Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
botor
csendes tag
Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb liszensz eddig az Unreal 3 motorra ment ki (Vegas, Bioshock, UT3, természetesen, jövőre jön a BiA 3), és ez egy viszonlag jól optimalizált engine, emellett a Radeonok hagyományosan jól teljesítenek alatta.
Egyébként én három hete újítottam gépet, és HD 2900 PRO-t tettem bele. Legutóbbi komplett gépfrissítésem még 2003-ban volt, és akkor nagyjából ugyanúgy jártam, mint most, csak vga-gyártók tekintetében éppen fordított helyzet állt elő: egy akkor jónak számító Geforce3 Titanium köré szerveztem a gépet, ám nem sokkal később az ATi alaposan bemutatkozott a Radeon 9600-os szériával. Mégis, csak jó két év múlva cseréltem le a Geforce3-asomat Radeon 9600-osra, mivel addig semmi gondom nem volt vele. Akkor
viszont a Radeon 9600-ost használtan vettem, igen olcsón, és egészen tavaly év végéig tisztességesen kiszolgált.
Valahogy így fogok eljárni most is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest