a chipset hűtőmnek néha eltűnik a bips-ban a fordulat száma aztán meg megjelenik 1 pillanat múlva."

    Én ezen indulnék el.
    Biosban kikapcsolnék minden venti figyelést. A chipset hűtés csatlakozóját másik foglalatba nem tudod átrakni? Mennyire meleg a chipset? Szerintem vmi baj van az alaplapoddal. A fagyás hogy történik, szétesik a kép, vagy csak kimerevedik és nem reagál semmire?
    Fontos lenne a pontos hiba üzenet: "az everest ir csak annyit ki, hogy a "dma" (remélem jól írtam) a bios-ban nem működik rendesen nemtud helyes értékeket kiolvasni,"
    De ezt inkább az alaplapod topicjába kellene írni.

    "Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Új hozzászólás Aktív témák